Az igaz, hogyha az oroszok lerohannák Ukrajnát, akkor 3 nap alatt elfoglalnák Kijevet?
Figyelt kérdés
júl. 3. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Hamis
21 szavazat
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha iga lenne már megtették volna és nem hagyták volna pusztulni ezernyi katonájukat és milliárdos haditechnikájukat.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Csak a sportszerűség kedvéért hagyták eddig meghalni/megrokkanni egy millió katonájukat és hagyták odaveszni a tankjaik javát? Ez valószínűtlen. Ha arra gondolsz hogy több százezer katonával miért nem támadnak egyszerre? Akkor arra az a válasz hogy egyhamar szétkapnák őket a drónok és a tűzérség ezért nem teszik.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem nézz vissza a fórumon '22 telére és találsz pár élelmes választ majd.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Ez volt a tervük '22-ben, de mint látjuk nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Ruszin-Szendi Romulusz tényleg azért mondott le, mert elé rakták a jelentést hogy ha Ukrajna elesik és Oroszország ránk támadna, akkor a...
A védekezésre hadrafogható katonánk meg aki tényleg tudna is harcolni kb 1-2 ezer fő.
Ha az Ukránok elfoglalnák Magyarországot, milyen következményekkel járna az emberek életére?
Én már ettől tartottam sok éve. Egy parlamenti képviselő megpedzegette, hogy a Balatonig mennének. Máskor pedig elmondták, hogy egy hegyi dandár elfoglalná az országot. Örüljünk, hogy NATO tagok vagyunk, mert lerendeznének minket. Ettől egyetlen kormánytag sem...
Ukrajna mikorra tervezi Melitopol, Bergyanszk, Szimferopol, Szevasztopol, Mariupol és Donyeck, Luhanszk ostromát, elfogalalásukat?
Hány katonára lenne még szükségük ezekhez a hadműveletekhez? Melyik lesz az első, melyik az utolsó, amit elfoglalnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!