Az atv-s ballibeknek teljesen elment az eszük? Most komolyan, az foglalkoztatja őket, hogy valaki milyen névvel hirdet sajtótájékoztatót, és nem az, hogy annak mi a tartalma? VAN ENNÉL LEJJEBB, kérdem én?
@20:06
"honnan derült ki, hogy kém volt?"
Onnan, hogy az AH jelentette fel, és hogy súlyos bűncselekmény miatt.
Az AH csak egyféle bűncselekmény esetén nyomoz, tehát nem nagyon nehéz kikövetkeztetni, hogy mi a vád...
Bár lehet, hogy mégis.
@20:05
Nem tudtam, hogy valakivel kezet fogni, vagy a Siratófalat megérinteni bűncselekmény.
Leírnád, hogy ez melyik törvényben is van?
@20:09
"ne itt süketelj, és jártasd a pofád, hazudozz össze-vissza"
Kicsit vegyél vissza magadból, nem az édes anyukáddal beszélsz.
"Lehet, te többet tudsz már, mint az ügyészség? Egészen elképesztő képességekkel vagy megáldva"
Na várj, leírom lassabban is: Az AH csak egyféle bűncselekmény esetén nyomoz. Innen kezdve rád bízom a következtetést talán elboldogulsz egyedül is.
"biztos te is kém vagy."
Most, hogy így rákérdeztél, mintha együtt tanultam volna Kovács Bélával Moszkvában, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, amely köztudottan a KGB kiképzőközpontja volt...
Azt írtam, hogy "kerül majd ki", jövőidő. Ha pedig azt hiszed, hogy a középiskola oktat államismereteket és jogalkotást, akkor még messzebb vagy a valóság talajától mint hittem. Egyébként mérnöki és közgazdász diplomám van, teljesen felesleges leereszkedéssel próbálkoznod, bár a személyem elleni támadás az nagyon megy. Gondolom ezt tanuljátok a kurucakadémián.
A jobbik oroszokhoz kapcsolódó erős viszonyát elismered? Miután lolVona ott fotózkodik a Dumában? És egyetlen EUs politikusként elismeri az orosz katonák által levezényelt ukrán "szavazás" hitelességét? Hogy tudtok ezek mellé állni, és tükörbe nézni? Ha nem is bizonyosodik be a törvény színe előtt a vád, akkor is féreg az egész társaság.
Sajnos én nem az óbudai és a corvinus diplomagyárban végzem tanulmányaimat, így a mennyiség helyett inkább a minőségre hajtok.
Ettől függetlenül amit mondasz, az megalapozatlan baromság. Mi az, hogy a jobbikos politikusok tisztességtelenek? Aki meg akarja szüntetni a mentelmi jogot, és a politikusoknak dupla büntetést vezetne be? ITT kezdődik a becsületesség és a tisztesség. Nem beszélve arról, hogy Gaudi TELJESEN INGYEN dolgozik a nemzeti jogvédő irodában, ahol számos ember ügyét megnyerte. Szóval szállj le a magas lóról, mert senkit nem érdekel a fellengzős dumád. Nyilván, a magánéletedben nem érsz el nagy megbecsülést, ezért azt itt próbálod kivívni. El kell szomorítsalak, ez nem megy.
Na megjöttek a reggeli hírek is:
Az AH Kovács Bélát "Oroszország javára végzett hírszerző tevékenységgel" vádolja, ezt a vádemelési javaslatot nyújtotta be az Ügyészségnek, amely kezdeményezte az EP felé Kovács mentelmi jogának felfüggesztését. Ez sajnos az EP választások miatt valószínűleg hónapokig fog tartani.
Egyszóval lehet mosdatni Kovács Bélát, de úgy néz ki, hogy komoly a dolog, és tényszerűen a hazája elleni kémkedéssel vádolják.
Érdekes, arra sem jött reakció, hogy Kovács Béla Moszkvában végzett a KGB által fenntartott intézetben.
Pedig tegnap este úgy védtétek, én voltam a hazudozó, meg biztosan én is kém... Nehéz szembesülni vele, hogy az imádott bálványaitok sem szentek? Sőt, a legnagyobb pofára esés, hogy éppen egy Jobbikos vezető politikust vádolnak a saját hazája ellen folytatott hírszerzéssel.
Na látjátok, ez kimeríti a tegnap 20:02-kor idézett Jogtár ban, a 258.§-ban tárgyalt bűncselekményt. EZ A HAZAÁRULÁS, nem az, ha valakinek kettős állampolgársága van a parlamentben! (Bár tudom az nem probléma ott sem, ha éppen orosz-magyar állampolgár, ugye? Csak az ha mondjuk...izraeli?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!