A lmbtq aktivisták nagyrésze miért palesztina támogató?

"A lmbtq aktivisták nagyrésze miért palesztina támogató?"
EZ AZ ÁLLÍTÁS NEM IGAZ! Nem tudom, honnan szedsz ilyen hülyeséget, vagy csak simán provokálni akarsz, de a kérdésed értelmetlen, mert hamis a kiindulásod

Hány ember lett erről megkérdezve? Milyen minta alapján és hol érhető el az ezzel kapcsolatos közvéleménykutatás?
Csak azért kérdem, mert engem, ezzel kapcsolatban sem keresett az égvilágon senki, igy, amikor a többségről beszélnek, az én véleményem nincs ebben benne.

Maga az Izraeli Nagykövetség oldala támogatja a homikat.
Magyarországon a kvírek javarészt Izrael mellett állnak.

Nyugaton valóban megfigyelhető ilyen tendencia.
Netanjáhú egy náci a szemükben, a palesztinok pedig az áldozatok.

ma 00:14
Tapasztaltabb vagyok ezen az oldalon annál, hogy ne tudjam, mi trollkodás. Ezt a kérdéstípust rendszeresen megkérdezitek ti altrightosok / orosz trollok, miközben egy általános iskolás is érti, hogy egy igazságtalanság ellenzése nem jelenti egy másik igazságtalanság támogatását.

Van aki izraelt tamogatja van aki a palesztinokat. Nemi hivatartozastol fuggetlenul. Egyetertes sosem lesz kozottuk.
En csak sz embereket sajnalom, akik nyugodt nirmalis eletre vagynak, legyen az palesztin vagy zsido.
A sok idiota meg mindenkit egy kalap ala vesz. Gyulolkodnek.
Kozepkori sotet felfogas. Foleg a biztonsagos fotelbol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!