Mit szóltok ahhoz, hogy Oroszországban megjelent egy Hitler elvtárs nevű képregény?

válasza:Elolvastam a cikket, nagyon vicces, de egyben ijesztő is. Ha valaki kételkedik abban, hogy az oroszok bármilyen veszélyt jelentenének Európára, annak ajánlom, hogy tanulmányozza behatóan ezeket a könyveket.
Kész csoda, hogy nálunk még nem jelent meg ez a műfaj, a magyar történelem nagy fordulópontjainak újragondolásával. Fiatal koromban én nagyon is vevő lettem volna rá...
További kérdések:
Olvastam arról, hogy annak idején született egy könyv, amely pszichológiai technikákat fektetett le, hogy miként tudják a homoszexualitást elfogadtatni az amerikai társadalommal. Szilvay Gergely írt a témáról: Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik, ezért végeztem...
Ez nem a háború kiterjesztése? Vagy amikor talán Málta közelében drónnal egy aruszállító (LNG) hajót felrobbantottak tengeri drónnal. Ez hogy a fenébe lehet távol Ukrajnától?
Ma meg szinte mást se olvasni, ez 4 éve kiment külföldre amaz elhúzott , nyugati jóléti országban él, beilleszkedett, felsőfokú nyelvvizsgája van, külföldi párja van, esze ágában sincs hazamenni, írják is Ukrajna csak egy szegény nyomortanya. Most ezeket istenítik, sőt...
Afrika: folyamatos háborúk, veszélyes ragadozó állatok, sáskajárás, betegségek, járványok, szélsőséges időjárás, éhínség, gyarmati státuszból felszabadult, de még mindig ahhoz hasonló helyzetben lévő államok, instabil politikai rendszer, kizsákmányolás,...
Azt mondják, az USA volt a főkolompos. A demokraták. Ehhez asszisztált az EU és Ukrajna is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!