Ez miért egy kérdés még mindig amerikában?
Elméletileg Amerika a "szabadság országa" meg milyen fantasztikus, hogy mennyi szabadságuk van. A konzervatívak meg még mindig el akarják venni a nők szavazati jogait. És NŐK mondják azt, hogy nem kéne, hogy a nőknek szavazati joguk legyen. Ez miért egy vita még mindig? Nem tudom, én azt hittem, hogy ez normális emberekben nem nagyon merül fel ez a kérdés
www.youtube.com/shorts/4wDV8mrQH-M
www.youtube.com/shorts/cCUfkmZ5cpI
Meg ott van a jubilee vita ahol 20 nő arról beszél, hogy el kéne venni a nők szavazati jogát, meg, hogy nem szabadna, hogy a nők politizáljanak. (Most tegyük félre, hogy a liberális sráccal sem értek egyet nagy részt), Vagy ez csak nekem jött ekkora sokként, hogy ez így létezik még ez a beszélgetés, és NŐK vannak akik a szavazti jog ellen harcolnak?

válasza:Nagy az Isten állatkertje, és a legszínesebb paletta egyértelműen az USA-ban van.
Szerintem ezeknek a kirívó hülyeségeknek az a céljuk, hogy eltérítsék a narratívát. Ahogy mi hívjuk: kutyacsont. Ezt a szalagcímet hamarabb megnyitod, mint az Iránnal vívott háborúról szóló napi cikket.
A csaj egyébként az egyik helyi "megafonos".

válasza:350 millió ember közt fogsz találni bármilyen hülye nézet mellett kiálló embereket. Ettől még ez nem valódi kérdés az USA-ban. Nem gondolják így még annyian se, hogy bármilyen kicsit is érdemi politikai vita alakuljon ki róla.
Sokkal nagyobb Magyarországon a királyság visszaállítása mellett érvelők aránya, mint az USA-ban a nők választójoga ellen érvelőké, aztán még ezt se mondanám, hogy valós kérdés ma Magyarországon, nem hogy utóbbi az USA-ban.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az ottani emberek ősei mind bevándorlók az indiánok kivételével. Már a fehér emberek ellen is megnőtt a rasszizmus mióta tart ez a BLM-es hülyeség. Talán ilyen lehet az emberi természet hogy nem tudunk békében élni?
Vagy 4 évig azt hazudják majd, hogy még mindig Trump az elnök?
Minden ember szavazhat egyrész republikánus ill demokrata jelöltre egyszerre? És még egyenlőre csak adott oldalon belül lehet verseny, és majd később lesz az hogy Trump legyőzi Clintont? kösz a választ
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!