Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A NATO csúcs vezetői revolvere...

A NATO csúcs vezetői revolvereket kaptak Erdogantól ajándékba?

Figyelt kérdés

júl. 9. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
júl. 9. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg lőszert hozzá.
júl. 9. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:

A nevükre gravírozottat.

Egy katonai szövetség esetében meg tudom érteni.

júl. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Az EU csúcs találkozón meddig lesznek az államfők/vezetők Budapesten ? Ma kezdődik és holnap is lesz de meddig lesznek itt pontosan? Meddig lesznek lezárások?

Például a Francia elnök vagy a többi? Ha a fontosabb személyek korábban mennek akkor hamarabb véget érnek a lezárások?

Kitörne e a harmadik világháború, ha az eu-arab csúcson valami fanatikus bombával kipusztítaná a fejeseket?

Az biztos, hogy sokaknak viszket a marka és ugyan valószínűleg megtettek minden biztonsági intézkedést, de mégis voltak sikeres merényletek már a világtörténelemben, szóval mit gondoltok, mi lenne? Vagy csak hazánkban milyen káoszt okozna a mostani miniszterelnök halála?

Mit gondoltok a migráns-helyzetről?

Az első fura dolog, hogy Angela Merkel és a többi EU-s vezető miért nem akarja a Görög határon bevezetni a közös Európai határellenőrzést ? Nem rossz a kvóta rendszer, de szerintem csak akkor lehetne ezt biztonságosan működtethetni, ha tudnánk szabályozni ki jöhet be...

Most akkor mi is van? (Eu csúcs)

Valaki(k) nagyon hazudik itt. Egyes források szerint Orbán Viktor az Ez csúcson aláírta a betelepítési kvótát. Ezt egyaránt olvastam jobbikhoz közeli és balos híroldalakon is, viszont az m1-en pedig azt mondják, hogy európa egyetért a magyar megoldással. Most akkor ki keveri itt a sza.rt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!