Izrael célja mindig is a gázai övezet teljes megsemmisítése volt és a palesztinok deportálása, amit most ki is jelentett?

37-es hozzászólásodban annyi sületlenséget / hazugságot összehordtál, kérdező, hogy én nem is értem, mit akarsz te valójában. Mert értelmesen beszélgetni, érveket ütköztetni biztosan nem. A tények sem érdekelnek, ahogy azt a 38. hozzászóló is pontosan megállapította. Egészen átlátszó hazugságokat is leírsz.
Csak egy példa:
"A zsidók nem magukat vették körbe fallal hanem a palesztinokat. Magyarul gettóba zárták őket ahogy a nácik tették velük."
A hülye is látja, ha ránéz a térképekre, hogy ez sem Gáza, sem Ciszjordánia esetében nem igaz, amit mondasz:
A fal Egyiptom felé és a tenger felé nyitott Gáza esetében (más határa nincs Gázának).
Még látványosabban bukik meg az állításod Ciszjordánia esetében:
Itt felhozható Izrael rovására, hogy csalt, területet vett el a Zöld Vonalhoz képest, de A FAL ITT IS NYITOTT, Jordánia irányába!
Tehát amit állítasz egy szimpla hazugság, semmi több! Izrael a maga határaira vonta a falat és mindkét területnek létezik más, Izraellel nem érintkező határszakasza: Gázának Egyiptom felé és a tenger felé, Ciszjordániának pedig Jordánia felé!
Tehát legyen világos: ha én köréd húzok egy kerítést, ahonnan nincs semmilyen kijáratod, akkor bezártalak. Ha a saját kertem köré húzok kerítést, mert nem szeretném, hogy te begyere, akkor nem bezártalak, hanem KIZÁRTALAK - a magyar nyelvben mi ezt így mondjuk.
Akkor kerítettelek körbe, ha nincs más kijáratod - de ha van, akkor nem "körbe" kerítettelek, hanem elkerítettem magamat tőled.
Ahhoz, hogy a saját határára kerítést vonjon, minden országnak joga van - többek között az USA is megtette meg Magyarország is megtette - de még az ókori Kína is megtette.
Ezek VÉDŐfalak, önvédelmi célt szolgálnak - és láthattuk 2023 október 7-én, hogy mi történik, ha azt a falat áttöri a Hamasz!
1200 ártatlan ember halála és máig vissza nem adott túszok kálváriája igazolta a gyakorlatban a fal szükségességét...
"A fal Egyiptom felé és a tenger felé nyitott Gáza esetében (más határa nincs Gázának)."
Újabb hazugság. A tenger felé nem nyitott. Izrael tengeri blokád alá vonta a gázai övezetet. Még a segályszállítmányokat sem engedték be, lásd Mavi Marmara esete. Az izraeli hadsereg megtámadott egy előre bejelentett segélyszállítmányt. A fegyvertelen török aktivistákat agyonlötték. Ez kb mindent elmond a cionista zsidókról.
"Itt felhozható Izrael rovására, hogy csalt, területet vett el a Zöld Vonalhoz képest, de A FAL ITT IS NYITOTT, Jordánia irányába!"
Tehát Izrael részéről mindenhonnal fallal vették körbe.
Ciszjordániában a keresztényeket is gettókba zárják az izraeliek:
Az ENSZ egyébként illegállisnak nyilvánította a falat:
"Az ENSZ Közgyűlésének 2003-as állásfoglalása és a hágai Nemzetközi Bíróság 2004-es ítélete – mondván, a Ciszjordániában épülő izraeli biztonsági fal súlyosan sérti a nemzetközi jog több noráját és a palesztinok jogait – ellenére, a fal máig ott van."
Persze a zsidók magasról tesznek az ENSZ-re is.
"1200 ártatlan ember halála és máig vissza nem adott túszok kálváriája igazolta a gyakorlatban a fal szükségességét..."
Ebből az 1200-ból 400 katona és rendőr akik a népirtó izraeli rezsimet szolgálják. A 800 civil többségét pedig az izraeli katonák gyilkolták meg majd a palesztinokra fogták.

Ez jo! Izrael annyira irtja oket 80 eve hogy ez alatt az ido alatt csak megduplazodott a szamuk🤣🤣🤣👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ezek aztan tudnak valamit! X akta a kobon.
A nok csak tenyeszkancak jogaik 0.0
A nepesseg nagy resze gyerek.
Kozepkori felfogas.
Akinek volt egy kis esze mar izraelben dolgozott. Vagy le tudott lepni szerencsetlen.
A hamasz es a buzerans vezetoik kulfoldon aranybudin ulve irtjak es fosztjak a nepet..
Izraelben honapok ota (mar a tamadas elott is) tüntetnek az emberek Netanyahu es kormanya ellen.
Nyugodtan vedd le a kockas abroszt a fejedrol hatha megnyilik a vilag elotted, es rajossz mik a tenyek.
Nagyon izrael ellenes vagy. Kulonbseget tenni tudsz politikus katona terrorista es civil kozott, vagy neked sem megy mint a legtobb zsidogyulolonek?
Remelem sikerul izraelnek vagy gazanak elzavarni a hamaszt. Gazanak kicsit nehezebb lesz, de par szaz bator ember mar probalkozik vele. Szegenyek ha ki merik nyitni a szajukat szerencses esetben csak szetverik, vagy allah akbart uvoltve lecsapjak a fejuket.
De maskeppen nem lesz ott nyugalom. Es izrael sem fogja tobbe hagyni hogy ezt tegyek veluk. Se lefekudni nem fog meghalni se az otthonat otthagyni mert a vilag fele utalja a zsidokat. Megy a boszorkanyuldozes mint a sotet kozepkorban. Rohejes.
Es akar tetszik akar nem nem csak gazaban, izraelben is atlag emberek elnek.
Nezzel videokat hogy zajlott a tamadas. Hogy ki kit lott. (A fiataloknal nemnis volt fegyver a fesztivalon csak futottak mikozben a strandpapucsosok lottek oket.)
Ja, gondolom azokat veletlenul se lattad. Persze, persze..
Gyuloljed nyugodtan tovabb izraelt. Szerencsere magasrol tesznek ra. Gazaban valtozas kell es lesz is. Es sokaig fog tartani. Netanyahut meg elobb utobb ugyis elzavarjak az ottaniak.
"Nezzel videokat hogy zajlott a tamadas. Hogy ki kit lott. (A fiataloknal nemnis volt fegyver a fesztivalon csak futottak mikozben a strandpapucsosok lottek oket.) Ja, gondolom azokat veletlenul se lattad. Persze, persze.."
Hát akkor nézzünk néhány videót.
Itt október 7-ei túlélő számol be róla hogy az izraeli hadsereg gyilkolta le a túszokat:
www.youtube.com/watch?v=rTQcjyhPOIk
Szintén október 7-ei túlélő számol be róla hogy miközben Gáza felé vitték őket járműveken, izraeli katonák rájuk lőttek és megölték az édesanyját.
www.youtube.com/watch?v=RKqWNXZuPLI
Izraeli tankok lövik a túszokkal teli házakat:
www.youtube.com/watch?v=kNB9_hfZ7XE
Izraeli helikopterek lőtték a túszokkal teli házakat:
www.youtube.com/watch?v=PFxrl8nUb7Q
Ja, szóval úgy néz ki a palesztinok célja elsődlegesen a túszejtés volt, a 7-800 civil áldozat többségét pedig izraeli katonák ölhették meg. Az már csak hab a tortán hogy Izrael olyan hazugságokat terjesztett mint a 40 lefejezett zsidó csecsemő. Nyilván hogy elfogadhatóbbá tegyék a palesztinok elleni népirtást.

Ne iszlamista hazugságpropagandát nézzetek, hanem ezt, MAGYARUL, MAGYAR TÚLÉLŐKTŐL:
www.youtube.com/watch?v=HW1AL7jof-I
Ezek a MAGYAROK ott voltak a terrorista iszlamisták aljas támadásaikor, borzasztó érzékletesen elmesélik, hogy zajlott az egész és mi történt velük!
Természetesen gázai terroristák támadtak rájuk és az izraeli hadsereg védte meg őket!
Nagyon fontos videóanyag, sokszor véletlen és kalandos túlélésükről!
Magyar emberek, akik egész napot vártak az izraeli felmentőseregre és annyin múlt az életük (vagy az, hogy gázai túszokká váljanak, akiket máig sem adtak vissza), hogy az arab terrorista rossz ajtón nyitott ve, vagy pont akkor érkezett meg és nyitott rájuk tüzet az izraeli felmentőegység. Sajnos a legtöbben nem voltak ilyen szerencsések!
MAGYAR TÚSZOK, megmenekült MAGYAR ÁLDOZATOK, akiket az izraeli erők mentettek meg az arab terroristák kezéből!
Tényleg fontos, tanulságos és IGAZ videó! Ezt nézzétek meg, ha kíváncsiak vagytok az eseményekre.

Nem kell terelni. Nezd csak meg a videokat. Nem fejeztek le gyereket? De.
En magam lattam ahogy izraeli (es nem izraeli) fegyvertelen fiatalokat lottek le. Hatba! Es sehol sem volt izraeli katona!
Miert raboltak el kusgyerekeket? Miert nem csak a katonakat? Ferfiakat?
Lehetne ezt fokozni. De ugyis mindegy mit irunk neked.
Maradj csak a vilagodban ha igy erzed jol magad.
A gazai nep tudja milyen a hamasz es mit muvel. Az intelligensebbek mar felfogtak, csak tehetetlenek. Egyiptom se engedi be oket mert felnek toluk. Mint sok mas orszag. Sok az elvakult radikalis terrorista kozottuk.
Izrael nyitott felejuk. De a hamasz ezt nem akarja. Neki izrael kell. Ha lelaktak majd mennenek onnan is tovabb.
Hiaba veded oket. Szamukra mi hitetlenek vagyunk. Nem csak a zsidokat gyulolik. Ha sikerulne kiirtaniuk a zsidokat se allnanak le. Hallgasd meg a vezetoiket.
En nem szeretem se Netanyahut se Trumpot .. De nem veletlenul nem akarja senki ezeket az embereket. Felnek toluk. Mas a felfogasuk.

53. Nagyon igazak az érveid! Feltűnő az is, hogy képtelen reagálni a kérdező arra, hogy ha Izrael célja a népirtás, vajon miért élhet még mindig boldogan, anyanyelvi oktatás és nyelvi jogok mellett, parlamenti képviselettel a Knesszetben, több millió izraeli arab (Izrael lakosságának 21%-a izraeli arab!!!). Vagy hogyan lehet Jeruzsálem lakosságának 37%-a arab? Hogyan lehet mecsetük a Templom-hegyen, amiben vallási élet zajlik?
Teljesen nyilvánvaló hazugság, hogy Izrael célja a népirtás lenne, hiszen a saját arab kisebbségük él és virul, vidáman szaporodik.
Jeruzsálemben annyira "irtják" az arabokat, hogy a 2005-ös 32%-ról mára már 37%-ra NÖVEKEDETT a muszlim lakosság (5% NÖVEKEDÉS)!
De teljesen mindegy, mit válaszolsz ennek, ez nem is kérdezni akart, hanem iszlamista propagandát terjeszteni, erőszakosan győzködni, hazudozni.
Azt se veszi figyelembe, hogy Izrael egy DEMOKRÁCIA, ahol rengetegen tüntetnek Netanjahu ellen, míg a gázaiak egy terrorista szervezetet szavaztak meg (azóta se volt választás, persze), amelyik ellen tüntetni is tilos.
Netanjahu is fűti a háborút, mert tudja, hogy ha lezárul, őt valószínűleg leváltják - de a Hamaszt nem lehetett Gázában leváltani...

Milyen kedvesen mosolyog a lany mikozben arrol beszel hogy megoltek az anyjat.
Javits ki de en ugy tudtam kibucokba tortek be a terroristak. Vagy csak a fesztivalon lovoldoztek?
"53. Nagyon igazak az érveid! Feltűnő az is, hogy képtelen reagálni a kérdező arra, hogy ha Izrael célja a népirtás, vajon miért élhet még mindig boldogan, anyanyelvi oktatás és nyelvi jogok mellett, parlamenti képviselettel a Knesszetben, több millió izraeli arab (Izrael lakosságának 21%-a izraeli arab!!!). Vagy hogyan lehet Jeruzsálem lakosságának 37%-a arab? Hogyan lehet mecsetük a Templom-hegyen, amiben vallási élet zajlik?"
Minden emberjogi szervezet megállapította hogy Izrael egy apartheid terrorállam a palesztinok meg másodrangu állampolgárok.
"Teljesen nyilvánvaló hazugság, hogy Izrael célja a népirtás lenne, hiszen a saját arab kisebbségük él és virul, vidáman szaporodik."
Szóval ha a 2. világháború alatt a zsidók száma nőtt volna akkor nem is népirtás az amit a nácik tettek? Vagy ha mondjuk valaki megöli a testvéred de születik két másik tesod akkor nem is történt gyilkosság. Érdekes ez a zsidó logika.
"De teljesen mindegy, mit válaszolsz ennek, ez nem is kérdezni akart, hanem iszlamista propagandát terjeszteni, erőszakosan győzködni, hazudozni."
Az iszlamista propagandát te és a többi cionista zsidó terjeszti ugyanis az iszlamista terror Izrael találmánya és az USA-é.
"Azt se veszi figyelembe, hogy Izrael egy DEMOKRÁCIA, ahol rengetegen tüntetnek Netanjahu ellen, míg a gázaiak egy terrorista szervezetet szavaztak meg (azóta se volt választás, persze), amelyik ellen tüntetni is tilos."
Ami tökéletesen megfelel Izraelnek hiszen a Hamaszra hivatkozva bármikor meg lehet támadni a palesztinokat és lehet népirtást rendezni.

58
Ki mondra hogy 40 lefejezett zsido gyerek?
Megint terelsz.
Nem mondtam hogy ott voltam. Azt mindtam en magam lattam.
Megint terelsz.
Nem mondtam hogy zsido vagyok. Nem vagyok. Sem cionista. Csak nem kozepkori a felfogasom mint a tied.
Gaza lakossaganak nagy resze gyerek. 18 ev alatti. Akik ugyan ugy gyulolik a zsidokat mint te. Es legyink par zsido gyerek halalan. A kedvenceid irtjak a gazai gyerekeket is. Miert raboltak el egy kisbabat? Nem erzed undoritonak hogy lesz@rod csak mert zsido? Ezek szerint te meg terrorista parti vagy.
Nem az a lenyeg hogy ki hozta letre. Hanem az hogy mit lehet tenni, hogy mit tehetnek ellene most. Hiaba szajkozod ki hozta letre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!