Miért nincsenek ukrán lakossági felvétlek az oroszok tetteiről?

"Pont ugyanazért, amiért nem látt egy live-ot, semmit, egy covid osztályról."
Már nem azért pajti, de még egy magyar hapsi is csinált videóblogot a covidjáról a kórházban. Csak ugye ezekre a konteósok ráfogják, hogy "fake meg megrendezett" így a hülyéket úgysem tudod meggyőzni, én magam, személyesen ajánlottam föl itt egy covid osztály rettegőnek, hogy beviszem egyre, csak írjon egy privátot, aki ugyanezzel jött mint te -lehet pont te voltál 🤔- aztán nem jött a privát.
ui. amúgy megsúgom ugyanaz megy mint bármely más kórházi osztályon csak ugye itt a dolgozók be vannak öltözve.

De ezt a tankos jelenetet mutatjátok március óta. Hol a tömeges mészárlás, ahogy a sajtóban elő van adva?
Ilyen állításokat én is elő tudok hozni, foglyokat ölnek az ukránok:

Valószínűleg amikor a fegyverrel hadonászó oroszokkal szemben az ember minden mozdulatát meggondolja, nehogy fenyegetésnek nézzék és golyót kapjon a fejébe, akkor nem a telefonját veszi elő és kezd tudósításba.
Főleg amikor a ruszkik összeterelik a lakosságot, igazoltatják és elveszik a telefonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!