Mit gondoltok Soros György tevékenységéről, mely szerint migránsokkal akarja elárasztani Európát?
Soros is csak másodhegedűs. pénzért csinálja.
A múlt héten vagy mikor a német pénzügyminiszter meg az eu-ból a Frans Timmermanns is nyilatkozott, hogy a más kontinensekről áradókra valami vérfrissítés vagy mi miatt lenne szükség. Hogy ne legyen Európa belterjes szerintük.
Die Zeitben van valami interjú.
17
"A 18 éven aluliak úgy jutnak sokszor dohány és alkohol termékekhez, hogy mást kérnek meg, hogy vegyék meg nekik.
Ugye milyen trükkös világban élünk?"
És ennek az analogianak mi köze ahhoz, h befektetési alaptol nem lehet hitelt felvenni?
Én úgy gondolom, hogy ha Soros úr igazán szívén viseli a migránsok sorsát, akkor megvan a lehetősége, hogy a magánvagyonából jelentős összeget fordítson erre a kérdéskörre.
Más pénzéből jótékonykodni és a más pénztárcájában turkálni nem elegáns, cserében eléggé sutyerák dolog.
"Hát, ha a migránsközeli médiának nem hiszel, akkor miért is kéne a kormánypropagandának hinni? Nem lenne logikusabb az egyik sem? :-D"
Mert az utóbbit nem nagyon értem még utól, hogy hazudna.
"És ennek az analogianak mi köze ahhoz, h befektetési alaptol nem lehet hitelt felvenn"
Egy bizonyos IQ szint alatt valóban nem lehet észrevenni a kapcsolatot.
Sajnos ezzel nem tudok mit tenni.
26
Szóval te sem érted az analogiat, viszont tudsz személyeskedni.
Bravó.
# 25/27 Időpont ma 11:39
Végülis, csak bíróság által elítélt hírhamisító dolgozik náluk. Akkor biztos igazat mond. :-)
Értem.Tehát mivel egyszer megbukott, akkor már folyamatosan hamisít ott mindenki.
Esetleg még valami?
# 29/29 Időpont ma 20:34
Gyurcsány is csak egyszer bukott meg, válasszuk meg őt újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!