Hogy lehet ennyire cinikusan kihasználni gyerekeket!?
Lefotóznak egy kislányt egy zacskó étellel, amit "az adománynak köszönhetően" kapott, hogy megmutassák az adományozóknak, majd...
a fénykép után... egyszerűen elveszik tőle a zacskót...
A videón látható, hogy vannak még gyerekek, akik fotózásra várnak.
Gáza Gáza marad.

"Ez nem "szerte a világon" van, hanem Gázában"
Ki beszélt arról hogy nem Gázában van? Igen ami a kérdésben szerepel az Gázában van. Ettől függetlenül megjegyeztem hogy az ehhez hasonló spekukatív magzati póz, áldozatkultusz hazugság ármány és megtévesztés, szerte a világon jellemző, igen a HAMASZ is él ilyen aljas eszközökkel.

"3-as próbálod az egész világra rámaszatolni a palesztin mentalitást. Csak hogy a gyerekek ilyen cinikus kihasználása nem éppen jellemző pld. az európai kultúrára."
Dehogynem. Lehet nem pont étellel a kezükben, (mert itt nincs olyan jellegű éhezés) de a politikusok a saját maguk népszerűsítése céljából nagyon gyakran használnak fel gyerekeket akár saját akár másét.
6
Az, hogy egy politikus gyerekkel fényképeszkedik, mégis más, mint a gyerek kezébe adni az ételt és a fényképezés után visszavenni tőle.

"Az, hogy egy politikus gyerekkel fényképeszkedik, mégis más, mint a gyerek kezébe adni az ételt és a fényképezés után visszavenni tőle."
Ha mindenképpen különbséget próbálasz keresni benne akkor találni fogsz. Ami igazán a lényeg és ami mégis szerte a világon megegyezik az alapvetően annak az ösztönnek a csalárd kihasználása hogy biológiailag belénk van kódolva az hogy részvétet érzünk egy gyerek iránt. Ezek az emberek (a politikusokat, hadvezéreket, reklámszakembereket is beleértve) ezt használják ki.
Az a különbség hogy te tünettel foglalkozol én pedig a betegséget írtam le neked. Próbálj meg az orrodnál távolabb látni.
Ne maszatolj!!!!
A Hamasz szerint éhezés van Gázában. Ha ez igaz, akkor a fényképezéshez ADNI a gyereknek élelmet aztán a fényképezés után VISSZAVENNI tőle, az kegyetlenség és felháboritó aljasság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!