Azt honnan veszik egyesek, hogy a sorkatonaságnál rendet és fegyelmet, meg egy kis tiszteletet tanultak az emberek?

válasza:

válasza:Ruszin-Szendi Romulusz egy zalaegerszegi tiszás fórumon arról beszélt, hogy Magyarországnak be kellene fektetnie Ukrajnába.
Majd a volt vezérkari főnök kijelentette, hogy ha baj van, úgyis „mindenkit be kell rántani azonnal”. Hozzátette, Magyarországon nem megszüntetve van a sorkötelezettség, csak felfüggesztve.

válasza:#3
Zalaegerszegi tiszás fórumon voltam.
Ott hallgattam végig.
Kb 15 méterre voltam.
Van felvétel is.
Érdekel?

válasza:Én pl onnan, hogy 1 évig határőr voltam...aki ott volt, és " szüksége" volt rá, bizony tanult fegyelmet, tiszteletet, stb.
Ez 1991 ben történt, és egyáltalán nem a szívatásról, megalázásról szólt.
Kifejezetten hasznos volt.

válasza:"AZ ember lerakja az EGÓT. Ez az ami nagyon hinyzik a mai anyámasszony katonája tinikből"
Ha anyámasszonykatonái, akkor mitől lennének egoisták? A kettő teljesen ellentétes egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!