Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok, a homofóbiát...

Liberálisok, a homofóbiát miért nem fogadjátok el?

Figyelt kérdés
Erről nem tehet az ember, velünk született dolog. Ti mindig olyan elfogadóak vagytok minden téma iránt. Akkor a homofóbokkal is lehetnétek megértőbbek.
júl. 13. 00:40
1 2
 11/13 Zabalint ***** válasza:
100%

10:

">Pedig simán hazudhat, ezt egyértelműen bizonyítja, hogy milyen téveszméket találnak ki, pl. kíváncsi heteró. Aki pasi létére kíváncsi arra, hogy milyen egy pasival együtt lenni, az nem heteró, hiába mondja magát annak. Ugyanez igaz azokra a csajokra is, akik a buli kedvéért csókolóznak egymással: nem hetero egyik sem, minimum biszexek."

Ha kipróbálta, majd nem tetszik neki, akkor nyilván nem meleg.

"Ez sem igazol semmit. A húgom legjobb barátja meleg (róla írtam az előbbi kommentben). Óvodás koruk óta ismerik egymást, mégsem volt kint soha egy Pride-on sem, én nem kapmányol a melegek elfogadása mellett sem. Vagyis attól, hogy valakinek van a környezetében meleg, még nem lesz propagandista."

Én azt állítottam, hogy ha nyíltan melegek vannak a környezetében, akkor teljesen felesleges neki titkolóznia. Te meg ellenkező irányt hoztad fel, hogy ha a húgodnak nyíltan meleg ismerőse van, attól még húgod nem megy ki pride-ra (illetve a te neobolsevik újbeszéledben "nem lesz propagandista"). Az állításom egy implikáció volt, ha a megfordítására hozol ellenpéldát, az nem cáfolja.

"Szalmabáb érvelés. Olyat adsz a számba, amit nem mondtam."

De, konkrétan azt mondtad, hogy azért hirdetik aktívan a melegek elfogadását, mert szerinted maguk is melegek lehetnek. Ez tipikusan ugyanaz a régi téveszme, hogy aki barátkozik a bzikkal az bzi, csak egy újabb formában. A "propagandista" meg eleve a te tévképzetedazokra, akik aktívan hirdetik a melegek elfogadását.

"Tehát a szalmabáboddal ellentétben én nem állítom, hogy aki nem utálja a melegeket, az maga is meleg"

Én nem állítottam, hogy ezt állítottad, hanem azt állítom, hogy ez ugyanannak a téveszmének az enyhébb, maszatolósabb változata, amit előadaz a "propagandistákról".

"Én sem utálom őket, de a kommentekben nem is róluk beszélek, hanem a woke propagandistákról. Egyébként a woke minden ágát (feminizmus, veganizmus stb), egy szélsőbaloldali, fanatikus társaságnak tartom."

Amúgy tudnád definiálni mi az a woke? Mert önmeghatározásra senki nem használja, ellenben ti neobolsik mindenkire, aki kiáll bárkinek is a jogaiért?

júl. 13. 16:54
 12/13 Zabalint ***** válasza:
100%
Ja, és a szélsőbalnak mi köze a "woke"-okhoz? A komcsik jellemzően homofóbok, transzfóbok, a vegánizmust sem kedvelik különösen, a feminizmus felfogásuk meg kb. ellenkezője a liberálisokénak. Kb. a szélsőjobbal vannak ezen kérdésekben egy platformon.
júl. 13. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk mit értünk homofób alatt. Én azt aki a homoszexualitás miatt gyűlöl, bánt, illetve kiközösít másokat. Nos őket azért nem fogadom el, mert ártanak másoknak. Ha senkit nem piszkál, csak magában gyűlölködik, akkor nem érdekel, úgy gondolkozik, ahogy akar.
júl. 18. 00:54
1 2

További kérdések:

Liberálisok! Szerintetek hányan maradnátok az országban, ha a rasszisták elköltöznének?

Rasszista alatt itt nyilván azokat az embereket értem, akik nem szívesen mennének roma falunapra, nem örülnének, hogy roma lenne a szomszéd, nem íratják be a gyereket romák közé iskolába stb. Jöjjenek a számok 😂

A politikában általános jelenség, hogy ha egy kormány nem tudja kezelni a válságot, beindul a politikai propaganda?

Van néhány fiktív mű, amely talán relytett társadalomkritikát tartalmaz a politikai vezetésre vonatkozóan: 1. Harry Potter és a főnix rendje. Mikor Harry és Dumbledore figyelmeztette a Mágiaügyi Minisztériumot, hogy baj van, szinte azonnal beindult a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!