Azért csökkentették a tüzifák áfáját, mert már nem lesz több nemzeti konzultáció?
Figyelt kérdés
júl. 29. 15:11
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Ezt a gondolatot azért elég szemérmetlen dolog mindenféle levezetés nélkül csak úgy idevetni...
"Mibű számóta ki?"
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem látom a kettő esemény között az ok-okozati összefüggést. Velem van a hiba? Ti értitek, hogy mit akar a kérdező?
5/10 anonim 

válasza:

válasza:#4 Ugye a nemzeti konzultációra nem kell költeni azért be lehet vezetni valahol enyhítést.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:5-ös Értem. Ez szerintem fair döntés. Mindenki jobban jár, hogyha propaganda helyett valódi támogatást kapnak a szegények.
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig mindig a nemzeti konzultációkkal oldottam meg a fűtést. Bejártam az egész várost, és mindenkit megkértem, hogy inkább adják nekem, mintsem feleslegesen kidobják őket. Úgy tűnik, most ennek is vége. 😥
Remélem, az áfacsökkentett tűzifa elég olcsó lesz ahhoz, hogy ezentúl azzal tudjak fűteni. 🙏
júl. 29. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Mit szólnak a liberalisták ahoz hogy a európában most majdnem mindenhol lángolnak az utcák a helyiek és az illegális bevándorlók közötti leszámolások miatt?
Nem azért a két forintért kérdezem de én elég biztonságban érzem magamat a saját othonomban, annak ellénre hogy a saját országomban egy fehér ember vagyok, ellentétben szegény Írekkel akiknél folyamatosan késelnek még gyerekeket is a migránsok, vagy ez csak egyszeri eset, george floydal ellentétben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!