Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael kihasználja a lehetőség...

Izrael kihasználja a lehetőséget és a jó szokásához mérten újabb területeket fog bezsebelni Libanonban, folytatván a sosem gyengülő expanszionista, élettérnövelő politikáját?

Figyelt kérdés
márc. 3. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Biztonsági zónáját szélesíti mint Putyin, egyformák ezek!
márc. 3. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
A cionista zsidók folyamatosan terjeszkednek és biztos lehetsz benne hogy ők vették rá az USA-t Irán megtámadására.
márc. 3. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Izrael évtizedek óta háborús bűnnek minősülő terjeszkedést folytat Ciszjordániában. Sok évtizede megszállva tartja a Szíriához tartozó Golán-fennsíkot. Kelet-Jeruzsálemet is a sajátjaként kezeli. Senki és semmi nem parancsol neki.
márc. 5. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:

3

Hm pedig csak 10 milliósok és mégis leuralnak többszáz millió arabot. Mennyire érdekes.

márc. 5. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

A szélsőjobb/nacionalista/mi hazánkos oldalnak mi ez a nagy muszlim világ imádata?

Nem igazán értem, hogy Európában kiírtanák/deportálnák az összes muszlimot, főleg az arabokat, az otthon maradott terrorista államokat, szervezeteket meg felsz+pjãk. Értem én, hogy a zsidók a főgonosz, de nekem ha választani kell, hogy melyik kultúra mellett, között...

Az USA miért támatta meg most megint Iránt, ha már fél éve elintézte őket?

Nem világos. Nem akarják, hogy atomfegyverei legyenek ez ok. De már fél éve szétbombászták az atomlétesítményeik, akkor?

Miért nem takarította el az USA és Izrael már az 1980-as években a számos terrorista szervezetet anyagilag támogató iráni teokrata rezsimet? Akkor...

Ez azért is furcsa számomra, mert 1979-ben a republikánus politikusok (főleg Donald Rumsfeld) erősen kritizálták Jimmy Cartert amiatt, hogy az USA hadereje nem lett bevetve Iránban annak érdekében, hogy Pahlavi sah Amerika-barát rendszere megmaradhasson.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!