Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lenne szamodra a helyes...

Mi lenne szamodra a helyes allaspont az Orosz-Ukran haboruban?

Figyelt kérdés

jan. 22. 17:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

Magyarország orosz párti, nem pedig semleges. Pontosabban nem az ország, hanem Orbán. Nem tudni mi van az Oroszok kezében, hogy mivel zsarolhatják. Sok gyanús dolog van ennek kapcsán. Most is ahol tudott próbált keresztbe tenni az EU-ban Oroszország javára. Nem tudni miért. Nem azzal kellene foglalatoskodni, hogy az EU ellen kampányoljon, nagyon szolídan mondani egy ejnye bejnyét a háborúra és hátat fordítani az ukránoknak.

Valóban vannak olyanok akiket fogad, meg minden. De valószínűleg azok az ukránok ugyan azok az ukránok, akik ugyan innen kapják a magyar nyugdíjat, csak nem élnek itt. Ezek az ukránok Orbán szavazói, emiatt megy némi kettősség, de attól Orbán az oroszokat támogatja.Magam részéről azt látnám jónak, hogy mivel Orbán Putyin barátja... Mint ahogy gyakran hírdeti ő képes az EU ból tárgyalni az Oroszokkal a kapcsolat révén, na most ezt kellene kihasználni, hogy egyességre jussanak. Mellette támogani az EU döntéseket. Ha már úgy is megszavaz mindent, majd itthon előadja, hogy rossz az EU szankció, akkor legalább legyen már benne gerinc. Ha megszavazza, akkor álljon ki mellette. Max kommunikálja le úgy, hogy "Velünk, vagy nélkülünk meg lesz szavazva. Mikor beléptünk az unióba egy egységhez csatlakoztunk. Sokat segítettek rajtunk, sokszor viszonzást sem várva próbáltak és próbálnak minket nyugati szintre hozni. Most az unió egységként lép fel a háború ellen. Az egység részeként nekünk is betyár becsületünk kiállni a háború ellen és tenni a kötelességünket."


Egyből meg lenne tapsolva és talán nem lenne annyira kitaszítva sem. Ha Oroszország ténylegesen elfoglalja ukrajnát, akkor lesz egy hatalmas Orosz - Magyar határ.

Orban EU ellenes politikáját és az Oroszokhoz húzás tekintetében szerintem ez nem lenne jó. Elég erős lenne a gyanú, hogy valóban kilépünk az EU ból, majd csatlakozunk egy Orosz szövetséghez. Amely akár elég ingatag is lehet. Valamint akár tényleg lehet az, hogy önként és dalolva magszavazná a fidesz, hogy 2024. Augusztus 07. csatlakozzunk az Orosz birodalomhoz. (a dátum fiktív, csupán egy elméleti példa)

De én nagyon kinézném Orbánból. Mai napig nem tudni, hogy mivel tartják sakkban az oroszok.

jan. 22. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
Már az elején be kellett volna szállni az oroszok oldalán, Kárpátaljáért cserébe.
jan. 22. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#12

És ha fityiszt mutattak volna már a legelején, még Kárpátaljáért is, akkor mi van?

jan. 22. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/26 anonim ***** válasza:
64%

12: előtted áll a lehetőség. Indulhatsz.

(Egyébként meszet ettél, vagy mi? Egyelőre NATO- és EU-tagok vagyunk. Ha beszállunk az oroszok oldalán, az minősített árulás. Nagyjából két perc alatt megszálltak volna minket - bár talán nem is lett volna baj. Legalább eltakarították volna a kormányt.)

jan. 22. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/26 anonim ***** válasza:
19%

#14 Ha Putyin megígérné, hogy visszakapjuk Kárpátalját, ha megyek harcolni, akkor mennék.

Miért lenne árulás? Ukrajna nem a szövetségesünk.

jan. 22. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

#15

Ja, mert Putyin ilyesmiket ígérgetne, csakis nektek...

Hol éltek ti, ember?

jan. 22. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

Ukrajna provokálta Oroszországot, akik az aljas provokáció miatt indítottak támadást.


A NATO kiáll a provokátor mellett és liberális diktátorként mindennek elküldik Oroszországot. A támogatásuk annyit ért, hogy a háború még véresebb és még durvább legyen. Oroszország nem foglalná el egész Ukrajnát, ez tény. A NATO támogatása meg nem veri vissza az oroszokat, a NATO hivatalosan is szart se ér, az oroszokat nem győzték le, de az oroszok meg úgyse foglalják el egész Ukrajnát.


Ezzel a NATO csak még véresebbre csinálta a háborút és a NATO miatt még évtizedekig is eltarthat, vagy évekig, jobb esetben csak addig. Mindenki jobban járna, ha oroszország megtarthatná a területeket de nem tenné magát tönkre az Eu az ostoba szankciói miatt. Így megmenekülne Európa, Ukrajna se kerülne teljesen orosz kézre. Ez az ideális terv.

jan. 22. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/26 anonim ***** válasza:
24%

"Magyarország orosz párti, nem pedig semleges. Pontosabban nem az ország, hanem Orbán. Nem tudni mi van az Oroszok kezében, hogy mivel zsarolhatják. Sok gyanús dolog van ennek kapcsán. Most is ahol tudott próbált keresztbe tenni az EU-ban Oroszország javára. Nem tudni miért. Nem azzal kellene foglalatoskodni, hogy az EU ellen kampányoljon, nagyon szolídan mondani egy ejnye bejnyét a háborúra és hátat fordítani az ukránoknak."


Semmi sincs az oroszok kezében, csak Orbán nem sül fel a nyugati liberális agymosó propagandának, ami megfertőzte az egész Eu-t, mint valami vírus.

jan. 22. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Mi az a nyugati liberális agymosó propaganda??


Tényleg olyan szívesen dobálózik a fidesz a libsi szóval, hogy sz hihetetlen. Pár éve még habzó szájjal hírdették a liberális eszméket. Én voltam (és sok más ellenzéki) a náci fallosz, amiért nem a fideszt támogatjuk egy liberálisabb jövőért. Majd Orbán reggel felkelt, lenézett és nem balra lógott hanem jobbra, így állt át ő is egyik napról a másikra. Onnan ugyan azokkal az eszmékkel már amiatt köpködnek, mert liberális vagyok.... Hát melyik dimenzióban?? Én ugyan azokat az elveket vallom. Tudod a hátamnál van valami, úgy hívják gerinc. Ez a fideszben hiányzik, Szájer is lehet azt kereste az ereszen, miután megírta a meleg ellenes törvényt. Lényegében azzal nincs nagy bajom, mivel homofób vagyok. De egye fene, lehet meleg politikus. De ott is már maga a gerinc hiánya, hogy hangoztatjuk a szélsőjobbos irányt, majd kibukik hogy Orbán volt szobatársa, melegebb, mint a kályha (ami részben azért van, mert Orbán megvédte a rezsicsökkentést).

Itt meg el ne kezd, hogy a szankciók miatt van. Orbán azokat is ugyan úgy megszavazta, majd itthon kezdte megint, hogy a szankciók miatt van ez meg az, meg üzenjük meg brüsszelnek. Már megint a gerinc hiánya. Vagy ne szavazza meg, vagy álljon ki az ország elé és magyarázza meg, hogy miért szavazta meg.

Valamint azt is, hogy a stadionba miért fűtik a gyepet, míg kórházakban, iskolákban meg baj van a fűtéssel.

jan. 22. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

#16 Gyengébbek kedvéért: feltételezés volt.

#18 "csak Orbán nem sül fel a nyugati liberális agymosó propagandának" - Dehogynem. Orbán a nyugati gyarmatosítóink leghűségesebb pincsikutyája. Csak azért mond mást, hogy a magadfajták rá szavazzanak.

jan. 23. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!