Miért akar itt "mindenki" francia Idegenlégiós vagy ami Tengerészgyalogos lenni?
Amiért állandóan rövidlátó szemüveges emberek kérdezgetik hogy ők lehetnek-e pilóták és kövér/vékony/komoly betegségben szenvedő emberek kérdezgetik, hogy lehetnek-e katonák...
Amúgy szerintem nem ez a valóság, csak ez a kategória az amiben ezek ennyira túl vannak reprezentálva. Ez az internet világa, ahol miután valaki játszott pár játékkal, meg olvasott pár könyvet, egyből katona akar lenni (főleg 14-huszonpár éves férfiakra gondolok) és erre itt kérdez rá, mert itt van rá lehetősége.
Szerintem a valóságban többen mondanák hogy ők magyar katonák lennének mint USMC-sek vagy idegenlégiósok, de hát ez az oldal sajnos az ilyen emberek és kérdések gyűjtőhelye
Az is egy nézőpont, hogy könnyebb bekerülni a Légióba, mint a 2.KRE-be vagy a "Bercsényibe". (Az USMC-be nem biztos, hogy külföldieket bevesznek.)
A követelmények - úgy képzelem - hasonlóak, de a jóval kisebb létszám miatt nálunk kevesebb emberre van szükség.
Ja, és a fizetések. Lehet, hogy egyszerűen pénzt akarnak keresni?
az idegenlégióról pl él egy olyan mítosz, hogy annál durvább a világon semmi de semmi nincs, ezért ha te azt kibírtad, után automatikusan már az atom se fog rajtad kb. plusz az ilyen gangster gyerekek szokták mondogatni, hogy a durvábbaknak lehet egy választás a börtön helyett, de szerintem azoknak egykutya, mert pszichésen alkalmazkodhat ugyan a légióhoz, vagy a börtönhöz is akár így önmagába, de az első 10 óra után jelentkező elvonási tünetek mindkét esetbe kicsinálják xD
a tengerészgyalogos meg úgy van feltüntetve mindenhol, mintha az egy ilyen úgymond űberkatona lenne, tehát aki mindig minden körülmények között felülmúlja a többi katonát, érted és akkor ez a kérdés hogy "katona legyek? az nekem nem elég! hát én tengerészgyalogos leszek b**meg az a király!" magyarul talán még én is többet tudok róla xD az tuti hogy a tengerészgyalogság nem ad az embernek golyóálló bőrt, mert kb ez az amit gondolnak az ilyenek... egyébként itthon azért nem vállalják az ilyenek, mert ugye hát a fizu, a nyugdíj...
8.
Hát ebben tévedsz, nem kell amerikai állampolgárnak lenni, hogy felvegyenek az USA Tengerészgyalogsághoz, elég ha megvan a zöld kártyád. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!