Mégsem megy annyira a WOKE Európában?
Ezt is "érdemes" volt beengedni, mert "színesebbé" tette a társadalmat.
Az durva,hogy a hatóság ennyire woke agymosva meg érzékenyítve lett,hogy egy migránsnak előbb hitt, mint egy őslakosnak.
Ide vezet a woke propaganda.
MOndjuk, jobban örülnék, ha maguk a támogatók lennének az elszenvedői.

válasza:1#
Az engem nem érdekel.
A hatóság feltétel nélkül hitt egy migránsnak.Miért?

válasza:

válasza:

válasza:Az woke nyugatról pár dolgot kell megjegyezned!
Ha másképp tett volna a hatóság, rasszista váddal börtönben ülne az összes.
Az emberek, már csak azért is félnek szembeszállni a migránsokkal, egy: mert veszélyes állatok, kettő: mert a SAJÁT országuk tenné őket börtönbe.
Le lehet pontozni, de erre mást nem lehet mondani... EZ SZÉGYEN!

válasza:Nem tudom, hogy voltak-e az itt kommentelők életükben is Angliába, én 2007 óta járok ki, volt, hogy dolgoztam is ott.
Rohadtul nem a Woke-ról szól és rohadtul nem mai politika eredménye ez.
Londonban kinai negyed, indiai negyed, olasz negyed, török negyed és folytathanám... egyszerűen felszedtek valamit a földről, amiről azt hiszitek, hogy igazolható vele a rasszizmus és a homofóbia, közben, ott ez nagyon másról szól, mint, ahogy ezen a fórumon olvasni lehet.

válasza:#6
Hagyjuk már az álszent dumát! A rendőrök meghallották a varázsszót (rasszizmus) és egyből mint a droidok lefagytak, és a megkéselt haldokló fehér gyereket verték bilincsbe, még megjegyzéseket is tettek. Mondjuk ha egy fehéret ér rasszista támadás, akkor is így járnak el? Költői a kérdés, mert most pont egy fehéret ért vélhetően rasszista támadás.
Annyira működik az agymosás az összes "haladó" nyugati társadalomban, hogy még a napi szinten erőszakkal találkozó rendőrök is inkább nyakon szúratják magukat, mint az idióta német rendőr aki a késes-támadó migráncs helyett a megtámadottat verte bilincsbe. Csak éppen ott működött a karma, itt meg egy fiatal fehér fiú élete bánta a rohadt nagy elfogadást.

válasza:#7
Azt sem tudod, mi történt ott, csak kitaláltál valami mesét, hogy igazold az elméleted.

válasza:#8
Figyuka-pubika, végignéztem a teljes testkamerás videót, szerencsétlen súlyosan vérző srácot bilincselés közben össze-vissza rángatták a földön, többször is mondta, hogy megkéselték, és nem kap levegőt, ere a paraszt rendőrje gúnyosan azt mondta, "nem hiszem haver". Csak akkor hívtak mentőt, amikor már meghalt. Aszardarab meg közben meg azt bizonygatta, hogy őt érte támadás.

válasza:ma 08:56
jó lenne higgadtan kezelni a helyzetet és nem széljobberkedve gyűlöletkeltésre felhasználni.
a szikh csávó tesója hívta ki a rendőrséget azzal, hogy rasszista támadás történt.
értelemszerűen a rendőrség nem az áldozatot fogja először elkapni, hanem a vélt elkövetőt. pár percen belül rájöttek, hogy nem egészen ez a helyzet, és mostanra az elkövető már életfogytot kapott.
az áldozat a rendőri intézkedéstől függetlenül már haldoklott, nem lehetett volna megmenteni.
amiben itt a rendőrök hibáztak, hogy nem voltak korrektek az áldozattal, illetve szó nélkül elhitték az egyik oldal sztoriját. az igazság ismeretében nyilván bicskanyitogató - ahogy az is, ahogy migránsozásra használjátok fel az esetet hazug módon, ami ugyanúgy nem az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Az elmúlt napok eseményei miatt felmerült bennem ez a kérdés, hogy van-e másik ország, ahol az egykori vár területén kapott helyet minisztériumi/miniszterelnöki/elnöki funkcióval ellátott intézmény. Van másik ilyen ország? Ha igen, melyik az, milyen közintézmény kapott ilyen helyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!