Az orosz hadsereg az összeomlás szélén van?
Figyelt kérdés
Pokrovszk óta semmit se tudtak elérni. Kifulladtak.jan. 31. 15:33
1/17 anonim 

válasza:

válasza:Persze, már 2 éve megölték Putyint (3x is), és Moszkvát is többször is elfoglalták azóta.
2/17 anonim 

válasza:

válasza:Összeomlás? Arra várhatsz, mindig lesz friss hús a darálóba, ha a Kremlen múlik. Legfeljebb kevesebb tűzérségi lövedéket lőnek ki naponta, de szó szerinti összeomlás nem lesz.
Azt meg már évek óta tudni, hogy ez a háború nem a fronton fog eldőlni, hanem a tárgyalóasztaloknál. Hogy hogyan áll a front, az csak annyit befolyásol, melyik fél az engedékenyebb a saját követeléseit illetően.
3/17 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos még nem. Nagyon nagy tartalékaik vannak még, de szerintem azt is mérlegelik, hogy mit ér meg nekik az ukrán győzelem.
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Összeomlás? Ezt hogy érted? Feladják, tavasszal majd hazamennek és Ukrajna fényes győzelmet arat?
Szerintem nem.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:Azt nem tudom elkepzelni, de azt, h az emberek rendesen megerzik majd (ha meg nem), azt el tudom kepzelni.
8/17 anonim 

válasza:

válasza:Pokrovszkot és Myrnogradot sem tudták a mai napig teljesen elfoglalni.
9/17 anonim 

válasza:

válasza:8: hadd tegyem hozzá: ha az ilyen porfészkekhez másfél év nem elég nekik, akkor mi lesz, ha egy valódi nagyvároshoz érnek?
10/17 anonim 

válasza:

válasza:Nekem úgy tűnik, hogy te vagy az összeomlás szélén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!