Most hogy putin vesztésre áll az ukrán drónok es az ukran haditechnikának köszünhetően vajon putin bevetei a nukleáris fegyvert Ukrajna ellen?

válasza:Reméljük hogy a vén hülyét le fogják állítani a körülőtte lévők ha végleg elmenne az esze!
Ha kijevet megsórja atommal akkor nálunk is k. nagy lesz a baj, meg egész ezrópában is. Ezt nem meri megtenni senki józan ésszel.

válasza:Nem fogja. Eddig is megtehették volna, de az egy olyan határátlépés amit az egész világ megtorolna rajtuk. Nem feltétlenül fegyveresen, csak leválasztva és elszigetelve mindenkitől, és azon kívül még a belső feszültségek is ott vannak ami egy polgárháborúhoz/puccshoz vezethet, és persze az öreg is meghalhat, amivel az érája véget ér.
Ugyan ez csak egy szimuláció vagy fantázia:
Hát igen, de ha már nincs vesztenivalója?
Én kinézem putinból, van olyan szociopata.
Illetve 5 évvel ezelőtt a háború előtt ezt megjósolta Bill Browder(egykori legnagyobb külföldi befektető Oroszországban aki putin ellen fordult)

válasza:

válasza:[tegnap 18:02]: "Hát igen, de ha már nincs vesztenivalója?
Én kinézem putinból, van olyan szociopata."
- Remélhetőleg mindig lesz vesztenivalója... csak egy forgatókönyv: ha el is veszíti a háborút, és vele a politikai hatalmat, feltehetően a loptt aranyból multimilliomosként süttetheti a hasát hátralévő éveiben valamelyik banánköztársaságban. Ha a katonai vereséget megfejeli azzal, hogy előtte megatomozza Kijevet, és meghal félmillió ember, akkor viszont már nincs az a banánköztársaság, ahol befogadnák.
Hitler végzett magával, vele nem lehet összehasonlítani. De a csatlósai nagyon más elbírálás alá estek aszerint, hogy mekkora személyes felelősség terhelte őket. Mussolinit fellógatták, a holttestét is meggyalázták. Horthy száműzöttként, de viszonylagos nyugalomban élt még pár évet Portugáliában.
És hát ha szociopata is, meg ha tényleg van az a bizonyos piros gomb, amivel atomcsapást indíthat, amikor már tényleg nincs vesztenivalója, az a piros gomb feltehetőleg nem gyújtószerkezeteket indít be, hanem parancsot ad valakinek. Valakinek, akinek talán szintén van vesztenivalója, és talán a parancsot is megtagadja.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt màr sok riportban cikkben elmondtàk, hogy a Paksi erőmű sokkal biztonsàgosabb típus! Èn arra lennèk kívàncsi főleg olyanok vàlszàt vàrnàm akik 86-ban Pakson vagy környèkèn èltek. Volt ott esetleg bàrmilyen kisebb volumenű hisztèria amit esetleg az akkori kormàny...
Van egy katonai gázmaszkom és szeretnék hozzá Magyarországon aktív szenes NBC szűrőt venni, vagy azzal megegyező képességű szűrőt. Ha lehet ilyet pl munkaruházatiban (online weboldalaik alapján nem láttam hogy lenne ilyen a kínálatukban), milyen típusút ajánlotok, mit keressek?
Reggel még azt olvastam hogy Zaporzzzzzssss miatt kipusztul fél Európa. Aktuálisan mi az infó?
A válaszokat előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!