Szoktatok ilyen videókat nézni?
Ha tudtok jó yt csatornát akkor jöhetnek a linkek! :)
www.youtube.com/watch?v=KhkyJRpHhp4

Teljes száműztem a negativitást és az erőszakot az életemből.
Próbáld ki, és átalakulsz.
Ebben van igazság de szerintem rohadt érdekesek ezek a videók a maguk módján.
Második világháborús dokumentumfilmekből már az összeset láttam.
Durva lenne pár jelenetet ilyen minőségben és kameraállásokban megnézni.

#5 ez egy összerakott propaganda-videó, innen-onnan kiollózva részleteket. Látványnak elmegy, de pont azok a finomságok, részletek nem jönnek át belőle amik a valódi harcot jellemzik.
A Nemetvédelmin tananyagot csinálnék nagyon sok komplett felvételből, mert nagyon jól látszódik rajta hogy kell egy akciót kivitelezni és mik azok a hibák amiket viszont el kell kerülni ha nem akarsz meghalni.

"Ebben van igazság de szerintem rohadt érdekesek ezek a videók a maguk módján."
Pont ez a lényeg. "Érdekes". Az érdekes dolog olyan, mint a méreg, ami cukornak van álcázva. Pont a legérdekesebb dolgok azok, amik a legmélyebbre húznak. Megkapod az ízélményt, de a mérget is mellé, amiről nem is tudsz igazán. De ki lehet gyógyulni a méregből a Most hatalma által. A jelen pillanatot nagyon unalmasnak találhatod, de pont azért, mert végtelen béke van benne.
Miért lenne propaganda videó?
Nem innen onnan vannak kiollózva a jelenetek hanem az adott támadás felvételei vannak össze vágva mindkét oldalról.
Nem mostani jelenet volt ez de csak most jutottak el oda, hogy megszerezzék az összes felvételt.
(Oroszokat nehezebb beszerezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!