Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin tényleg minden követ...

Putyin tényleg minden követ megmozgat, hogy Orbánt hatalomban tartsa? Lehet még önálló országnak hívni az Orbán rezsim államát ezek után?

Figyelt kérdés
Tisza szerver feltörések szivárogtatások, AI generált hazugságok, videók, mi jöhet még?

nov. 4. 22:09
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
#9 Itt évek inflációjáról beszélek nem a kozmetikázott adatokról nyiss fel egy 2015-ös újságot meg egy 2025-öst meg nézd meg a fizetésedet akkor és most ja meg persze az ingatlanárakat, a szolgáltatásokat, és sorolhatnám. A CSOK egy jópofa gondolat lenne, de pont azoktól vette el a lehetőséget akik nem akarnak szülni 3 gyereket a semmire aprópénzért amikor évente ugranak az ingatlanárak 10-15%-ot amit én vettem ingatlan volt 2017-ben 13 millió most 80 szerinted ez arányos nőtt ennyi a fizunk? Aki akkor simán piaci hitelből ki tudott volna fingani egy házat megbízhatóan sose fog jutni ingatlanhoz ha csak nem válik prémium emberré a dagiéknak, és duplikálja a gyerekeit. Ezt aki egy kicsit is konyít a témához tudja, hogy egy tapasz megoldás az elhibázott döntések miatt. Nem kell ellenzéki narratívát felmondanom, ha ez a valóság tán beszélgess olyan szakértőkkel akik ezt tanulták, és ne a köztévéből táplálkozz :D tudom hatalmas kérés, mert ha megtörne a magadban felépült valóságod az bizony mély depressziót okoz.
nov. 4. 23:14
 12/46 anonim ***** válasza:
0%

x8 "0%-os pártból csinálni egy 50%-osat az neked smafu? "

Még nem 50%-os, nem is 60%-os de még csak nem is 30%-os. Semmilyen, mivel csak közvéleménykutatások vannak és nem valós eredmények. Majd ha a parlamenti választás megtörténik, akkor lesz majd bármilyen százalékos a párt.

"Orbán fizetett hogy a sok kicsi pártocska széttöredezze az ellenzéki blokkot."

Minek??? Miért kell mindig hülyeséget kitalálni? Mire lenne jó a fidesznek hogy rengeteg kicsi pártocska legyen? Azok az ellenzéki pártok akik valamelyikére te eddig is gond nélkül leszavaztál, azok most visszaestek, mert nem tudták megadni nektek a kormányváltást. Akkor se amikor külön indultak, akkor sem amikor összeálltak. Ti csináltátok ezeket a pártokat és utána ti hagytátok ott őket, ennyi.

A demokrácia tudod úgy működik, hogy mindenkinek joga van indulnia a választáson és mindenki arra szavaz akire akar. Értem, hogy neked nem tetszik, hogy a tiszán kívül bárki másra lehet szavazni, de ha kommunizmust akarsz akkor menj inkább Észak Koreába!

nov. 4. 23:53
 13/46 A kérdező kommentje:

12. Kamupártok és milliárdos támogatásaikról hallottál, amit a Fidesz vezetett be? Hogy könnyítse a választásokon való indulásukat.

Aztán mindegyik eltűnik a lével.

Hogy miért érdeke Orbánnak hogy az ellenfelet széjjelaprózza?

Hallottál már arról a mondásról hogy oszd meg és uralkodj?

Akkor ezért!

Egyet kérek csak el ne hidd amiket írogatsz.

nov. 5. 00:33
 14/46 anonim ***** válasza:
88%

Ha én elb@szok folyamatosan mindent a munkába, lopok, csökken a profit, a termelékenység miattam, meg a hülyeségem miatt, akkor kirugnak, nem? És jön helyettem egy másik tiszta lappal, aki bizonyíthat, hogy Ő jobban csinálja.

Ez a helyzet most is, nem végeztek jó munkát, egyáltalán nem. Tudod kik végeztek jó munkát? Csehek, Lengyelek, Szlovénok. Mi meg két kézzel tartjuk a neresek f#sz#t, amíg ők kamu cégekkel kihuzák a pénzt még a nemzeti bankunkból is és svájci ingatlanokat, dubai villákat vesznek rajta. De legalább a magyaroknál van a pénz nem? Jobb mint a multiknál?! Jobb lenne, ha bármelyik értene bármihez a rongyrázáson kívül.

Ehhez tapsoltok, hogy jaj a csok, meg a hitel, van 3% hitel. K#rv@r@ ki vagyok vele segítve. Ha körülöttem nem működik semmi, szarok az utak és az emberek vakok.

nov. 5. 00:37
 15/46 anonim ***** válasza:
25%

#13 Látom semmit nem tudsz a választási rendszerről. Nincsenek milliárdos támogatások kamupártoknak.

Ha nem érik el az indulása helyén a 2%-t a választáson akkor a pénzt vissza kell fizetniük. Az egészet. Minden állami támogatásról pedig számlával kell elszámolnia, a költségeket igazolnia kell.

[link]

nov. 5. 00:45
 16/46 anonim ***** válasza:
0%

#14, nem, nem ez a helyzet. A helyzet az hogy nem véletlenül vannak 15 éve kormányon, hanem azért mert jól végzik a munkájukat. A választáson az emberek erről szavaztak és olyan többség érezte a lehetőségekhez képest legjobbnak a fidesz-kdnp kormányát, hogy a parlamenti mandátumok 2/3-t meg tudták szerezni, nem is csak a felét ami elég lenne.

Neked és a haverjaidnak nem tetszik amit csináltak és bármi, amihez a fidesznek köze van, ezért hazudjátok folyamatosan hogy itt mindenróóósz.

A normális ember meg éli az életét és körbenéz, látja hogy hazudtok reggel, éjjel meg este, majd megy és szavaz arra aki szerinte a lehetőségek közül a legjobb. Ennyi!

nov. 5. 00:48
 17/46 anonim ***** válasza:
91%
Miért mit hazudtam? Nem rosszak az utak? Korházak? Nem lopnak el mindent? Nem tűnt el 500 milliárd az MNBből? Nem fura, hogy mindegyiknek kastélya van?
nov. 5. 00:59
 18/46 anonim ***** válasza:
59%
#17 Természetesen nem, hisz az M1 erről nem számol be.
nov. 5. 01:33
 19/46 anonim ***** válasza:
23%

Ha 16 éven át nem zavarta ezt az országot, hogy egyre inkább sodródunk, Putyin ölelésébe, én már ott tartok, hogy kimondottan remélem, hogy igy lesz és nem 0rbán valagából kinövő senkiházi fogja ezt az országot vezetni.

Ha a kettő közül kell választani, inkább Putyinra szavazok, minthogy 0rbán, vagy a másik vezesse az országot. Egyik sem érdemli meg.

De, a legjobb lenne, ha Weber és Ursula vezetné és megnevelné a magyarokat, tömény lghdtv propagandával, óvodákkal és nemátnevelő táborokkal. Ráférne az országra.

nov. 5. 05:44
 20/46 anonim ***** válasza:
42%

Hazánk gazdasági érdeke, hogy jóban legyünk az oroszokkal, tisztes távolságból.

Az oroszoknak is az az érdeke, hogy legyen legalább egy oroszbarát ország az EU-ban.

Természetes, hogy amit lehet segítenek Orbánnak hatalomban maradni.

Az EU ruszofóbiája már abnormális méreteket öltött.

nov. 5. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!