Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kínában ismét újabb koronavíru...

Kínában ismét újabb koronavírus fog létrejönni? Semmiből sem tanulnak a kínaiak?

Figyelt kérdés

Olvasom hogy máris szervezik a kutyahús fesztivált, tobzódnak a nedves halpiacok is. Hihetetlen, hogy mi zajlik Kínában!okak szerint ez lesz majd a covid-20 melegágya, pedig még a covid-19 sem ért véget!


Bár a kínai kormány egy hónapja betiltotta a kutyák tartását ételkészítés céljából, egyes kereskedők a mai napig figyelmen kívül hagyják a határozatot és nem engednek megszokott üzleti tevékenységükből.Az aktivisták felvételeket is készítettek kutyatetemekkel üzletelő árusokról és elküldték a Humane Society International szervezetének.


A beszámolóban leírják, hogy a korábban városszerte megtalálható “kutyás” standok most Yulin egy adott pontján, Nanchao városrészében koncentrálódnak.


Itt a kutyatetemek mellett gyakran látni ketrecbe zárt állatokat, köztük kölyköket is, akiket levágásra tenyésztenek.


Most jártam először Yulinban és valósággal sokkolt, aminek szemtanúja voltam.


Reszketett a kezem, amikor az első kölyköt kiemeltem a ketrecből, miközben nyalogatni kezdte az ujjaimat. hogyan a kínai kormány kihirdette:


Ezek a kutyák a társaink és nem az eledeleink.


Ideje lenne, hogy a városok, mint Yulin, megfogadnák a tanácsot és véget vetnének ennek a húspiacnak


-számolt be érzéseiről Jenifer Chan, az egyik aktivista.

Eközben a nedves halpiacok, és az egzotikus állatokat áruló piacok is újranyitnak nagy számban.


Egy ilyen piac volt a vuhani piac is, ahonnan állítólag elindult maga a vírus, is, bár a vírus eredetével kapcsolatban még a mai napig sok a rejtély…


Kína úgy tűnik, hogy semmiből sem tanul…nov. 17. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Én a világ összes országa helyébe Kínával megszakítanám a kereskedelmet és be és kiutazást. Ameddig a kormány nem vált a kommunizmusról és nem szünteti be ezeket a tevékenységet, hogy ilyen gusztustalanul étkeznek addig fent tartanám. A kormány tagok meg kerüljenek börtönbe amiért hazudtak a vírusról és hagyták elterjedni. Ha időben közölnék hogy baj van akkor nem lennénk ilyen helyzetben.
nov. 17. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Jó csak ezzel nem oldasz meg semmit. Lezárod Kínát, bedobják Albániába vagy Borsodba. A kutya meg finom és csöppet sem gusztustalan.
nov. 17. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Habár mi európaiak gusztustalannak tartjuk, semmi bajuk nem lesz a kutyaevéstől. A koronavírust is egy laborból szabadították ránk, a denevéres sztori csak mese.
nov. 17. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem Covid-20, hanem Covid-21 lesz. Már ha igaz...


„2020. november: A nagyvárosi területek rendszeresen visszatérő bezárásait tervezik. A „második hullám” lezárását 2020 novemberére tervezik. Az „új COVID-19 esetek” napi növekedése rohamosan növekszik, mivel meghaladja a tesztelési kapacitást. A COVID-19 és a kapcsolódó szövődmények halálozási görbéi szintén emelkednek november vége felé. A furcsa az, hogy már pontosan tudják, mi fog történni...

2020. december: Minden tartományban fokozni fogják a meglévő karanténlétesítmények vásárlását vagy új építését. Az egy órás kérdések blokk során az egyik képviselő megkérdezte a kanadai kormány képviselőjét, aki azt válaszolta, hogy az internálótáborok a külföldről visszatérők karanténjához kellenek. A képviselő azonban rámutatott arra is, hogy a dokumentumok kimondták, hogy az őrizetbe vétel nemcsak a COVID-19 eseteire vonatkozik, hanem az okok is eltérőek lehetnek. Ezért megkérdezte a kormány képviselőjét, hogy kiket internálnak ezekbe a táborokba. Választ azonban nem kapott, a mikrofonját azonnal kikapcsolták.

2021. január: A lezárások folytatása (sokkal szigorúbb, mint az első és a második szakaszban). A munkanélküliségi támogatási rendszereket megreformálják és kibővítik, fokozatosan „univerzális jövedelem” rendszerekké válnak (olyan koncepció, amelyben mindenki havi összegű támogatást kap, függetlenül attól, hogy dolgozik-e vagy sem). A munkanélküliségi programok ezen átalakulása várhatóan januárban kezdődik és 2021 első negyedévében folytatódik.

2021. február: Tervezve van a vírus új mutációja, amely a COVID-19 betegséget okozza, és egy másik vírussal kombinált fertőzést, amelyet COVID-21-nek fognak nevezni. Fertőzőképessége és mortalitása azonban sokkal nagyobb lesz. Ez egy harmadik lezárási hullámhoz vezet. A spekulációk szerint ez az új vírus és magasabb mortalitása megfelel az 5G hálózatok tömeges elindításának. Itt felhívja a figyelmet a nyilvánosság körében elterjedt gyakori hibára, miszerint az 5G hálózatok koronavírust terjesztenek, amelyet szívesen elkapnak a különféle „hoax refuters”-ek, és összeesküvésnek nevezik. Nem, az 5G hálózatok nem terjesztenek vírust. A valóságban azonban ez a sugárzás olyan tüneteket okozhat az emberekben, amelyek hasonlóak a COVID-19-hez, például légzési problémák vagy oxigénhiány. És amikor az 5G hálózatok nagy frekvencián (30 GHz felett) történő tömeges bekapcsolása után ezek a tünetek kezdenek megjelenni az emberekben, a felelősség a COVID-19-re vagy a COVID-21-re hárul.

2021. március: A kemény harmadik hullám lezárásai megzavarják az ellátási láncokat, beleértve az élelmiszerellátást is. A gazdasági instabilitás növekedni fog. Bizonyos területeken az élelmiszer- és áruellátást részben megzavarja a termelő és feldolgozó üzemek bezárása a COVID-19 jelenléte miatt az alkalmazottakban. Hadsereget is bevetnek a nagyvárosi területekre és a főbb ellátópontokra ellenőrzőpontok felállítására. A forgalom és a lakosság mozgása korlátozott lesz.

2021. április – június: Várható, hogy a lakosság teljes eladósodottsága mától 2021 második negyedévéig drámai módon megnő. Ma is nemcsak államok, hanem a lakosság is óriási adósságokkal küzd. Valószínűleg azoknak is megvannak ebben az időszakban azok, akiknek ma nincs hitelük. A lakosságra gyakorolt pusztító gazdasági következmények enyhítése érdekében, amelyeket gazdasági összeomlásnak is nevezhetünk, a lakosságnak felajánlják az összes adósság (jelzálog, hitel, hitelkártya stb.) elengedése formájában. Ezt a finanszírozást a Nemzetközi Valutaalap közvetíti, és „Global Credit Reset Program” néven vált ismertté. Ennek azonban lesz egy feltétele. Minden adósság elengedése fejében a lakosoknak örökre fel kell adniuk minden vagyonukat. Valójában két feltétel lesz. A második az, hogy mindenkinek részt kell vennie a COVID-19 és a COVID-21 elleni oltásban is, amelynek alapján úgynevezett „egészségügyi útlevelet” kapnak. Ez az emberek számára is korlátlan hozzáférést biztosít az utazáshoz, még a lezárások idején is. Amikor a Parlament Stratégiai Tervezési Bizottságának tagjai megkérdezték, hogy ki lesz a lakosság összes vagyonának tulajdonosa, és mi lesz a pénzintézetekkel, a válasz az volt, hogy „a globális hitel-visszaállítási program gondoskodik majd minden részletről”. A következő kérdésre, hogy mi lesz azokkal az emberekkel, akik nem értenek egyet az oltásokkal, lemondásokkal vagy „oltási útlevelekkel”, nagyon aggasztó volt a válasz. Azt mondták nekik, hogy az ő feladatuk biztosítani, hogy ez ne történjen meg, és hogy mindenki érdeke, hogy részt vegyen ezekben a programokban. Amikor néhány bizottsági tag részletesebb választ követelt, azt mondták nekik, hogy mindazoknak, akik elutasítják, korlátlan ideig karanténban kell maradniuk. Idővel, amint egyre több kanadai csatlakozik a kredit-visszaállítási programhoz, a makacs elutasítókat közegészségügyi kockázatnak nyilvánítják és elszigetelő (internáló) táborokba szállítják. Ezekben a táborokban ismét két lehetőséget kínálnak fel nekik - vegyenek részt egy kredit-visszaállító programban és szabadon engedjék őket, vagy örökre az internálótáborokban maradjanak, mint a közegészségügy súlyos fenyegetései, vagyonukat egyébként is elkobozzák.

Forró vita a tervezett terv leleplezése után:

Ezeket a válaszokat követően heves vita alakult ki a kanadai parlament bizottságának tagjai között, amelyet a nyilvánosságra hozó tag még nem tapasztalt. A Miniszterelnöki Hivatal jelezte, hogy erre a tervre sor kerül, ha egyetértenek vele, ha nem. És hogy nemcsak Kanadáról van szó, hanem alapvetően a világ összes országa követ hasonló tervet. A bizottság tagjait, akik nem értettek egyet egy ilyen tervvel, és rámutattak, hogy a jelenlegi járványválságot az emberiség felemelésére kell felhasználni, teljesen figyelmen kívül hagyták. Ha egy ilyen tervet valóban megvalósítanak, akkor az egész emberiség nagyon sivár jövőbe kerül.

Egy kis megjegyzés a terv teljesítéséről:

Ennek a tervnek a felfedése azt jelentheti, hogy intézkedéseit nem pontosan a meghatározott ütemezés szerint hajtják végre. Akkor főszereplői ki tudják majd kiabálni, hogy ez egy újabb összeesküvés-elmélet volt. Azonban nem az a lényeg, hogy pontosan és időszerűen történnek-e meg az egyes lépések, hanem az, hogy megtörténnek-e. Ezért óvatosnak kell lennünk, és szorosan figyelemmel kell kísérnünk, hogy kormányaink fellépése a tervben jelzett irányba vezet-e. És ha igen, azonnal reagálni kell és határozottan ellenezni a javasolt intézkedéseket.”

nov. 18. 01:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Semmi bajuk nem lesz a kutyaevéstől? Jártál már ott? Láttál képéket, hogy néznek ki? Undorító.
nov. 18. 02:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
14: De hülye vagy Istenem. :D 5G megint. Ugye tudod, hogy levagy maradva? Már 6G műholdak keringenek. Abban az időben amit te jósoltál már régen 6G lesz és már a 7G-t fejlesztik :D
nov. 18. 02:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sokan vannak és éhen halni nem akartak, mindent megesznek. A kutya is ezt tette a gazdájával, mert meghalt "evett belőle" csak 9 nap után a bűz miatt törte fel az ajtót (forrás: Blikk)

A háború során nagy hiány volt élelmiszerből, s igazán nem tudhatjuk hányan ettek kutyát,macskát, amit tudunk hogy akkor fedezték fel milyen finom az amit állatok esznek,krumpli,főtt kukorica,puliszka és a ló, (téli szalámi)

nov. 18. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim ***** válasza:
Ragadozó állat húsát nem esszük meg. Nem egészséges.
nov. 18. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!