Van olyan tengerész gyalogos akinek csak a rakéta vető jasználatát tanotották meg ?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1) angol származású utazó(kongó vidékl 2) könyveket írt afrikáról(magyar) 3) tengerészzászlós térképész volt
Mi lennél inkább, tengerész vagy kalóz?
Csak elméleti síkon érdekel, tudom google a barátom de sok érdemi infót nem találtam a témával kapcsolatban (milyen követelményei vannak pl. állampolgársági vizsga, milyen erőnléti stb.)
Ha ma beallnek oda mekkora esejjel halnek meg a kötelező x év szolgálat alatt? (tervezem h bealok csak értelemszerű én meg halni nem nagyon szeretnék...)
Vagy van és nem tudok róla?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy melyik aza film, amiben az van, hogy van egy tengerészgyalogos, aki hazatér, de megbolondult, meg ilyenek és azthiszi, hogy a tesója megdugta a nőjét, és megpróbálja a végén megölni magát, és végül börtönbe csukják?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!