Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy lehet ennyire cinikusan...

Hogy lehet ennyire cinikusan kihasználni gyerekeket!?

Figyelt kérdés

[link]

Lefotóznak egy kislányt egy zacskó étellel, amit "az adománynak köszönhetően" kapott, hogy megmutassák az adományozóknak, majd...

a fénykép után... egyszerűen elveszik tőle a zacskót...

A videón látható, hogy vannak még gyerekek, akik fotózásra várnak.

Gáza Gáza marad.

márc. 6. 07:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most jöttél rá hogy képmutató a világ és képmutató álszent vezetők vannak szerte a világon? Most esett le?
márc. 6. 08:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem "szerte a világon" van, hanem Gázában.
márc. 6. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:

"Ez nem "szerte a világon" van, hanem Gázában"

Ki beszélt arról hogy nem Gázában van? Igen ami a kérdésben szerepel az Gázában van. Ettől függetlenül megjegyeztem hogy az ehhez hasonló spekukatív magzati póz, áldozatkultusz hazugság ármány és megtévesztés, szerte a világon jellemző, igen a HAMASZ is él ilyen aljas eszközökkel.

márc. 6. 09:44
 4/12 T. Feri ***** válasza:
Mit értettél meg a videóból? Te is a lányoddal cipelteted a bevásárló szatyrot?
márc. 6. 10:23
 5/12 A kérdező kommentje:
3-as próbálod az egész világra rámaszatolni a palesztin mentalitást. Csak hogy a gyerekek ilyen cinikus kihasználása nem éppen jellemző pld. az európai kultúrára.
márc. 7. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:

"3-as próbálod az egész világra rámaszatolni a palesztin mentalitást. Csak hogy a gyerekek ilyen cinikus kihasználása nem éppen jellemző pld. az európai kultúrára."

Dehogynem. Lehet nem pont étellel a kezükben, (mert itt nincs olyan jellegű éhezés) de a politikusok a saját maguk népszerűsítése céljából nagyon gyakran használnak fel gyerekeket akár saját akár másét.

márc. 7. 14:49
 7/12 A kérdező kommentje:

6

Az, hogy egy politikus gyerekkel fényképeszkedik, mégis más, mint a gyerek kezébe adni az ételt és a fényképezés után visszavenni tőle.

márc. 7. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:

"Az, hogy egy politikus gyerekkel fényképeszkedik, mégis más, mint a gyerek kezébe adni az ételt és a fényképezés után visszavenni tőle."

Ha mindenképpen különbséget próbálasz keresni benne akkor találni fogsz. Ami igazán a lényeg és ami mégis szerte a világon megegyezik az alapvetően annak az ösztönnek a csalárd kihasználása hogy biológiailag belénk van kódolva az hogy részvétet érzünk egy gyerek iránt. Ezek az emberek (a politikusokat, hadvezéreket, reklámszakembereket is beleértve) ezt használják ki.

Az a különbség hogy te tünettel foglalkozol én pedig a betegséget írtam le neked. Próbálj meg az orrodnál távolabb látni.

márc. 7. 16:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Ne maszatolj!!!!

A Hamasz szerint éhezés van Gázában. Ha ez igaz, akkor a fényképezéshez ADNI a gyereknek élelmet aztán a fényképezés után VISSZAVENNI tőle, az kegyetlenség és felháboritó aljasság.

márc. 7. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem értem miért asszonykodsz velem. Én nem maszatoltam csak egy tágabb halmazban ismertettem a jelenséget. Természetesen borzasztó és szörnyű amit a hamasz csinál Gázában. Nem kívántam relativizálni az ott zajló eseményeket. De ha az absztrakt gondolkozásra képtelen vagy akkor természetes hogy nem érted, mert túl bonyolult egészében értelmezni amit mondani próbálok neked.
márc. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!