Újra legyen sorkatonai szolgálat, a nők részére is.Szted is?
Figyelt kérdés
okt. 29. 13:53
1/32 anonim 

válasza:

válasza:Csak annak, nemtől függetlenül, aki támogatja, de neki igen.
4/32 anonim 

válasza:

válasza:Természetesen szerintem is. De a nők részére elegendőnek tartom az egy hónap alapkiképzést és utána inkább Eü és konyhai szolgálatot teljesítsenek.
5/32 anonim 

válasza:

válasza:Kanok számára viszont indokoltnak tartom a minimálisan öt év szolgálati időt melyből minimum félév legyen az alapkiképzés.
6/32 anonim 

válasza:

válasza:Ne legyen. Egyrészt kötve hiszem, hogy lenne pénz megint beindítani, hogy a hatalommániás hülyék kiélhessék magukat, másrészt szerinted 10 emberből hány harcolna azért a szemétdombért?
7/32 anonim 

válasza:

válasza:Nem, inkább azt támogatnám, hogy akik szeretnék visszahozni, azoknak fejenként évente 6 hónap háborús övezetben töltött szolgálat, szigorúan a frontvonalban
8/32 anonim 

válasza:

válasza:Mi szükség van a sorkatonaságra?
36 éves vagyok én se voltam soha sorkatona.
Mégis ember lett belőlem.Ez csak az öregek sz@r dumája,hogy a fiatalokra,a tizen huszonévesekre ráfér.Szerintem a fiatalok köszönik szépen,de majd ők eldöntik saját maguk,hogy akarnak katonák lenni vagy nem.
9/32 anonim 

válasza:

válasza:Mai modern világban ugyan minek a sorkatonaság? Igaz hogy már a komcsi korszak alatt is felesleges és elavult volt
10/32 anonim 

válasza:

válasza:#8 Ez csak az öregek ...dumája,hogy a fiatalokra ráfér." Sohase mondtam ilyet. 78F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!