Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Iszlámofóbok! Akkor hogy is...

Iszlámofóbok! Akkor hogy is van ez? :D

Figyelt kérdés

Ahogy olvasgatok különféle fórumokat, az Iszlámofób hozzászólok, mindig azért támadják az Iszlám államokat, hogy azok azért vannak elszegényedve, és élnek nyomorúságban, és elnyomásban mert a csúnya, gonosz iszlámfanatikusfundemantalistaszélsőséges elnök irányítja az országot. Vagyis minden az Iszlámnak köszönhető.


Most meg amikor a nép fellázad ez ellen a diktátor ellen, azon paráznak, hogy most akkor lehet, hogy egy iszlámfanatikusfundemantalistaszélsőséges párt fog hatalomra kerülni???!!! :D

Mert ugye az nem lenne jó, mert akkor veszélyt jelentenének ránk.


Ezért azt mondják ezek az iszlamofób "szakértők" :), hogy inkább maradjon a jelenlegi elnök, aki nyugatbarát, iszlámellenes, és usa kiszolgáló, és elnyomja a népet, és nem engedi nekik az "eliszlámosodást", és legalább szegénységben, nyomorúságban, és elnyomásban tartja őket, nehogy még a végén elkanászodjanak!


Vagyis azzal vádoljátok őket, hogy elmaradottak, és ez a iszlám diktátornak köszönhető, de mikor a nép nem akarja ezt a diktátort, és egy valódi iszlám vezetőt akar, akkor már ez a iszlám diktátor, nem is olyan iszlámos, inkább nyugatbarát, és jobb is hogy elnyomásban tartja a népet, mert ez nekünk az érdekünk. :D


Mi ez a meghasonulás, és hazudozás?


2011. jan. 31. 11:43
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
37%

Ilyen hülyeséget senki sem írt itt szerintem.

A probléma az, hogy most a legtöbb világi arab országban ( Törökországot kivételnek tekintem, más tészta) tehetetlen/korrupt/ vezetők vannak. A nyugat azért ad nekik segélyt, mert senkinek sem érdeke, hogy a hangulatot kihasználva iszlám szélsőségesek ( szélsőség megnyomva, és aláhúzva kétszer, mert az iszlámmal senkinek semmi baja, csak a radikális ágával) jussanak hatalomra, mert az veszélyt jelenthet minden más életstílusra. A mostani lázongásoknál is ez a nagy félelem.

2011. jan. 31. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/51 A kérdező kommentje:
Te nagyjából képben vagy. Ugyan is a nyugatnak az az érdeke, hogy az Iszlámot, még hírből sem ismerő vezetés legyen az arab országokban, és nem az, hogy szélsőségesek ne legyenek!!!!
2011. jan. 31. 12:03
 3/51 anonim ***** válasza:
31%

Ismét a már jól ismert szabadkőművesek, és illuminátusok szervezkednek a háttérben. A forradalmi megmozdulások hátterében a nyugati titkosszolgálatok állnak szerintem. Szándékosan keltenek zűrzavart, és anarchiát annak érdekében, hogy végül olyan kormányzatot állítsanak a régi helyébe, amely az eddigieknél is jobban kiszolgálja a világuralmi terveiket.

Zűrzavart, és felfordulást kell kelteni a világban, terrorizmussal kell rémisztgetni az embereket, míg végül, rémült birkanyájként tömörülnek majd egy eljövendő világkormány zászlója alá.

Ennek érdekében folytat az USA felforgató tevékenységet, szerte az arab világban, ezért gerjesztik a válságot, és növelik a feszültséget mindenütt a világban.

Érdekes módon, azokban az arab országokban, ahová nem tudtak hatékonyan beszivárogni az ügynökeik, ott béke van.

2011. jan. 31. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/51 anonim ***** válasza:
73%

így is radikálisok vannak az ország élén, de félő, hogy mégelvakultabb "allah, allah" vezető kerül az ország élére.

Az igazi baj a munkanélküliség, infláció. senkit nem érdekelne, hogy pl. egyiptomban közel 40 éve van hatalmon az ottani vezető, ha jól élnének.

2011. jan. 31. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/51 anonim ***** válasza:
92%

"inkább maradjon a jelenlegi elnök, aki nyugatbarát, iszlámellenes, és usa kiszolgáló, és elnyomja a népet, és nem engedi nekik az "eliszlámosodást", és legalább szegénységben, nyomorúságban, és elnyomásban tartja őket, nehogy még a végén elkanászodjanak!"


Az első tagmondat végéig OK. A többi árnyékboksz.


[link]


"azok azért vannak elszegényedve, és élnek nyomorúságban, és elnyomásban mert a csúnya, gonosz iszlámfanatikusfundemantalistaszélsőséges elnök irányítja az országot. Vagyis minden az Iszlámnak köszönhető."


És nem így van? Gondolkozz már egy kicsit.


A muszlim országok közt ténylegesen nincs se fejlett, se szabad. Csak azok a muszlim országok gazdagok, ahol olaj van, tehát egyszerűen a szerencsén múlik a gazdagság, másrészt pedig az olajjal nem rendelkező, de még tűrhető fejlettségű muszlim országok egyben a legszekulárisabbak (Töröko.) vagy jelentős nem-muszlim kisebbséggel rendelkeznek (Malajzia).


Várom a meggyőző ellenpéldákat. Sorold fel szépen a sok-sok muszlim országot, amelyek elérik az európai gazdasági fejlettségi szintet, demokratikusak, és mindezt olaj nélkül érték el.

2011. jan. 31. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/51 anonim ***** válasza:
23%

A nyugati tőkéseknek nem érdeke, hogy az arabok jól éljenek, a nyugati tőkések érdeke, hogy ők éljenek jól.

A nyugati társadalmakban nincsen "kohéziós erő", a liberalizmus ezt már gondosan kiölte.

Ezért a nyugati világnak szüksége van egy "ellenség-képre", mert a félelem, és a rettegés hatékonyan tömöríti egy egységbe a szavazókat.

Ezért kell a béke, helyett a forradalmakat, és az anarchiát támogatni. A nyugatnak ellenségre van szüksége ahhoz. hogy a vezető gazdasági elit bebetonozhassa a hatalmát.

2011. jan. 31. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/51 A kérdező kommentje:

"Sorold fel szépen a sok-sok muszlim országot, amelyek elérik az európai gazdasági fejlettségi szintet, demokratikusak, és mindezt olaj nélkül érték el."


Örülök, hogy élő példaként szolgálsz a kérdésben említett iszlámofób "szakértőkről"!!! :DDD


Neked érdeked, hogy ott nyomor legyen, És ez a nyomor az iszlám ellenes, nyugatkiszolgáló diktátornak köszönhető!!!

Ezek után meg számon kéred, hogy miért nem megy ott a gazdaság!!! :DDD


Mi ez a hazudozás???? :DDD Tiszta pancser vagy!

2011. jan. 31. 14:18
 8/51 anonim ***** válasza:
93%

A probléma valóban az iszlámmal, mint vallással és ideológiával van, amely gátja minden innovációnak, gazdasági és társadalmi modernizációs kísérletnek, kerékkötője a fejlődésnek. Az iszlám civilizáció a történelem zsákutcája.


A felvetésednek akkor lenne értelme, ha a prognosztizálható iszlamista fordulat megoldást hozhatna ezeknek az államoknak a bajára, és valamiféle jobb jövőt kínálhatna számukra. A szomorú valóság ezzel szemben éppen az, hogy ezek a diktatúrák voltak képesek úgy-ahogy elfogadható szinten elkormányozni és szalonképessé tenni ezeket az országokat.


Mivel lesz jobb nekik az iszlamista fordulat? Kaját ők sem fognak tudni adni a területüket régen túlszaporodott népességüknek. Ráadásul egy a Nyugattal szemben külsőségeiben is ellenséges magatartást felmutató iszlamista országból a turisták is elmaradnak majd, ami újabb nagy érvágás lesz Egyiprom és Tunézia számára. Ők vesztenek rajta, nem mi. Mi legfeljebb ezentúl csak fényképről nézegetjük majd a piramisokat.


"A nyugati tőkéseknek nem érdeke, hogy az arabok jól éljenek, a nyugati tőkések érdeke, hogy ők éljenek jól. "


Unalmas már ez a lúzer mese a "szegény kizsákmányolt" arab világról. Éppen a muzulmán világ az, amelyik fejőstehénnek nézi és kizsigerelni próbálja az euroatlanti világot.

2011. jan. 31. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/51 anonim ***** válasza:

"Neked érdeked, hogy ott nyomor legyen, És ez a nyomor az iszlám ellenes, nyugatkiszolgáló diktátornak köszönhető!!!"

Szaúd-Arábiában, Katarban, az Egyesült Arab Emírségekben is diktatúra van mégis jól élnek. Nem gyanús? Egyiptomban nemcsak a diktatúra ellen lázadtak fel, hanem a munkanélküliség és az élelmiszerárak miatt is. Ezt pedig a túlnépesedés okozta.

2011. jan. 31. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/51 anonim ***** válasza:

Törökországot én nem hoznám példának a muszlim államok szekularitásának kapcsán. Ott a HADSEREG gondoskodott a szekuláris államról. Eddig. Most Erdogan szépen megváltoztatta ezt az alkotmányról szóló szavazáson. Egyre jobban iszlamizálódik az egész ország.


"Törökországban a családon belüli nemi erőszakot 2006-ban tették büntethetővé."

forrás:

[link]


"Az Erdogan-kormány muszlim szavazók felé tett gesztusát - miszerint a 2005-től hatályos Btk-ba helyet kapott volna a hűtlenséget büntethetővé tevő, és javarészt a nők ellen irányuló passzust - éppen az Európai Unió nyomására vonták vissza."

forrás:

[link]


Szép kis ország...

2011. jan. 31. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!