Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Azt honnan veszik egyesek,...

Azt honnan veszik egyesek, hogy a sorkatonaságnál rendet és fegyelmet, meg egy kis tiszteletet tanultak az emberek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán azt nem értem, hogy függnek össze egymással ezek a dolgok. Vagy esetleg filmen láttak hasonlót, és azt hiszik, hogy a valóságban is úgy volt?
nov. 4. 14:44
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
13%
Mert voltak. Tapasztalták, hogy az életrenevelés fontos színtere, ahogy mondta a kapitányom. Előtte agresszív, kötekedő, rendetlenek voltunk majd utána társaságkedvelő, rendzsrető felnőttekké lettünk. AZ ember lerakja az EGÓT. Ez az ami nagyon hinyzik a mai anyámasszony katonája tinikből
nov. 4. 14:57
 2/49 anonim ***** válasza:
31%

Ruszin-Szendi Romulusz egy zalaegerszegi tiszás fórumon arról beszélt, hogy Magyarországnak be kellene fektetnie Ukrajnába.

Majd a volt vezérkari főnök kijelentette, hogy ha baj van, úgyis „mindenkit be kell rántani azonnal”. Hozzátette, Magyarországon nem megszüntetve van a sorkötelezettség, csak felfüggesztve.

nov. 4. 14:59
 3/49 A kérdező kommentje:
1-es értem, de ezt melyik filmben láttad? Vagy álmodtad?
nov. 4. 15:01
 4/49 anonim ***** válasza:
24%
3 voltam katona.
nov. 4. 15:02
 5/49 A kérdező kommentje:
4-es épp azért kérdeztem vissza. Tényleg nem csapsz be?
nov. 4. 15:04
 6/49 anonim ***** válasza:
36%

Zalaegerszegi tiszás fórumon voltam.

Ott hallgattam végig.

Kb 15 méterre voltam.

Van felvétel is.

Érdekel?

nov. 4. 15:07
 7/49 A kérdező kommentje:
6-os nem a tiszásokra gondoltam, hanem az 1-es hozzászólásban említett dolgok kissé megkérdőjelezhető valóságtartalmára
nov. 4. 15:10
 8/49 anonim ***** válasza:
20%

Én pl onnan, hogy 1 évig határőr voltam...aki ott volt, és " szüksége" volt rá, bizony tanult fegyelmet, tiszteletet, stb.

Ez 1991 ben történt, és egyáltalán nem a szívatásról, megalázásról szólt.

Kifejezetten hasznos volt.

nov. 4. 15:13
 9/49 anonim ***** válasza:
70%

"AZ ember lerakja az EGÓT. Ez az ami nagyon hinyzik a mai anyámasszony katonája tinikből"

Ha anyámasszonykatonái, akkor mitől lennének egoisták? A kettő teljesen ellentétes egymással.

nov. 4. 15:32
 10/49 anonim ***** válasza:
15%
9 Hehe nem az, de nem érted.
nov. 4. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!