Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most tényleg ennyire kellenek...

Most tényleg ennyire kellenek a menekültek Európába?

Figyelt kérdés

Mert, ugye ezrével jönnek, de gondoljunk csak bele, mi lesz ha eljutnak Németországba vagy az egyéb célországokba. Több-százezer ember lesz ott, munka,otthon és élelem nélkül. Na most, ki fog fedelet tenni a fejük fölé? Ki ad nekik munkát úgy, hogy a legtöbbjüknek nincsenek papírjaik? Ki fogja őket etetni? Rengeteg pénzről van szó, ami megterheli a gazdaságot és ha nyugatnak rossz lesz nekünk is.


A gazdasági problémáktól elvonatkoztatva meg ott van az eltérő kultúra és felfogás is. Meg úgy összességében a hozzáállásuk is borzasztó. Mi az, hogy nem fogadják el a rendőröktől a kaját, meg eldobálják amit kapnak, engedetlenek, türelmetlenek, háborognak. A legkevesebb az, hogy befogják és türelmesen várnak, nem pedig még ők háborognak abban az országban, ahol, kaját adnak, meg ellátják őket. A másik meg a szemetelés rongálás, mert lehet, mondani, hogy a magyarok is csinálják,de a menekültek okkal durvább szinten, bármerre mennek ott a szemétcsík a nyomukba.


A következő probléma pedig az, hogy mindig rajtunk csattan az ostor, minket szid a nyugat, pedig ott se sokkal jobb az ellátás, már nem azért. látni képeket, hogy parkolókba alszanak Ausztriába és Németországba is.


Aztán ott a terrorizmus, most még nincs semmi, meg azért túlzás lenne azt, mondani, hogy veszélyesek a menekültek, de biztos, hogy a terrorszervezetek ezt ki fogják használni. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor lesz valamilyen terrorcselekmény...


De ha ez kell a Németeknek meg mindenkinek legyen. Nem azt mondom, hogy nem kéne befogadni a menekülteket, de ez túlzás...2015. szept. 15. 15:59
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem vagy te egy kicsit fáziskésésben?
2015. szept. 15. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

" pedig ott se sokkal jobb az ellátás, "


Dehogynem.


Nagysagrenddel jobb.


A tobbi amit beirtal meg nagyreszt sztereotip hoborges.

2015. szept. 15. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Kvíz bejárat kalandoroknak

Nem nekünk kellenek, de ha jönek és mégis csak emberekről van szó, na meg egy állattal is sokszor különben bánunk mit idönként az embertársainkkal. A baj ott van, ha mi könyörületességből végül feláldozzuk magukat mások megsegítésének az "oltárán".


Aztán járhatnak a mi asszonyaink és lányaink a muzulmánokra való tekintettel csadorban, mert nem akarjuk megsérteni őket tiszteletből.

Volt már ilyenre példa, amikor az EU-ban nem engedtek karácsonyfát állítani, mert mit szólnak hozzá a muzulmánok. Szóval segítsünk amit lehet, de vigyázzunk, mert hamar eljön annak az ideje is, amikor az Európai Unio neve

"Egyesült Európai Klifátus"-ra változik. Főleg ha azt nézzük, hogy az európai embereknek átlagban legfeljebb két-három utódjuk születik.

Az araboknál ez a szám nyolc előtt meg sem áll. Szóval Komolyan féltem Európát! Az óra ketyeg, az emberek szokásuk szerinti arányokban sokasodnak.


Itt nem az a kérdés, hogy így lesz-e, hanem csak annyi, hogy mikorra. Az már csak idő kérdése, ha egyszer beengedjük őket.

2015. szept. 16. 04:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezekről beszéltem:

[link]


"nem állítanak karácsonyfát Brüsszel főterén, ezzel megszakítva régi hagyományát. A Magyar Hírlap szerint a belga sajtóban és online fórumokon az a hír terjedt el, hogy a muzulmánok érzékenységére való tekintettel döntöttek az elektronikus karácsonyfa mellett"


Mi lesz itt még, jaj nekünk mert kitúrnak minket a házunkból is ha egyszer beengedjük őket, amilyen erőszakosak.


[link]


Erről a "kismalacok és a farkas" c. mese jutott eszembe, engedd be csak a bal lábamat, ..csak a jobb lábamat, ..csak még legalább az egyik hátsót is hozzá, mert megfagy ha kint marad, ..már csak egy lábam maradt kint, nehogy az fagyjon egymagában.

Amikor meg bent van egészben "felfal" majd, mert a hasa is korog..


Nehogy így járjunk.

2015. szept. 16. 04:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

"Volt már ilyenre példa, amikor az EU-ban nem engedtek karácsonyfát állítani, mert mit szólnak hozzá a muzulmánok. "


Nem volt meg ilyenre pelda.

2015. szept. 16. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 Andizsuzsi ***** válasza:

"az a hír terjedt el, hogy a muzulmánok érzékenységére való tekintettel döntöttek az elektronikus karácsonyfa mellett"


Az elektronikus karácsonyfa nem zavarja az érzékenységüket?

"A brüsszeli polgármester, Yvan Mayeur kijelentette az idei karácsonyfa a „light" instaláció egyike és a modern művészetet képviseli. Rengeteg embernek tetszik az alkotás egyszerűsége és egyben környzetbarát is."

2015. szept. 16. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 aeterna válasza:
ORGANIC SHOP BIO ÉJJELI CSÁBÍTÁS KÉNYEZTETŐ TUSFÜRDŐ 280 ML

Én kijelentem hogy nem kellene beengedni őket, mégha azt diktálja is az emberségünk. Ebből semmi jó nem származhat senkinek sem, ha európai, ha bevándorló. Egyszerűen nem ide valók.

Persze nincsenek előítéleteim ezekkel a népekkel, csak a mennyiségükkel van bajom. például ha idejön EGY család a városba ahol élek, hát legyen, nekem az semmiféle gondot nem fog okozni. Talán még össze is barátkozom velük. De ha ezrével özönlenek ide, egy ALAPJAIBAN más kultúra és életmód képviselői, annak komoly, és talán visszafordíthatatlan következményei lesznek. ugyanis ha egyszer beengedtük őket onnantól mit lehet velük kezdeni? Ezek az emberek nemfognak beállni a sorba, nemfogják felvenni a mi népünk életmódját. Mi pedig nemfogjuk tolerálni ha nemvegyülnek el. Vegyük példának a Roma származású féltestvéreinket. Nemfogok általánosítani, sem rasszista megjegyzéseket tenni ha valaki netán ettől félne. csupán arra világítanék rá, hogy már JÓ ideje itt élnek nálunk, és teljes joggal mondható hogy ez az ő országuk is mostanra. Mégis. Ott az a semmivel össze nem keverhető szellemi határ a két "nép" között. Mert legyünk őszinték magunkhoz. Más és más előítéleteink vannak egy romával, és egy magyarral kapcsolatban, legyünk akár romák akár magyarok. Nem mondom hogy ez a romák hibája, sem azt hogy ez a magyaroké. Ez kérem mindkét "nép" hibája ugyanis nemképes elfogadni teljes mértékben a másik életmódját. Az élni és élni hagyni eszméje már nagyon régen zsákutcába jutott magyarországon, és nem csak itt. Hanem mindenhol a világban.

Na már most ha a világ másik végéből ide vándorolt népet akarjuk beintegrálni a mi kultúránkba, akkor meg kell állni és átkell gondolni újra a dolgot. ha ezek az emberek beözönlenek ide ezrével, ne adj isten 10ezrével, vagy még többen, akkor hogyan fogjuk őket és magunkat rávenni, arra hogy az addigi életvitelünkön változtassunk, alapjaiban véve, hogy így létre jöhessen egy közös jövő? Ilyesmire véleményem szerint a társadalom a jelenlegi állapotában képtelen. Túlságosan beleitta magát a gyűlölet és a meg nem értés az emberek lelkébe. Ehhez egy jóval felvilágosultabb civilizáció, kultúra lehetne csak képes. Persze most lehet hőbörögni hogy ez lealacsonyítja a most élő embert, de ez nem lealacsonyítás, ez az igazság. Minden ami most történik a világban PONTOSAN ennek ad tartópillért. Ezért vannak lázongások, ezért törnek ki háborúk, és ezért van az a sok agresszió a világban. És nem utolsó sorban pontosan ezért vannak országhatárok is. Mert képtelenek vagyunk megérteni hogy egyek és ugyanazok is lehetnénk ha akarnánk.

Egyébként én nemvagyok egy nagy összeesküvés elméletis, de ha csak egy kicsit is visszagondolunk a történelemben mindíg is volt aki uralni akarta a világot. Ez mostsincsen másképpen, hiába ringatjuk magunkat a hitbe hogy, ez a 21. század és az már a múlté. Mérget lehet rá venni hogy ebben a pillanatban is valakik, valahol, azon munkálkodnak hogyan lehetne hatalmat gyakorolni a világ felett. Lehet hogy tévedek, de nem lenne túl nagy meglepetés ha ezeket az embereket egy konkrét terv alapján kergették volna ide hogy megbontsák, a már közelsem egységes európát. És vajon kinek állna érdekében európa romlása? szerintem mindenki tudja a választ.

Az egyszerű válaszom a kérdésre hogy nem. Nem kellenek ide, ennyien biztosan nem. Szükségszerűen egy sem kellene ide, de pár ezret még be lehetne ugymond építeni európába. de nem ennyit. Főleg úgy hogy itt duhajkodnak ahelyett hogy megbecsülnék amit kapnak, attól az országtól ami lényegében segítséget nyújt nekik a háború elől.

2015. szept. 17. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
Hoxa.hu, ahol megtalálhatod a hangod

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!