Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyi az esély rá, hogy...

Mennyi az esély rá, hogy Európa iszlám lesz és a fehér ember kisebbségbe kerül, majd kihal a nagy tolerancia meg szolidaritás miatt, amit az Európai Unió művel?

Figyelt kérdés

2015. szept. 2. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Nagy rá az esély.


A muzulmán többségű országok többsége vagy polgárháborús övezet, vagy pedig teokratikus abszolutizmus/köztársaság..


Emellett, ezekben az országokban a muszlimok nem tudnak együtt élni a nem muszlimokkal.

Erre jó példa Egyiptom meg Izrael.

2015. szept. 2. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:

kicsi.

ha már ilyen feltételezésre kerülne a sor, vagyis ez a veszély fenyegetne akkor már nem a politikusok kezében lenne az irányítás.

kitörnének az országokon belüli zavargások, elkezdenék apránként irtani a bevándorlókat, majd az egész egy nagy mészárlásba torkollana.


és lehet túl radikális jövőkép az amit leírtam, de ha jobban belegondolunk akkor nem olyan irreális az, hogy előbb utóbb kicsúszik az EU kezéből az irányítás, és az embereknek maguknak kell majd megvédeni a kultúrájukat és nézeteiket.

2015. szept. 2. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:

Európában jelenleg 4-5% a muzulmánok aránya és már most elege van belőlük a nagy többségnek.

Szerinted, ha ez az arány még feljebb megy pár százalékkal, nem fog elszakadni a cérna?

2015. szept. 2. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
éppen erre gondolok én is, hogy szakadni fog a cérna, mivel szerintem különböző embertípusok nem tudnak egymás mellett élni. de mi itt Magyarországon eddig nem annyira tapasztaltuk a muszlim jelenlétet. a muszlimok nem próbálnak meg beilleszkedni az európai társadalomba, az EU meg már szinte felfoghatatlan toleranciát és támogatást adnak nekik. egyébként az egész dolog a menekült cirkusz révén fogamazódott meg bennem. az állatvilágban is így van, aki nagyon megalázkodik, meg a másik előtt fejet hajt, azt eltapossák, mert nem elég rátermedt.
2015. szept. 2. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyelőre az a kérdés,hogy az elzsidósított európai társadalmak észhez térnek-e?Természetesen nem,hiszen a média erre nagyon odafigyel.Már nyugodtan mondhat bárki bármit,a kereskedelmi tévézés és az internet mindennapossá válása teljes mértékben felaprózta a népeket.És a könyvterjesztést a zsidóság(nem zsidó emberek,hanem egy kvázi vallásos szervezetről van szó,amit úgy kell elképzelni,mint egy eredményesen működő multinacionális vállalatot felső vezetőkkel,középvezetőkkel,és beosztottakkal)tartja kézben,így azok a szerzők,akiknek mondanivalója van,nem jutnak el a szélesebb publikumhoz.Illetve azok jutnak el,akiknek nem lenne szabad.Azok a nevek,amiket pedig meg kellene ismertetni:Buji Ferenc,Boros László,Erdei Zoltán,Molnár Tamás, alig ismertek.Egyébként nem biztos,hogy kiváncsi lenne a társadalom a könyveikre.:)Viszont fontos lenne megadni az esélyt!
2015. szept. 2. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy liberális szemléletű világban élni maga lenne a mennyország. Viszont attól félek, hogy mint minden idea ez is csak félig meddig valósítható meg. Pusztán elképzelés, illúzió, mely gyönyörű tud lenni, de nem él mindenki ugyanabban az álomképben. Szép az elgondolás, de a gyakorlatban nem működőképes. Ezt most kezdjük csak felfedezni igazán.

Hiszen mi történik? A fene nagy toleranciánk miatt egy olyan néphullám indult meg felénk, aminek jól jön a mi galamblelkű, elpuhult, mindenkit el és befogadó kultúránk, de igazság szerint ők ezt elítélik. Csak addig jó nekik míg ellátjuk őket, de ők a mi nézetünket soha nem fogják átvenni. Ezek az idegenek hozzák magukkal az erőszakos, igénytelen, civilizálatlan kultúrájukat, hiába hogy ennek még radikálisabb oldala elől "menekülnek", ezek az emberek ha tartósan le fognak itt telepedni nem fogják elfogadni azt, ahogyan mi itt élünk.

Ha ezek itt letelepednek nem fogják sokáig szó nélkül hagyni, hogy itt a nőket is embernek tekintik és nemhogy nem bugyolálják be magukat az orrukig, de még rövidnadrágot/miniszoknyát és pólót/toppot is fel mernek venni, amiben szépen elmennek dolgozni.

Ha ezek itt letelepednek nem fogják tűrni, hogy nekik egy keresztény mondja meg, hogy mit csináljanak. Ezeknek az asszonyaik nem fognak dolgozni és a férfiak se fognak sorba állni a munkáért. Persze lesznek köztük, akik természetesen kivételt fognak képezni, de elenyésző lesz a számuk.

Ezek az emberek hozzá voltak szokva, hogy mocsokban és rendezetlenségben élnek soha nem lesznek olyan igényesek, mint egy európai.

Nagyon szép elképzelés a multikulti, de sajna ez is csak egy olyan idea, ami elméletben maga lenne a földi paradicsom, de a gyakorlatban nem fog működni, ugyanis amíg ember él a földön, addig a különböző kultúrájú emberek között mindig lesznek olyan ellentétek, amik miatt fokozódni fog a feszültség. Mindig lesznek ütközések és nem lehet örökké csak reménykedni abban, hogy majdcsak nem lesz összeférhetetlenség...

Ezt látjuk most is. Összeférhetetlenséget.

Teljesen más értékeket képviselnek, mint mi, már ha rájuk nézel is látod abból, ahogy a gyerekekkel, a nőkkel ahol egymással bánnak.

Az én apám soha nem lenne arra képes, hogy engem meg anyámat a sínek közé tuszkoljon és ott fekve eljátsza az áldozatot, hogy így tiltakozzon a táborba cipelés ellen. Igen, most ez a kép az interneten nagyon népszerű lett, utána lehet nézni nyugodtan. Az ott fekvő nő és a kicsi biztos nem így akarta kifejezni nem tetszését csakhát a barom férj úgy döntött, hogy a családjának a sínek közt a helye, mert attól aztán az európai biztos magához tér. A táborban, ahova annyira nem akarnak menni, mellesleg regisztrálnák őket és mehetnének istenük hírével amerre csak akarnak, de ennyit sem képesek meg tenni. Ennyire nem tisztelik ők a mi törvényeinket. Bezzeg ha egy fehér európai nő beteszi a lábát az ő országukba, akkor már mindjárt magára kell hogy kanyarintsa a csadort, mindenét takarnia kell, mert hát milyen polgárpukkasztó már ha egy nőnek kilátszik a haja vagy a nyaka!!! Mikor pedig ők jönnek ide még arra sem képesek hogy ennyit megtegyenek, ami mellesleg az ő érdeküket szolgálná.

A nőket és a gyerekeket sajnálom. A nők náluk nem emberek, nincs beleszólásuk a dolgokba, ha otthon nekik férjük vagy az apjuk vagy idősebb férfi családtagjuk, uruk és parancsolójuk azt mondta, hogy indulunk Európába és visszük a két éves a négy éves és a hat éves kölköket is, teszünk arra, hogy milyen veszélyes az út, akkor ott bizony nincs ellentmondás, mert egy asszony állat ne is álmodjon arról, hogy ellentmond. Ezekbe a nőkbe már azt nevelték bele, hogy mindig egy férfi parancsait kell követniük így nekik nem volt választásuk oda mentek, ahol uruk volt és úgyszintén a gyerekek is. Nagyon sajnálom őket egy részük biztos el sem akart indulni. Főleg az olyan országokból jövők közt fordul ez elő, ahol nincs is háború.

Az utóbbi napokban szemtanúja voltam annak, hogy a Keletiben a padokon a migráns férfiak ücsörögnek és vígan el röhögcsélnek, míg a nők és a kicsi gyerekek mellettük a betonon kuporognak. Szörnyű volt nézni. Ha ezek egymással így bánnak, akkor hogy fognak ezek velünk bánni? Szeretném azt hinni, hogy őszintén hálásak azért, amit értük teszünk, de ahogy elnézem ezeket (és én napi szinten látom őket) nem hogy köszönet nem jár majd, de le cserébe jól le is lakják majd a környéket. Isten óvjon minket attól, hogy fosztogatni meg rabolni kezdjenek.

Az Unió jelenleg azért tehetetlen, mert az összes illegális bevándorló ellenáll a regisztrálásnak vagy ha mégsem, akkor azt hazudja magáról, hogy szír.......merthogy a szírek tényleg jogosultak arra, hogy menekültek legyenek, de a többi nép nem és az Unió egyszerűen nem tudja őket kiszűrni. Tanácstalan, magatehetetlen és kétségtelenül, olyanok irányítják, akik a kényelmes kis sok milliós villácskájukban csücsülnek és úgy gondolják, hogy értenek a dologhoz. Az a helyzet, hogy nem, nem értenek hozzá. A határokat lassan le kell zárni, mert ha ez így folytatódik, mint a sáskák úgy fognak jönni és akármilyen gazdag is a nyugat nem fog tudni eltartani ennyi embert, akinek a nagy része ráadásul ki fog bújni a munka és egyéb leendő kötelezettsége alól. Bele fogunk rokkanni, nem jöhet ide az egész arab/perzsa/fene tudja honnan szalajtott világ, ez nem megoldás, nem bírunk el ennyi terhet.

Sokan szeretnek '56-tal példálozni. Ez az érv ott bukik el, hogy akik Magyarországról annak idején elmenekültek egy a saját kultúrájukkal azonos társadalomba integrálódtak be, nem pedig egy teljesen ellentétes nézeteket valló országba próbáltak új életet kezdeni. Mi magyarok egyszerűen képesek voltunk kultúráltan, civilizáltan viselkedni új otthonunkban és nem dúltuk fel befogadóink vasútállomásait és az ottani emberek életét. Nem fostuk, hánytuk, pisáltuk, szemeteltük össze az aluljárókat, a nekünk kiosztott szendvicsekkel, teli vizes flakonokkal nem kezdtünk el focizni (ennek is a napokban voltam szemtanúja!!! Szó szerint ezt csinálták), hanem azon voltunk, hogy befogadóink törvényeit betartva hozzá lássunk új életünk megteremtéséhez. Nem kezdtünk el tüntetni meg balhézni, mert nem toltak azon nyomban mindent a seggünk alá. Mi a gyerekeinket nem élő pajzsnak használjuk, hanem értékként tekintünk rájuk, ajándékok az élettől. Náluk nem így van.

Vajon, mióta itt vannak, hajlandóak voltak bármiben is együtt működni velünk? Látszott rajtuk legalább a szándék, hogy megpróbálják tisztelni az itteni törvényeket? Érdekes, de nem emlékszem ilyen alkalomra.

Követelnek, követelnek és figyeljétek meg, hogy még többet fognak követelni. Amíg a magyar kimegy külföldre, hogy kínkeservesen megkeresse a betevő falatot, addig ezek azon vannak kiakadva, hogy miért nem borulunk térdre az ő akaratuk előtt?

A legfelháborítóbb pedig az hogy a gyerekeiket használják arra, hogy elérjék, amit akarnak. Képesek és az összecsapáskor maguk elé emelni őket pajzsként. Ennyire nem érték számukra az ember. Mert ez a lényeg! Míg nálunk érték, nekik alig jelent valamit.


Nem igazán szoktam kifejteni a véleményemet ezzel kapcsolatban, de az utóbbi pár nap alatt a látottak után már látszik, hogy iszonyatosan nagy a baj és az emberek félnek, mert rájöttek, hogy a nagy okos vezetőink lehet meg se fognak védeni minket ha elérkezik az igazi nagy baj.

2015. szept. 3. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek!
2015. szept. 4. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
En is maximalisan egyetertek, minden egyes szavaddal. Koszi, hogy megfogalmaztad. A terroristakrol nem is beszeltunk, aki akar a testen is vegigcipelheti a bombat rohogve egesz Europan! Nezte valaki oket? Kezeld ugy a hazat is, mintha a kiba..ott sajat otthonod lenne, ahova nem engedsz be mindenfele jott-mentet hivas nelkul.
2015. szept. 4. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

A 6/8-as (kis regényt író) válaszoló vagyok...


Igen, egyet értek az előttem szólóval a terroristákat meg még meg sem említettem. Ma láttam a tévében (nem biztos hogy igaz, de én ezt teljes mértékben el tudom képzelni), hogy Macedóniában dzsihádistákat találtak a menekültek között.

Érdekes egyébként, hogy ezt csak így egy fél mondatba belenyögték, mintha nem lenne semmi jelentősége. Rajtam a hideg is végig futott, hogy Macedóniába terrorista szimpatizánsokat találtak menekültnek álcázva és ezzel az égvilágon semmi bajuk nincs az embereknek.


A másik amin nagyon felháborodtam az egy EU-s nagykutya közleménye volt, hogy mivel Európa keresztény értékrendű, ezért keresztényi kötelességünk akár ÁLDOZATOT VÁLLALVA segíteni a "rászorulóknak". Alig akartam hinni a fülemnek. Ez az ember az én nevemben és minden európai, a családját féltő ember nevében jelentette ki hogy mivel keresztények vagyunk kötelességünk még a saját kárunkra is befogadni az összes menekültet és egyébként is a terrorista szimpatizánsok száma ELENYÉSZŐ!


Én most feltenném itt a kérdést és nyugodtan el lehet rajtani gondolkodni, hogy ti most megnyugodtatok a tudattól, hogy a terroristák száma "csak" elenyésző?

Az az elenyésző számú terrorista bőven elég ahhoz, hogy ártatlan iskolában tanuló kisgyerekek repüljenek a levegőben, majd valamikor a közel jövőben. Attól, hogy most még nem történt ilyesmi nem jelenti azt, hogy nem is fog történni! És ezt nem hajlandók sokan látni, ezért védik őket olyan sokan meg hívják őket meg támogatják őket, mert egyszerűen nem látják be, nem gondolnak bele abba, hogy mi lesz itt majd akkor ha elözönlik egész Európát. Vagy nekik mindegy? Szerintük szép a csador? Ők boldogan fognak majd bombát kötni az oldalukra? Vagy ezt mégis hogy gondolják?


A másik, ami pedig már végképp kiakasztott az a média, amilyen színben minket feltűntet a világ előtt. Nagyon fontos tudni és ezt valahogy a külföldiekhez is el kellene juttatni az igazságot, hogy a külföldi tudósítók, akik itt vannak a Keletinél kivágják azokat a képeket, amik tényleg félelemre adhatnak okot és csak a boci szemű piszkos kisgyerekeket vetíti le, de azt már nem hogy a kisgyerekek apja meg a haverjai az árnyékban a padokon ücsörögnek és az előttük elhaladó fiatal lányok után kurjantgatnak, míg a piszkos kisgyerek és a mellette ücsörgő üres tekintetű, agyonra elfátyolozott nő a pokolba kívánja már az egész túrázgatást...csakhát neki nincs beleszólása, oda kell mennie ahova az ura mondja.

És a külföldiek ezt látják, hogy mi milyen barbár nép vagyunk, hogy szegény boci szemű kisgyerekeket sanyargatjuk, hogy nem támogatjuk őket, hogy hagyjuk őket éhezni. A média ugyan felvesz minden olyan jelenetet amely megkérdőjelezné ennek a népnek a menekült jogosultságát, de a hazai hírekben csak azokat a felvételeket mutatják melyek összefacsarják a tudatlan, birka lelkű emberek szívét...azt a média már egyáltalán nem hangoztatja, hogy ezek az emberek nem hajlandóak együtt működni azokkal a szervekkel sem, akik azért dolgoznak, hogy nekik okmányokat biztosítsanak, amivel ők mehetnek amerre akarnak. Olyan jogokat követelnek, amik csak egy európait illetnek meg, de a kötelességüket ők fel nem vállalják!

Amíg élnek nem fognak nekünk hálát mondani, cserébe miután letelepedtek elkezdenek minket lehúzni az ő szintjükre, a köztük megbúvó terroristák akciózni kezdenek, állandóak lesznek az összecsapások, mert nekik nagyjából minden bűn, ami nekünk természetes és nekünk, minden bűn, ami nekik természetes. Náluk bűn, ha egy nő szabad és a férfiakkal egyenlő jogokat élvez, nálunk meg az bűn ha gyerekek kezébe fegyvert adnak.


Lehet, hogy egy ideig meghúzzák magukat, de a közel jövőben olyan ellentétek fognak kiéleződni és háborúhoz vezetni a vallási és kulturális ellentétek miatt, hogy nem győzünk majd jajgatni, mert az Unió nagykutyái csak tököltek.


Én pedig nem leszek hajlandó, fiatal, európai nőként egy olyan kontinensen élni, ahol az lesz az elfogadott, ha a szemem fog majd csak kilátszani a rengeteg pokróc alól, amit majd a törvény rám akar majd erőltetni. És azt sem akarom, hogy majd a gyerekeimet arra tanítsák, hogy az életük semmit nem ér, főleg ha majd lányaim lesznek, de abba is beleborzongok, hogy a fiúknak meg majd azt tanítják, hogy gyilkoljanak le mindenkit, aki nem az iszlám szerint él.

Erre az életre sem én sem más európai nem vágyik!


A média félrevezeti külföldet és nagyon sok más magyar embert is! Barbárnak állítanak be minket holott pont hogy mi próbáljuk ezt a barbár hordát legalább arra rávenni, hogy alapvető törvényeket betartsanak!


Egyébként nem furcsa, hogy széttépik a papírjaikat? Nem furcsa, hogy nem hajlandóak ujjlenyomatot adni?

2015. szept. 5. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Az első értékes gondolat gyik-en... Pedig már olvasgatom egy ideje. Köszönöm, hogy megosztottad a kisregényed!
2015. szept. 6. 03:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!