Nekem a testvérem él németországban, és én is sok időt töltönk kint. Általában nem nagyon mondanak véleményt. De akik mondtak azok negatívat. Találkoztunk már több olyannal (főleg amikor lakást kerestünk) hogy amikor megtudták hogy magyarok vagyunk nem adták ki a lakást.
2025. febr. 7. 21:16
2/17 anonim válasza:
Általában magasztalják.
2025. febr. 7. 21:59
3/17 anonim válasza:
Norvégiában Orbán egy parazita nemzetrontó.
Sajnos sokan azonosítják a magyarokat ezzel az idiótával, és nem a legjobb a megítélése.
2025. febr. 7. 22:00
4/17 anonim válasza:
Direkt nem beszelek random magyarokkal. Csak azokkal akikkel kb egyszerre jottem ki. (Praga, Csehorszag)
2025. febr. 7. 22:52
5/17 anonim válasza:
Am valtozo. Nyilvan akik a fidesz miatt koltoztek ki utaljak. Aztan vannak olyanok akik regebb ota itt elnek es tenyleg a tarsadalom reszei. Ok altalaban felneznek ra akkor ha elegedetlenek a helyi kormannyal
2025. febr. 7. 23:34
6/17 anonim válasza:
Az én német ismerőseim csak a migránspolitikáját ismerik, és ezek alapján már meg is választanák kancellárnak. A belpolitikáját nyilván nem tudják, de a külpolitikájától és az európai parlamenti beszédeit imádják és totál igazat adnak neki.
2025. febr. 8. 14:40
7/17 anonim válasza:
6 - biztos hogy németek az ismerőseid???
2025. febr. 8. 16:56
8/17 anonim válasza:
Biztos:D A legtöbbjük (90%) Scholzot a valaha volt legrosszabb kancellárnak tartják. Merkelt 2015ig imádták, de sokuknál Gerhard Schröder "A" kancellár. Orbánról nyilván nem tudnak sokat, de az, ahogy 2015-ben kerítést huzatott, a németek visszasírják, hogy húú ők miért nem tették. Most meg határellenőrzést akarnak majd visszavezetni.
2025. febr. 8. 17:03
9/17 anonim válasza:
a faxt, bocsánat, Helmut Kohl, dehogy Schröder
2025. febr. 8. 17:06
10/17 anonim válasza:
Aki lepontozott, szivesen jelentkezzen, meghivom magamhoz 1-2 napra... Mert látom ő a fotel mögül biztosan jobban tudja :D
Bizonyos Rácz András szagértőre hivatkozik.Cáfoljátok meg, vagy erősítsétek meg az állításait!Szerintem van pár meredek állítás, de a mainstreamhez képest teljesen átlagos. Persze azért azzal nem lehet vádolni, hogy kiegyensúlyozott lenne, vagy hogy elfogulatlan képet festene. xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!