Macron felesége tényleg férfi volt?
Figyelt kérdés
én nehezen tudom elképzelni hogy ez igaz legyen,de megnéztem Candace Owens videóit és elég alaposan utánajártak ennek a dolognak.Sok dolog homályos Brigitte Macron családjával és múltjával kapcsolatban.A 30 előtti éveiről gyakorlatilag nem találtak információt,mintha nem is létezett volna.febr. 24. 21:20
1/18 anonim 

válasza:

Volt? Miért, meghalt, vagy elváltak...?
2/18 anonim 

válasza:

Te, most nem akarlak elkeseríteni, de Candace Owens-ről, Macron feleségével ellentétben, amúgy már kiderült, hogy ő férfinak született, és úgy lett átműtve nővé, eredeti neve Cornell Owens volt.
3/18 anonim 

válasza:

Nem, neki van vérszerinti gyereke. Inkább az, hogy közte és makron között van 30 év korkülönbség. Állítólag makronnak van valami perverziója. Dehát látni is a fején hogy nem százas
4/18 anonim 

válasza:

Candace Owens nem hisz a dinoszauruszokban. Remélem ezt is komolyan veszed tőle.
5/18 anonim 

válasza:

állítólag igen, és tudjuk, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
sőt, franciaországban törvény is született erről hogy az ilyen konteók rágalmazásnak számítanak és bűncselekménynek minősülnek. lehet elejét kellett venni törvényileg nehogy kiderüljön az igazság.
7/18 anonim 

válasza:

Még mindig férfi. A kromoszómákat nem lehet megváltoztatni.
8/18 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs, de az apja/anyja lehetne Mikronnak.
9/18 anonim 

válasza:

Ez valami betegség, hogy egyesek, mások magánéletével foglalkoznak a sajátjuk helyett?
10/18 anonim 

válasza:

#21:51
Ergo a kormány beteg. Mert folyamatosan MP magánéletével foglalkoznak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!