Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » NKE-HHKra jelentkezők, felvi.h...

NKE-HHKra jelentkezők, felvi.hu-n nektek a feltöltéseitek jók?

Figyelt kérdés

A dokumentumoknál van az hogy NKE-HHK által kért speciális dokumentumok ide a nyelvvizsga kell (B2) amit fel is töltöttem még februárba, de most valamiért átrakta ezt a dokumentumot a nyelvvizsgát igazoló dokumentum -okhoz. Ezután tegnap feltöltöttem még1x a nyelvvizsgát az NKE-HHK által kért speciális dokumentumok-hoz de most megnézve megint átrakta a nyelvvizsgát igazoló dokumentumhoz a felvi.hu

Tehát már 3 ugyanolyan kép van a nyelvvizsgát igazoló dokumentumnál, az NKE-HHK által kért speciális dokumentumokat pedig még mindig kéri!!!

Ez miért van igy? Aki ugyan igy az NKE-HHKra jelentkezett és van nyelvvizsgája megtudná nézni hogy neki is van e ilyen probléma?

2014. máj. 7. 17:28
 1/6 Vona Gábor ***** válasza:
Sz.arjál bele. Ha valamit a felvi.hu szúr el, lehet velük szemben jogorvoslattal élni, meg tudod szopatni őket. Legalább majd jók kiszíjják a lyukadat.
2014. máj. 7. 19:26
 2/6 Marczell ***** válasza:
Velem is ez a helyzet, áttette a speciális dokumentumokból a nyelvvizsga helyére, ami mondjuk érthető is. Én is feltöltöttem a biztonság kedvéért újra, ha most is átteszik nem hinném hogy különösképpen aggódnunk kellene, hiszen a lényeg az hogy fel legyen töltve a nyelvvizsga
2014. máj. 7. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:

átfogja tenni, nekem is áttette mikor tegnap feltöltöttem. Írtam egy levelet azért a felvinek a biztonság kedvéért.

Vona:

Értemén, és más helyzetben nem is lenne probléma de szeptemberben már szentendrén szeretnék lenni :D

2014. máj. 7. 19:34
 4/6 Marczell ***** válasza:
Akkor majd írd meg ide a válaszukat kérlek!
2014. máj. 7. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:

itt a válasz:

Info Educatio Ügyfélszolgálat

8:42 (1 órája)

címzett: saját magam

Tisztelt (...)

A dokumentum megfelelő kategóriába került átsorolásra, aggodalomra nincs oka, ill. ezzel kapcsolatban további teendője nincs. Kérjük, ne töltse fel újra a dokumentumot!

Amennyiben az ügyben további kérdései lennének, kérem az előzményeket is csatolja új üzenetéhez!

-> Szóval ezekszerint ennek igy kell lennie bár nem nagyon értem miért de legyen.

2014. máj. 8. 09:50
 6/6 Marczell ***** válasza:
köszi!
2014. máj. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!