Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondolsz arról hogy...

Mit gondolsz arról hogy európa inkább Oroszország katonai szövetsége lenne mint Amerikáé.!?

Figyelt kérdés
márc. 6. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Most bizonyosodott be hogy mind a kettő megbízhatatlan… Európa magára maradt; csak magára számíthat. Ezt ismerték fel a nyugati vezetők is.
márc. 6. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyunk összeférhetőek velük, teljesen más világ, más gondolkodásmód. Ezenkívül az alapvető bizalomsincs meg, így pedig nem lehet katonai szövetségre alapozni.

A háborúig viszont volt egy kölcsönösen előnyös gazdasági együttműködés, személy szerint sajnálom, hogy ez megszűnt. Nem kellett volna támadniuk, ezen végső soron mindenki veszít. Talán épp, hogy Amerika lehet a nevető harmadik.

márc. 6. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Párszor leírtam már az európai lakosság 51%-a az oroszokat támogatja.
márc. 6. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Legyen inkább Kínáé.

Ócó tancot az eus segg alá.

márc. 6. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár egy Orosz szövetség természetes nagyon jó lenne az EU-nak (Főleg gazdasági területen), addig amíg Oroszország egy quasi-diktatúra + vannak területi követelményei Európai országokkal szemben, semmi nem fog történni.
márc. 6. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Krím elcsatolásáig őszintén hittem, hogy természetes szövetségesekké válunk Oroszországgal. Minden jel arra utalt, hogy mindannyian ebben vagyunk érdekeltek. Aztán Oroszországban járva kiderült hogy nem tekintik magukat Európainak, sem semmiféle szövetségesnek. Birodalmi nagyságról meg történelmi igazságtalanságokról hadováltak nekem amire csakhamar beláttam hogy ebből nem lesz semmi… illetve lett; az hogy ránk támadtak az első adandó alkalommal.
márc. 6. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is erről gondolkodtam, főleg amikor Navalny még életben volt. Egy leváltott Putyin után bármi lehetséges lett volna. Igazi kár.
márc. 6. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
#1 Már épp ideje volt. Komolyan kellett hozzá egy második Trump ciklus, hogy rá jöjjenek erre a teljesen egyértelmű dologra?
márc. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!