Tényleg vannak akik politikai okok (Orbán is szereti a focit) miatt nem drukkolnak a magyar focicsapatnak?
Ha van itt ilyen akkor írjon, mert ezt tényleg nehezen tudom elképzelni. Gondolom Orbán szereti a rántott húst is, szóval akkor azt sem eszik? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Nem viccből kérdem. A kérdés komoly.
"Egyébként nem értem miért kötik az eb-t Orbánhoz? Szerintem semmi köze hozzá."
Mert elmebeteg szektások?
Nem gondolod amúgy, hogy ezt inkább a Fidesz szavazóitól kéne megkérdezned?
"Ezek szerint te tényleg nem örülsz, ha nyer a csapat?"
Tényleg.
14, Miért a fidesz szavazók is Orbánhoz kötik?
Én nem láttam olyan drukkert (kint voltam az egyik meccsen szabadtéri vetítésen), aki Orbánozott volna. Ezek a dolgok fel sem merültek az ünneplők között. Én és a barátaimnak sem jutott eszébe Orbán. Kit érdekel egyáltalán? Ez egy focitörténelmi pillanat. 30 éve vártak rá sokan. 10 éve is örültek volna ennek azok akik örültek (nem Orbán volt az elnök), és 2030-ban is, amikor szintén nem Orbán lesz.
"14, Miért a fidesz szavazók is Orbánhoz kötik?"
Igen.
Nézd meg az Origon a "köszönjük neked, Orbán Úr!" kommenteket.
16, az eü mióta az eszem tudom szar. 10 éve is szar volt és 20 éve is. persze lehet most valamivel szarabb, nem tudom.
Egyébként a sportra minden ország költ. Pl Amerikában is rohadt sok a hajléktalan(még több mint itt), de nem hallod, hogy azon dühöngenének, hogy miért van annyi stadion stb. És még lehetne sorolni ezer nyugati és nem nyugati példát. Tehát ha valaki ezért utálja Orbánt, akkor utálja az egész világot. Persze, ha következetes akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!