James Fishback-ről mi a véleményetek? Megnyerheti majd a floridai választást?
Figyelt kérdés
máj. 9. 13:25
2/4 A kérdező kommentje:
Pedig sokkal többen vannak a rendezvényein mint a demokrata vagy a republikánus jelöltjén.
máj. 9. 13:30
3/4 János1968 

válasza:

válasza:Minden amerikainak elege van Trumból és ahogy most rákerestem a srácra én is rá szavaznék!
Kapcsolódó kérdések:
Mi a véleményed James Hunt-ról, a híres playboyról, F1 versenyzőről?
Hogyan vélekedsz róla?
Szeretnék véleményeket kérni James Herbert könyveiről. Mit gondoltok róluk?
Aki olvasta, kinek tetszett, nem tetszett, mi volt a kedvenc?
Mi a véleményete az új James Bond filmről?
Gondoltam hogy megnézem, de én nem birom ezt a színészt. Így kicsit el is vetettem a dolgot, de végül barátnőm meggyőzött, szal mire számítsak?? Szeretem az izgis akció filmeket. Tetszent fogy?
Mi a 11.22.63 című sorozatról a véleményed?
Engem teljesen magával ragadott. Nézném akár még 6 évadon keresztül.
Azon gondolkodtam, hogy valjon mennyibe kerülhet egy olyan garázs készíttetése amiben az autó be tud fejjel lefelé fordulni a föld alá, valakinek van...
Azthiszem nem szorul magyarázatra filmbe vagy videóba biztos mindenki látott már ilyet. Az lenne a lényege,hogy két autó is meg tudjon ott állni csak az egyik ugye a föld alatt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!