Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szoktatok ilyen videókat nézni?

Szoktatok ilyen videókat nézni?

Figyelt kérdés

Ha tudtok jó yt csatornát akkor jöhetnek a linkek! :)

www.youtube.com/watch?v=KhkyJRpHhp4

máj. 19. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Teljes száműztem a negativitást és az erőszakot az életemből.

Próbáld ki, és átalakulsz.

máj. 19. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Ebben van igazság de szerintem rohadt érdekesek ezek a videók a maguk módján.

Második világháborús dokumentumfilmekből már az összeset láttam.

Durva lenne pár jelenetet ilyen minőségben és kameraállásokban megnézni.

máj. 19. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, érdekes, ez valódi harc nem akciófilm. Jól látszanak a technikai megoldások, a taktikai húzások, manőverek, s az elkövetett hibák is.
máj. 19. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Szoktam, de nem pont ilyet. Cenzúrázatlan videókat nézek, amik ugye nem lehetnek fent youtubeon, mert túl véres ahhoz. Tehát ez a tipikus "gore" tartalom.
máj. 20. 00:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, azokat is szoktam de azok nem ennyire összerakott videók.
máj. 20. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

#5 ez egy összerakott propaganda-videó, innen-onnan kiollózva részleteket. Látványnak elmegy, de pont azok a finomságok, részletek nem jönnek át belőle amik a valódi harcot jellemzik.

A Nemetvédelmin tananyagot csinálnék nagyon sok komplett felvételből, mert nagyon jól látszódik rajta hogy kell egy akciót kivitelezni és mik azok a hibák amiket viszont el kell kerülni ha nem akarsz meghalni.

máj. 20. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:

"Ebben van igazság de szerintem rohadt érdekesek ezek a videók a maguk módján."

Pont ez a lényeg. "Érdekes". Az érdekes dolog olyan, mint a méreg, ami cukornak van álcázva. Pont a legérdekesebb dolgok azok, amik a legmélyebbre húznak. Megkapod az ízélményt, de a mérget is mellé, amiről nem is tudsz igazán. De ki lehet gyógyulni a méregből a Most hatalma által. A jelen pillanatot nagyon unalmasnak találhatod, de pont azért, mert végtelen béke van benne.

máj. 20. 10:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Miért lenne propaganda videó?

Nem innen onnan vannak kiollózva a jelenetek hanem az adott támadás felvételei vannak össze vágva mindkét oldalról.

Nem mostani jelenet volt ez de csak most jutottak el oda, hogy megszerezzék az összes felvételt.

(Oroszokat nehezebb beszerezni)

máj. 20. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!