Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraeliek valóban ilyen...

Izraeliek valóban ilyen nacionalisták lennének?

Figyelt kérdés

Nem provokáció akar a kérdés lenni, de nemrég(Bő 2 hónapja :D) volt az Izraeli nagykövet előadást tartani, és valami eszméletlen volt, hogy rögtön azzal kezdte a beszámolóját, hogy menjünk el a holocaust mőzeumbe mert ez nem a bűnünk ugyan, de a felelősségünk.

Majd végig hallgathattuk, hogy a fiataljaik milyen menők, hogy katonának állnak, ő meg persze milyen büszke erre.

Aztán jött, hogy Magyarországon ők teremtettek munkát, mi miért mondjuk, hogy kiakarnak fosztani, nemhogy hálásak lennénk.

Végén meg mondt, hogy nem "Show off"-ni akart hiszen ez egy "nice country" mert a cionizmus alapítója itt született.

Én alapvetően nem vagyok zsidóellenes, sőt mostse vagyok csak ezért ez az előadás nagyon durva volt, tényleg olyan volt mintha mi ilyen alsóbbrendüek lennénk hozzájuk képest.

És nem túlzok tényleg ezeket mondta.

Várom a válaszokat :)

Ja és tudom Zsidó nem mindig egyenlő Izraellel

2014. máj. 6. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

Na, találtam egy képet még régebben és most láttam, hogy lementettem. Aki még megfigyeli ezt a kérdést kérem reflektáljon a tartalmára.

[link]

2014. máj. 7. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Orbitális nagy csúsztatás, primitív jobbikos propaganda.
2014. máj. 8. 01:33
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

# 12:

Ne trollkodj. Unalmas.

2014. máj. 8. 09:45
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
nekem pedig már ez a zsidó fóbia unalmas.
2014. máj. 8. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

# 14:

Nekem pedig a zsidó imádat és az állandó hollókosztozás unalmas.

2014. máj. 8. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Nnapersze. Ha valaki nem rohattzsidózik, Izraelagresszorozi, ismeri a történelmet, stb, akkor az már "zsidó imádat". Háppeersze ... pffffffff ...
2014. máj. 11. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Történelemból 1-es, tanulj, művelődj, az még senkinek nem volt kárára.
2014. máj. 11. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez neki szólt, aki trollnak nevezett. :)
2014. máj. 11. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!