Ha most a NATO megindul Oroszország ellen, a bevonulás önkéntes lesz, vagy kötelezően hívnak be?
Bár úgy lenne-de céloztam erre már fentebb...hogy mi a lakosság elnézegetnénk a tévében hogy..."na már megint mit találtak ki az urak"!
Aztán a"műsor"végén kikapcsoljuk a televíziót...
Így legyen!
Megismétlem...és megyek a"francba":
A kulcs az EUROÁZSIAI UNIÓ.
Putyin EZT akarja létrehozni és Ukrajnára szükség van ebben a ma még nem létező unióban.
De Ukrajna a nyugatnak is kellene...
Vagy kiegyegyeznek vagy nem...május 25. elnökválasztás. Addig semmi sem fig történni. Háború szempontjából az hogy"tizen"lövöldöznek meg felgyújtanak egy"disznóólat"az semmi.
Május 25.-e után egy nappal fog történni az első igazi"valami".
Hogy ki lesz az elnők és MELYIK tábor"bábja"és hogy a másik tábor erre mit lép.
Ez a kérdés.
De adja Isten hogy HÜLYESÉGEKET írkáljak itt össze-vissza!
"Hát ha elkezdenének sorozni, akkor én tuti megszöknék. :)"
Egyszerre annyi Rózsa Sándor lenne a környező települések erdeiben hogy...sok:-)
SZEMUELY TIBOR NEVŰ FELHASZNÁLÓ visszatért Hölgyeim, Uraim! Lumpenploretár személyében köszöntsétek!
Mivan öreg kitiltottak az oldalról mer hülye voltál, és most visszajöttél? A kommunista stilusodat le sem tagadhatnád.
Egyébként hülyeségeket beszélsz, és üldözési mániád van.
NATO csak tagország támadása esetén vonul hadba.
VISZONT! ha egyébként valami háború lenne mert az USA mégis támad (nemfog) akkor önkéntes alapon menne a tagországok segitsége.(Mint irak, afganisztán) Tehát lehet a hivatásos állományból odaküldenének 1-2-3-4-5 ezer katonát akik jelentkeznek, de sorozásra nem kerülne sor.
Maximum közvetlen veszély esetén, de az meg azért nem lenne életszerű mert közvetlen veszély esetén úgy rohannának le az oroszok mint az amcsik IRAK-ot, tehát nem lenne idő sorozni.
eurázsiai unió? ezt te találtad ki? és mi lenne a forgatókönyv? ukrajna után putyin kínát is annektálja? hehe
szerintem szedjed rendesen a gyógyszereid és minden oké lesz
10:20
Hová? Egy másik nato tagországba ahol ugyanúgy besoroznak, vagy az oroszokhoz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!