Elon Musknak sikerült megsemmisítenie az Európai Uniót?
Figyelt kérdés
Az már nem kérdés a kijelentései alapján, hogy titkon erre törekszik. De vajon sikerül neki? Trump elmeállapota kétséges, de vélhetően már őt is Elon Musk irányítja és beleszólása lesz az utódja kinevezésében, akit majd szintén hatalomra igyekszik segíteni a választásokon.
De vajon eléri-e a célját Musk és megsemmisíti az EU-t?
dec. 10. 20:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
Szerintem nem célja Musknak az EU megsemmisítése
16 szavazat
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Hétvégén megyek majd a csehekhez túrázni, meg sörözni egy jót, igy elsö kézből fogom tudni megmondani, hogy lezárták-e már azóta a határokat, vagy a bankkártyáim szrt sem érnek odaát és nem tudok sem kp-t kivenni, vagy csak aranyáron, sem fizetni velük és a telefonom sem tudom használni.
Gyanitom, hogy konyulni fog a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!