Ha Izrael nem létezne, nagyobb béke lenne a Földön is?

válasza:Izrael 1948 óta létezik.
Az emberek meg előtte is aprították egymást a bolygón.
1
De 1948 óta viszont a konfliktusok legalább felében benne vannak. És ebbe beleértődik Amerika is amelyet az AIPAC irányít.

válasza:"De 1948 óta viszont a konfliktusok legalább felében benne vannak."
Az irtó erős túlzás. Plusz a "benne vannak" esetek jelentős része is olyan volt, hogy egy már fennálló konfliktusban kezdte támogatni az egyik felet. Értsd, ezen konfliktusok kitörése szintén független Izrael lététől.
Egyébként meg ha végignézel a teljes történelmünkön, mindig is rendszeresek voltak az említett konfliktusok, és magától értetődően az adott időszak és terület nagyhatalmai keveredtek bele mindig ezek java részébe. A modern időkben ezek ugye főleg az oroszok és az USA, de volt idő amikor a franciák voltak részesei szinte minden háborúnak, korábban az oszmánok támadtak rá a fél világra, stb.

válasza:

válasza:

válasza:7
Kevesebb halott, kevesebb szenvedés, kevesebb ellőtt lőszer, kevesebb legyártott fegyver és lőszer.
Látod, nem volt annyira nehéz.

válasza:9
Ja és Izrael nélkül nem kellene Izraelnek sem rakétáznia, embereket kiiktatnia, és eljöhetne a béke Közel-Keletre de lehet az USA-t sem lenne aki uszítsa közel-keleti országokra.
További kérdések:
Melnyicsenko több hosszú távú forgatókönyvet vázol fel Oroszország jövőjére, amelyek szerinte mind veszélyesek lennének Oroszországra és a világra nézve. A legriasztóbb forgatókönyv szerint Oroszország anarchiába süllyedhet, miközben hadurak küzdenének az erőforrások...
Julius 1-től minden egyes termékre, értéktől függetlenül 1200 forint adót vettnek ki. Bármire, az 500 forintos termékre is 1200 forint a büntő adó. Trump után, az unióban is megörültek, és több száz százalékos adókat vettnek ki.
Néztem tegnap német meg osztrák lakáshirdetéseket. Egy olyan vicces, de szerintem inkább tragikus jelenségre lettem figyelmes,hogy nem az ingatlant magát teszik ki a hirdetés képének, hanem a légkondit vagy annak a távirányítóját. Az ilyen ingatlanat birtokló...
Annak ellenére, hogy 2024-ben putyin azt is betiltotta, hogy egyáltalán bárki azt mondhassa, hogy ő nem akar gyereket vállalni (nem én találtam ki, tényleg van ilyen törvény, súlyos pénzbírság vagy börtön jár érte), de ennek ellenére az orosz nők nem nagyon akarják...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!