A mai Magyarország balliberális, károgó bandája jut eszembe. Nincs politikai erejük, csak nagy hangjuk... persze elhiszik az előbbit magukról, hogy majd 2018... :D
aztán valahogy mindig rájönnek, hogy az emberek utálják már a ripacs beszólásaikat :D
2016. jún. 29. 09:18
2/14 anonim válasza:
Mostanában leginkább a gyakorikerdesek.hu Politika rovata jut eszembe róla, ahol naponta fél tucat felesleges kérdésben szerepel ez a szó.
2016. jún. 29. 09:23
3/14 anonim válasza:
Egy kisebbség vagy azt azt kedvelők csoportja (filo- előtaggal), gazemberek, deviánsak, bűnözéspártiak, fehérellenesek, rasszisták, liberálfasiszták, liberálbolsevikok. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2016. jún. 29. 09:38
4/14 anonim válasza:
Úgy vagyok mint a második válaszoló, ha meglátom, hogy "liberális" már várom mekkora sületlenség a kérdés a GYK-n.
Komolyan tegnep este meghallottam az egyik híradóban, hogy a "liberális politikus" -és már kattintani akartam! :-) Pedig csak a pórlóbuszok beszerzéséről volt szó.
2016. jún. 29. 09:48
5/14 anonim válasza:
Kizárólag negatívumok.
2016. jún. 29. 09:56
6/14 anonim válasza:
Aki lepontozta a második választ, miért találta haszontalannak? Vagy ez ilyen illiberális szokás?
2016. jún. 29. 10:12
7/14 anonim válasza:
Először maga az eszme, amivel szimpatizálok, másodszor pedig azok a balfékok akik migránsokat engednének be millió számra, akik szerint nem létezik közszemérem sértés vagy bármiféle -sértés (amíg kedvez az ő nézeteiknek) és akik alapvetően részrehajlóak.
2016. jún. 29. 10:13
8/14 anonim válasza:
A magyarellenes, károgó, migrács, egyéb pátyolgatók.
Az nem az én hibám ha ilyen képet alkottak magukról! :)
2016. jún. 29. 10:31
9/14 anonim válasza:
Ez egy szélsőjobber szó, jelentése: nem szidja dühtől fuldokolva a nem-fehér embereket, nem fajgyűlölő.
2016. jún. 29. 10:59
10/14 anonim válasza:
Főleg a "refugees welcome" emberek.
Aztán, a liberális szó nálam, az abszurdum,minden, ami nem normális szinonímája.
Ez az ideológia olyan, mint a kommunizmus, csak a módszerei mások, alatasabbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!