Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem lett volna bölcsebb, ha...

Nem lett volna bölcsebb, ha Izraelt nem az arab világ közepén, hanem valahol az USA-ban hozták volna létre és akkor elkerülhető lett volna ez a folyamatos háborúskodás?

Figyelt kérdés
Az USA és Izrael amúgy is nagy puszipajtások, adtak volna nekik területet valahol a keleti parton, ahol létrehozták volna Izrael államot.

jún. 23. 20:37
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
45%

Utólag, könnyü okosnak lenni.

Bölcsebb lett volna, Európából nem kiüldözni őket és megpróbálni kiirtani őket...

A tyúk, vagy a tojás és itt sem fogjuk tudni, hogy melyik eseménynek nem kellett volna előbb megtörténnie.

jún. 23. 20:38
 2/42 anonim ***** válasza:
51%
Nem lett volna bölcsebb, ha az osztrák wannabe festő nem üldözte volna el őket Európából? Talán nem küzdenénk ilyen nagy népesség csökkenéssel (kénytelenek vagyunk muszlimokkal pótolni). Ismerve a zsidókat még fejlettebbek is lennénk a bajszos ember nélkül.
jún. 23. 20:40
 3/42 anonim ***** válasza:
44%

Szóval nem vagy képben. Kotel vagy Kosel.

Visszakapták, nem létrehozták.

"Heródes templomát Jeruzsálem többi részével együtt végül a rómaiak rombolták le Kr. u. 70-ben, az első zsidó–római háború idején."

jún. 23. 20:53
 4/42 A kérdező kommentje:

Nem értem mire fel itt ez az Izrael imádat

Erre hivatkozva akkor minden országnak vissza lehetne adni a régi területeit. Az egész Föld térképét át kéne rajzolni

jún. 23. 22:21
 5/42 anonim ***** válasza:

# 2

Izrael megalapítását legerősebben Anglia támogatta, jóval a II. vh, nem hogy Hitler előtt, a II. vh után meg Sztálin próbálta kipaterolni őket.

jún. 23. 23:00
 6/42 anonim ***** válasza:
71%

"Nem értem mire fel itt ez az Izrael imádat"

Én inkább azt nem értem, hogy phújmigránsok, iszlám kalifátus lesz Európa, stb - de az egyetlen országot, ami lefoglalja őket a Közel-Keleten, azt is köpködjük.

Nehéz a xenofóboknak, ha egyszerre antiszemiták is, kit utalájnak épp.

jún. 24. 04:58
 7/42 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, nem veszed észre, hogy a zsidókkal ugyanúgy nem lehet kivülről semmit sem megcsinálni, mint ahogy bármely más néppel sem.
jún. 24. 05:45
 8/42 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező. Tudom, hogy Magyarországon az antiszemitizmus, rendszerszintű és, hogy zsigerből utálja a fél ország őket. Tisztában vagyok vele, pedig nem értem, mert, ha mi keresztény ország vagyunk, mint, ahogy állitja a politika -nem vagyunk-, akkor a kereszténység és a zsidóság, valahol egy vallásból ered és egy tőről fakad.

De, had forditsam meg. Nem ők fenyegetnek minket atommal és háborúval, hanem a másik oldal.

jún. 24. 06:00
 9/42 A kérdező kommentje:

“Én inkább azt nem értem, hogy phújmigránsok, iszlám kalifátus lesz Európa, stb - de az egyetlen országot, ami lefoglalja őket a Közel-Keleten, azt is köpködjük.”

Számomra ugyan az a kettő.

jún. 24. 06:11
 10/42 anonim ***** válasza:
Ha nem ott a Közel-Keleten lenne Izrael, hanem máshol, akkor mi lenne ?
jún. 24. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!