Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A lmbtq aktivisták nagyrésze...

A lmbtq aktivisták nagyrésze miért palesztina támogató?

Figyelt kérdés
izrael az az ország a közel keleten ahol a legszabadabban élhetnek a melegek,mégis a palesztinokkal szimpatizálnak ezek a liberális emberek. pl Greta Thunberg is. Én is liberálisnak tartom magam,de valahogy ebben a kérdésben nagyon nem értek egyet a nyugati mainstreammel.

márc. 22. 21:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%

"A lmbtq aktivisták nagyrésze miért palesztina támogató?"

EZ AZ ÁLLÍTÁS NEM IGAZ! Nem tudom, honnan szedsz ilyen hülyeséget, vagy csak simán provokálni akarsz, de a kérdésed értelmetlen, mert hamis a kiindulásod

márc. 22. 21:14
 2/22 anonim ***** válasza:
41%

Hány ember lett erről megkérdezve? Milyen minta alapján és hol érhető el az ezzel kapcsolatos közvéleménykutatás?

Csak azért kérdem, mert engem, ezzel kapcsolatban sem keresett az égvilágon senki, igy, amikor a többségről beszélnek, az én véleményem nincs ebben benne.

márc. 22. 21:18
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

Maga az Izraeli Nagykövetség oldala támogatja a homikat.

Magyarországon a kvírek javarészt Izrael mellett állnak.

márc. 22. 22:28
 4/22 Sanyi2025 ***** válasza:
42%
Unalmas trollkodás, ezerszer megkérdezted már.
márc. 22. 22:34
 5/22 anonim ***** válasza:
58%

Nyugaton valóban megfigyelhető ilyen tendencia.

Netanjáhú egy náci a szemükben, a palesztinok pedig az áldozatok.

márc. 22. 23:17
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem trollkodásból kérdeztem. Lehet hogy Magyarországon nem jellemző,de nyugaton igen.Egyébként Magyarországon is van pár ilyen lmbtq aktivista,például a meseország mindenkié szerkesztője Nagy M. Boldizsár.Neki majdnem az összes fb posztja palesztináról szól.
márc. 23. 00:14
 7/22 Sanyi2025 ***** válasza:
50%

ma 00:14

Tapasztaltabb vagyok ezen az oldalon annál, hogy ne tudjam, mi trollkodás. Ezt a kérdéstípust rendszeresen megkérdezitek ti altrightosok / orosz trollok, miközben egy általános iskolás is érti, hogy egy igazságtalanság ellenzése nem jelenti egy másik igazságtalanság támogatását.

márc. 23. 07:06
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Nyugaton az Izrael ellenes tüntetéseken mindig ott van egy csomó lmbtq zászló.
márc. 23. 08:14
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha ellenzem a krokodilok orvvadászását a saját otthonukban akkor következik abból, hogy krokodilokat kell befogadjak a szobámba?
márc. 23. 08:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Van aki izraelt tamogatja van aki a palesztinokat. Nemi hivatartozastol fuggetlenul. Egyetertes sosem lesz kozottuk.

En csak sz embereket sajnalom, akik nyugodt nirmalis eletre vagynak, legyen az palesztin vagy zsido.

A sok idiota meg mindenkit egy kalap ala vesz. Gyulolkodnek.

Kozepkori sotet felfogas. Foleg a biztonsagos fotelbol.

márc. 24. 15:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!