Jól érzékelem azt bizonytalan szavazóként, hogy a fidesz és Orbán politikájában inkább az Ukránokat okolja a háborúért és nem az oroszokat, tényleg alig szidja az oroszokat a háború miatt?
Valahogy úgy érzem ahogy így hallgatom a kormány és fidesz politikáját hogy nem egyértelműen azt hittem az oroszokat a háborúért tehát beszédeiben vagy a beszédekben NEM Putyint okolja a háború kirobbantásáért nem mondja azt hogy a Putyin az agresszor támadta meg Ukrajnát ő nem akar békét kötni ő a főhibás a háborúban.
Persze persze megemlítik meg azért utalnak erre és elismerik de messze nem hangoztatják ki azt a kommunikációban, hogy Putyin és Oroszország mit csinált a háborúért, nem tudom hogy ezt jól érzékelem vagy ez így nem igaz.

válasza:Ebbe fog belebukni a Fidesz , én is fideszes voltam régebben na de ez már sok, ezzel nem értek egyet.
Így a Tiszára szavazok majd.

válasza:Igen, de nem az ukránokat okolja, hanem az ukrán vezetést. Mert az ukrán népet dícséri a hősiességéért.
Az oroszokat azért nem okolja, mert a politika az érdekekről szól, nem az igazságról. Egy miniszterelnöknek nem az igazságtétel a dolga, mert nem bíró. Magyarországnak az az érdeke, hogy a háború minél előbb érjen véget, és az oroszok nyerjék meg.

válasza:#4
Az ukrán népet is szidják. A másik pedig, nem érdeke Magyarországnak az orosz győzelem, ezt még Orbán is elismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!