A Tisza párt, hogyan fog az Europai Unio-ért dolgozni?
A Mama (Ursula asszony) büszke lesz?
Nemrég volt anyák napja.

válasza:

válasza:Nem lesz a küllők közt a bot. Ennyi.
Nem kell ide égből potyogó átműtetett migráns óvodásokat képzelni. Jó lenne már felébredni a Fidesz által kreált alternatív valóságból.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Tisza rúgná is ki, ha nekik dolgozna. Semmi fantázia, semmi logika, semmi szellemesség. SEMMI.
Gondoljunk bele. 11-én még kétharmaddal kecsegtették őket. 12-én jött hideg zuhany, kétharmados agyonverés - de azért ott van, hogy 2.4 millió, az azért még mindig csak valami. Aztán meg a Medián: a Fidesz 18%-ot vesztett vasárnap óta, és most 25%-on áll... Továbbá...
Valahogy nem tudom elképzelni a forrófejű budai úrifiút ahogy 4 éven át építi tovább a pártját a Fidesszel vitatkozva a Parlamentben....
Nagy Dávid Orbánhoz hasonlóan rajzolgat az interjú alatt, de legalább kimosdatja Kovács Gergőt a semmittevés vádja alól, és bejelentkezik az 5%-ékért, amit 10 élet alatt se kapnának meg.
Kalergi gróf terve, miszerint európa népessége kevert legyen, fehér, fekete, arab népek éljenek együtt, miközben Európát egy "kiválasztott nép" irányítja isten által. Ezt fogalmazta meg anno Kalergi gróf. Szerintetek jelenleg is erre tart az EU?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!