Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mentek a Budapest Pride-ra?

Ti mentek a Budapest Pride-ra?

Figyelt kérdés
Szerintem ha valak nem szereti de elvonatkozat ettől akkor egy nagyon bulis dolog tud lenni egy ilyen rendezvény. Nem? Ti mentek?

2016. júl. 1. 18:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2016. júl. 1. 18:59
 2/19 anonim ***** válasza:
46%
Felfogás kérdése hogy mi a bulis. Nekem például nem bulis hanem felháborító hogy a ratyik nem bírják maguknak megtartani ezt. Én se rohangálok az utcán hogy heteró vagyok. Ezeknek feltűnési viszketegségük van. Félreértés ne essék, nem lenne bajom velük ha magánügyük lenne ez.
2016. júl. 1. 19:04
 3/19 anonim ***** válasza:
44%

"Én se rohangálok az utcán hogy heteró vagyok."

Egész biztos vagy ebben? Gondold át mégegyszer.

2016. júl. 1. 19:17
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Idén megettük időben az összes tojást, nem volt ideje megromlani, így nincs mit vigyek magammal a "bulira". Szóval inkább itthon maradok és ők meg vonuljanak oda, ahová akarnak, aztán bújjanak szépen vissza a sötét zugokba, ahonnan előkúsztak.
2016. júl. 1. 19:18
 5/19 anonim ***** válasza:
57%
3-as egész biztos vagyok képzeld. Vagy te láttál már heteró felvonulást???
2016. júl. 1. 19:24
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
Én heteró vagyok és nem is a fővárosban élek, de ha ott élnék és lennének meleg barátaim, akik meghívnának magukkal a Pride-ra, akkor szívesen elmennék.
2016. júl. 1. 19:28
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vagyok meleg, de egyszer szívesen elmennék megnézni. Szoktak lenni jó programok vagy csak menetelés?
2016. júl. 1. 19:33
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

"Szoktak lenni jó programok vagy csak menetelés?"

[link]

2016. júl. 1. 19:37
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
Valóban bulis dolog tudna lenni, ha a rendőrök hagynának dobálni :)
2016. júl. 1. 19:51
 10/19 anonim ***** válasza:
69%

"3-as egész biztos vagyok képzeld. Vagy te láttál már heteró felvonulást???"

Tulajdonképpen csak azt látok. Tegnap például a karikagyűrűs néni akarta a buszon a pofámbadörgölni, hogy heteró, azelőtti nap egy férfi ott állt a Blaha Lujza téren férfi ruhában, reméltem, hogy gyerekek nem látják meg. Ma utcán puszilgatta egymást egy lány és egy fiú.

2016. júl. 1. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!