Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire ez a nagy készülődés,...

Mire ez a nagy készülődés, valóban ilyen komoly hadi készülődési folyamatok zajlanak és észre sem vesszük?

Figyelt kérdés

Linkek:

[link]

Egy román oldal, történetesen az erdélyi Arad online:

[link]

Videó, szállítmány Bécsen keresztül:

[link]

Milyen folyamatok zajlanak a háttérben? Mivel állunk szemben? Mi történik?

2014. máj. 16. 20:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik annyira selejt úgyis csak valamelyik hadiüzemben köt ki.
2014. máj. 16. 22:16
 32/38 anonim ***** válasza:
91%

Nem olvastam végig a kérdéseket, de, könyörgöm aki nem ért a témához az miért..... ????

a honvédség ezen éves hadgyakorlatát ne vegyük bele minden évben KIVÉTEL NÉLKÜL megtartottuk ezt csak más néven már 4 éve évi 1500-2000 katona 400-500 technikai eszköz, bakony, sátortábor, egyszer sárkánytűz, egyszer bátor harcos minden ugyan az csak most itt ez az ukrán baromság....... persze persze biztos közre játszik de az összes hadsereg szokott hadgyakorlatozni de egyszerűen hihetetlen mennyire fel van fújva a média álltal hogy erre figyeljenek az emberek holott ez minden évben álltalános

2014. máj. 16. 22:31
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Én már több mint 1 hónapja észrevettem. Minden egyes körforgalomban, kereszteződésben honvédségi forgalom irányítok voltak, környék összes rendőre kint volt. Rendőrök meg kiemeltek néhány járművet a forgalomból. Szerb felségjelzésű katonai konvoj, pár nap múlva holland katonai konvoj, múlthéten magyar. Egész nap csak ezt lehet hallani:

https://www.youtube.com/watch?v=gPJ4MnONwk0

https://www.youtube.com/watch?v=O-FY0sRwSyg

Itt valamire készülnek, ennyi katonai cuccot nem pakolnak csak úgy ki.

2014. máj. 16. 22:57
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

22:31

Úgy tűnik az idei bakonyi sátortábort a NATO egy kicsit jobban felfújta az Európában állomásozó amcsi haderővel meg azzal a néhány ezer holland felségjelzésű német tankkal és a lengyel hadgyakorlattal.

Lehet, hogy hamarosan szükségük lesz egy nagyobb sátorra? :-)

2014. máj. 16. 23:32
 35/38 anonim ***** válasza:
8%

"Nem olvastam végig a kérdéseket, de, könyörgöm aki nem ért a témához az miért..... ???? "

Te értesz? Talán még a második világháború idején vonultál így fel az orosz határra?

2014. máj. 16. 23:51
 36/38 anonim ***** válasza:
34%

"holott ez minden évben álltalános"

Minden évben kivonul fél Európa hadereje az orosz határra? És ez nekem fel sem tűnt? De buta vagyok!

2014. máj. 16. 23:56
 37/38 anonim ***** válasza:

Figyelj, elismerem hogy több a katonai hadgyakorlat de a magyar éves hadgyakorlatot ne vegyük már ezek közé, ahogy 2012-ben mi is kivonultunk Olaszországba European Wind hadgyakorlat keretében vagy félszáz btr-80-al meg 2 teljes lövész zászlóajjal aztán a kutya nem írt róla se az olasz se a magyar sajtó mert egy általános hadgyakorlat volt, a holland-NATO hadgyakorlat is már 3 éve meg volt tervezve a logisztikai szállítás tartott eddig az ukrán helyzetnek semmi köze nem volt hozzá

Az hogy az amerikaik itt vannak Európában ???? EUCOM-USAREUR ??? már 1947 óta európában állomásoznak Németországi főparancsnoksággal..... ez Németországban teljesen elfogadott pl Garmisch Partenkirchen-ben ami egy teljesen eldugott német falucska egy hatalmas amerikai támaszponttal ami egyben amerikai kiképzőtábor is..... és már 40 éve ott van és működik folyamatosan

Vagy pl amikor mi szoktunk menni légvédelmi gyakorlatra Lengyelországba vagy Horvátországba visszük az egész légvédelmi ezredet senki sem ír róla..... tiszta nevetség hogyan akarják eladni ezt az egészet a média

A kritikákra válaszolva igen tudom mi történik mert a rendszeren belül vagyok- üdvözlettel a honvédség egyik őrmester.....

2014. máj. 17. 12:19
 38/38 anonim ***** válasza:
nem lesz itt háború, amerika nem meri megtámadni az oroszokat, az eu meg túl gynege
2014. máj. 17. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!