Mennyi esély van arra, hogy az USA-ban betiltják a South Park-ot arra hivatkozva, hogy sok csoportot súlyosan megsért azzal, hogy viccet csinál belőlük?
Figyelt kérdés
szept. 2. 20:39
1/4 A kérdező kommentje:
Donals Trump be tudja tiltani a sorozatot?
szept. 2. 20:40
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Pedig már hivatalosan is bocsánatot kértek Bryan Adamsért.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:már a south park is eléggé puha. Rěgen tényleg durván beleálltak a dolgokba ma már nem
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Egyetlen dolog miatt nem tiltották be már régen, és nem is fogják a közeljövőben: mert a két fő alkotó egyike, Matt Stone zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Rettegek a ráktól és más komoly betegségektől. Van esély arra, hogy erre hivatkozva kérjek évente vérképet és egyéb vizsgálatokat?
Ha igen, akkor milyeneket kérjek? Nem tudom pontosan milyen betegségek vannak és kérésre, tünet vagy ilyesmi nélkül csinálnak-e és lehet, hogy csak túl sok Dr. House-t néztem. De amit csak lehet, azt szeretnék.
Van e arra esély, hogy a megszorult kormány egyszer csak majd lenyulja a lakosság állampapírban lévő pénzét a rossz gazdasági helyzetre hivatkozva?
Elsőre hülyeségnek tűnik, de elképzelhetetlen? Rendelettel akármit megtehet.
Van rá esély, hogy visszakapjam a pénzem? Mire hivatkozva?
Fogyasztóvédelmi kérdés. Vettem egy három méteres oldalkaros, függő napernyőt. Itthon derült ki, hogy alkalmatlan a funkcióját betölteni. Minimális szélben is elrepült, és elört, pedig kb 50 kilóval volt rögzítve. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, felvették a...
Van-e rá esély vagy példa vagy kitétel hogy valakit kezességben, hitelben mégsem vontak felelősségre arra hivatkozva hogy a szülő érzelmileg zsarolta...
kezes,hitel,érzelmi zsarolás,család,per,jog
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!