Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Élhető lenne a világ egy...

Élhető lenne a világ egy átlagember számára ahol minden kisebbség, a természet és állatvédők, zöldek, jogvédők, vallások valamennyi kívánságát teljesítenék a kormányok ?

Figyelt kérdés
Gondoljátok végig milyen törvények lennének ? Milyen szabályoknak kellene megfelelni ? Mi van ha két csoport szöges ellentétben álló követeléssel áll elő. Például az állatvédők és a kóser vágás kérdése.
okt. 18. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem lenne élhető. Az iszlamisták azt szeretnék, hogy írtsanak ki mindenkit aki nem követi Mohamedet. Nos?
okt. 18. 01:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
#1 terroristák mondanak ilyet. Egy rendes iszlám hívő tudja, hogy ha kinyírják a keresztényeket vagy az atesitákat akkor nem lesz ki adózzon vagy nem lesz rabszolga. Ezért rossz a radikalizmus, nem gondolkodik előre. Eleve több gázolaj kellene földmunkahépnek elásni a hitetlenek tetemét mit, hogy akkor mondanák, hogy térdre te bálvány imádó.
okt. 18. 02:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:
13%

Tulajdonképpen pontosan ez történik, leszámítva, hogy nem a kormányok oldják meg.

(Isten, a Rendszer, a Mátrix irányít mindent, mivel mindannyian benne vagyunk a rendszerben, Istenben vagy a Mátrixban, mindegy hogy nevezzük. Egy 3 dimenziós adatbázis része vagyunk mindannyian, ezt hívjuk a világnak.)

- Akkor miért nem működik a világ?

- Ki mondta, hogy nem működik a világ?

- Hát nap mint nap ez van a hírekben.

- De ki írta azt a híreket?

- Hát látom, mert van róla videó, meg leírta valaki, miért hazudna.

- Leellenőrizted a forrását a hírnek?

- Dehogy, hogyan tudnék utána járni?

- Akkor honnan tudod, hogy igaz-e? Ki generálta az adott szituációt? Mi volt a kiváltó ok? Ki kezdte? Mi a probléma forrása?


Példa:

Mondjuk látod, hogy kigyulladt egy kontinens, mert a hírekben ezt állítják. Akkor te honnan tudod, hogy most felgyújtottak 3 kengurufa bokrot és 4 kameraállásból azt a képet akarják festeni, hogy ég az egész kontinens? Vagy tényleg ég a kontinens.


Tegyük fel van 3 hordó olajad, amit el akarsz adni a szomszéd országnak. Viszont a szomszéd ország azt mondja, hogy köszi nem akarok többet olajat venni tőled, mert feltaláltam a napelemet és inkább azzal fűtök, mert az nem szennyezi a környezetet és nem büdös. Erre te válaszként fogod és megkérsz 2 hajléktalant, hogy ugyan menjenek már a szomszéd országba és dobjanak el egy égő csikket a napelemekkel telepakolt házak mellet, hogy olyan füst legyen nappal, hogy ne tudjanak energiát termelni és ezt jól bemondatod a hírekben. Ezzel az országban mindenki megijed és senki nem fog napelemeket venni, mert hát jaj, ha füst van akkor nincs napfény. Máris el tudod adni a 3 hordó olajat.


De te ebből mit látsz a hírekben? Jaj a hajléktalanok miatt mennyi baj van.- Ami az egyik közösségben jó, az a másikban lehet, hogy rossz. Mi a megoldás? Hát nem kell olyan közösséghez tartozni amivel nem tudsz együttélni.

Ez a világ kialakulásának és fejlődésének alapfeltétele, hogy minimum két érdek ütközzön. Dualista rendszer. Ez a verseny. Ha minden jó mindenkinek, akkor nem csinál senki semmit.

Elvileg ahol mindenki együtt tud élni az a logikai értelemben vett Paradicsom, Éden, Mennyország, ahol mindenki megérti, hogy hogyan tud együtt élni a másikkal, hogy miért rossz amit csinált, de ezt csak a halál után tudja meg mindenki. Azért halnak meg az emberek, mert nem tudtak együttélni egymással, hibáztak, bűnt követtek el.


A bibliai Paradicsom is erről a logikai eszmefuttatásról szól, hogy Ádám és Éva bűnbe estek és kidobta az Isten őket a Paradicsomból. Mivel senki sem bűnös, tekintettel arra, hogy nem tehet róla senki, hogy a szülei bűnbe estek, ezért ő megfogant és megszületett, ezért következésképpen valakire rá kell fogni, hogy ő kezdte el a bűnt, ez pedig az Ádám és Éva meséje. Ők ráfoghatnák az Istenre, hogy Ő miatta van minden, hiszen Ő teremtett mindent, de Ő az Isten, aki tökéleteset alkotott, tehát nem lehet bűnös, nem lehet a felelősséget rátenni, így el kell vinnie valakinek a balhét. Na most, mi a megoldás, a bűnbeesés, gyerekvállalás, azért születnek meg a gyerekeik, mert azokra terhelik át a bűneiket, hiszen amikor megszületnek, akkor emberként valamit el fognak úgyis követni, minimum ők is bűnbe esnek, hiszen hormonszintjük nekik is van és mennek csajozni, pasizni. Így meg a saját gyerekeikre terhelődik a bűn. Ez egy bűnláncolat. Egy bűnlajstrom. Meddig tart ez?

Jön a logikai lezáró elem a Jézus Krisztus, a Terminátor, a végítélet, nevezzük akárminek. Ha nincs hová átterhelni a bűnt, nincs gyerek, akkor az a lezáró logikai elem, a terminátor, a falevél a családfán. Na de ilyenkor, elkezdődik visszafelé a történet, hogy miért nincs valakinek gyereke, hiszen Isten tökéletesnek alkotta a világot, az embereket és bűnbe kell essenek, akkor miért nincs valakinek gyereke? Na akkor elkezdi keresni a problémát, hiszen ha valakinek nincs gyereke, tehát nem esett bűnbe, akkor azonnal meg kell nézni, hogy miért nincs neki? Ki a felelős ezért? Ki akarna kiírtani egy családfát?


Kell keresni valamit amivel meg lehet vádolni a Terminátort, valami bűne kell legyen. Hozzátok Pilátust, vádolja meg a Terminátort. Nincs bűne?! Úristen! Azonnal vigyétek bűnbe. Legalább is van egy ilyen logikai eshetőség is. Keresztrefeszítés és Feltámadás.Viszont mivel ha valami olyat teszel, amivel másnak rosszat okozol, akkor valahogy azt az energiahiányt amit okoztál a másiknak, ki kell egyenlíteni. Ezt a rendszer fogja megtenni, a Mátrix vagy ha úgy tetszik az Isten.Nem kell a világgal törődni, csak mindig azzal a környezeteddel ahol élsz.

Ha úgy fogod fel a világot, hogy minden probléma ami történik veled, az saját magad miatt van és nem a másik miatt, akkor békében leszel a világgal és önmagaddal. Ugyanis az életed végén erre tanít meg az Isten, hogy minden saját magad miatt volt.


A kormányok emberekből állnak, akik mindig cserélődnek. Nem a kormányok fognak bármit megoldani és mivel mindig minden változik, ezért nem is lesz nyugalom. Ha nyugalom lenne, az lenne a quantum csend. Semmi nem történne. Nem lenne se jó, se rossz. Nem lenne élet, nem lenne a világ, nem lenne az idő sem.


Egy ember, egy leendő politikus elkezdi az életét azzal, hogy a mikrokörnyezetében valamit megold és büszke lesz magára. Ezen felbátorodik, hogy ő jó vezető, jó problémamegoldó és akkor ebben az irányban megy tovább. Valójában maga a Mátrix rakja őt ilyen vagy olyan élethelyzetbe, ami ebbe az irányba mutat. Őt a Rendszer újabb kihívások elé állítja, amit ha jól csinál akkor befut egy politikai pályát. A Mátrix amiben egyesek szerint vagyunk, megnézi az adott ember milyen tulajdonságokkal bír. Ezt folyamatosan nézi a rendszer. Mihez ért, milyen problémák vannak amit meg tud ő oldani és odatereli.

A rendszer (Isten, a Mátrix) folyamatosan nézi a gondolataidat a vágyaidat és félelmeidet és annak megfelelően mozdít előre az életben.

Vegyük ezt a leendő politikust. Elkezdi egy kis faluban, van egy probléma és ő úgy gondolja meg tudja oldani. Olyan megoldással áll elő, ami amolyan bölcs Salamon döntése, mindenkinek jó. Legalább is ott a kis faluban. Ugyanezt nagyban már nem fogja tudni megcsinálni, mert ahogy nő az adott problémában érintettek száma, úgy kellene mindenkinek megfelelni, és ahány ember, annyi tulajdonság, aminek már nagyon nehéz megfelelni. Ahhoz Istenné kellene válni, magává a rendszerré. Tehát az egyénből, az egoból ki kellene lépni és a Rendszer részévé kellene válni. De ez csak a halállal következhet be.Ezt mind a Mátrix csinálja, a Mátrixban csinálja az ember.Így is felfogható a világ:

A világ egy nagy vállalat, egy piramis, a tetején van Isten, a mindent látó szem, alatta meg a beosztottak, akik vetekednek egymással. Van 3 nagy részleg, USA, RU, ASIA. Ezek a különböző érdekek, akik mindig civakodnak és egymást szívatják az embereken keresztül. Az emberek nem tudják, hogy részei egy nagy játéknak. Elmennek dolgozni, teljesen mindegy, hogy hol dolgoznak mit csinálnak, ennek a 3 nagy részlegnek az egyikének tesznek jót vagy rosszat. Akár tudnak róla, akár nem. A politikusok is ugyanezt csinálják csak nem tudnak róla vagy nem mindegyik tud róla, hogy hova is tartozik. Tulajdonképpen robotok, csak nem tudnak róla.

Az egész vetekedés azért van, hogy fejlődjön a világ. Egyre jobb dolgok szülessenek, az emberek egyre jobb dolgokkal legyenek motiválva arra, hogy elmenjenek dolgozni. Szebb ház, energiatakarékosabb ház, szebb kocsi, szebb tévé, szebb telefon, jobb minőségű ételek, gyógyszerek, játékok.

Magyarul a vágyaikat ki tudják elégíteni. De az élet nevű játékba be van építve a félelem is. A félelem, hogy elmenj dolgozni és működjön a világ.

Sok módon lehet félelmet ültetni az emberekbe. Először is "bűnbe" kell ejteni az embert, legyen gyereke, akit félt, akiért elmegy dolgozni. Vegyen fel hitelt, hogy ha nem dolgozik féljen attól, hogy elveszítheti a lakhatását. Valamint a hírekkel lehet félelmet kelteni, a helyi hírekkel falu szinten, betörők garázdálkodnak a környéken, vagy az általános félelmekkel, balesetekkel, betegségekkel, természeti katasztrófákkal vagy az egészen extrém globális félelmekkel, háborúk, pandémiák, világjárványok, vírusok, aszteroidákkal. A lényeg, hogy ne legyél nyugodt, billenj ki a konfortzónádból.

A rendszer elosztja az erőforrásait. Mindekinek megpróbál segíteni. Tudást adni, munkát adni. Viszont akinek nincs meg a tudása, de meg van a vágya valamire, az lehet, hogy bűnbe esik. Ha bűnbe esik, akkor addig tudja azt csinálni amíg le nem bukik. Ezt is a rendszer intézi. Amennyi energiát teszel a munkába amit csinálsz, annyit veszel ki belőle. Aki lop, az energiát vesz el attól akitől lopott, mert azért más dolgozott meg, más tette bele a munkaenergiát. A tolvaj vissza kell adja, ha akarja, ha nem. A rendszer, a Mátrix, az Isten vissza fogja adatni vele és lehet nem közvetlenül annak akitől lopott. Lehet, hogy a szoszédjának, aki meg majd valahogy átadja annak a szomszédnak akitől eredetileg elvettek valamit. Mindezt úgy, hogy senki nem tud semmiről. Tulajdonképpen csak az energia áramlik. Úgy mint a pénz egyik szebből a másikba, egyik számláról a másikba.

A világnak van egy energia főkönyve. Olyan mint a bankban a bevételi és kiadási oldal. Csak itt a Mátrix maga ami tárolja ki mennyi energiát termelt meg, és mennyit fogyasztott el. Amikor valaki eléri az energiahiányt, tehát mínuszba megy, akkor jön hogy elkezd kölcsönkérni energiát, anélkül, hogy tudna róla. Azoktól fog energiát lopni, akik szeretik őt. Viszont elkezdenek rossz dolgok történni. Tehát, ha egy családban rossz dolgok történnek, akkor ott valami energiaegyensúly felborult. Túl sok energiát vettek el valahonnan. A szorongásos betegségek is ide köthetőek. Ilyenkor szokták alkohollal, gyógyszerekkel, drogokkal enyhíteni az energiahiányból adódó szorongást.

Ha valaki idős, akkor már nem tud energiát termelni, tehát valahonnan a rendszernek kell kisegítenie az illetőt, a végén meg ha már nincs energia, akkor meghal.


Tehát akinek nincs gyereke, és nincs rokona akkor addig tartja őt életben a rendszer, amíg fel nem használta az energiáit.Jó nagy zagyvaság lett belőle.

okt. 18. 02:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Ketteském: La illalah illa Allah, Muhammad rasul Allah.
okt. 18. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne élhető. És megvalósítania sem lehetne.
okt. 18. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Csináld meg kicsiben és próbáld ki, hogy csak a közeli családtagjaid, barátaid körében meg tudod-e valósítani hogy mindenkinek jó legyen, mindenki megkapja amit szeretne.

Már kicsiben sem fog menni, hiszen van egy csomó dolog, amire egyszerűen nem vagytok hatással, nem a ti döntésetek. De még ha sikerülne is, akkor is vannak egymással ellentétes kívánságok, elvárások. A legegyszerűbb: a férj egy csini 20 éves nőt akar az ágyába, a feleség meg egy hűséges férjet még (a feleség) 50 éves korában is. Hogy hozod össze a kettőt?

okt. 18. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem.


#3-nak:


Csak arra lennék igazán kíváncsi hogy ha ezek a te gondolataid, akkor hogyan kerülted el a "kiégést"?


Nekem nem sikerült.

okt. 18. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert a Pride célja például a pedofília legalizálása.
okt. 18. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:

#7 Mi az a kiégés ez esetben?


Van munkahelyi kiégés, amikor nem tudsz hova fejlődni, azt értem, de itt most mire érted a kiégést?

okt. 18. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!