Akkor most lőttek az Angliába költözésnek, ott tanulásnak?
10.10
csak én eddig azt hittem, mi magyarok szépek, okosak és mindenkinél képzettebbek vagyunk, így bármelyik nemzetnek csak a javára válhatunk. te meg most le köcsög bevándorlózol közülünk százezreket.
# 15/21 Időpont ma 09:52
jaja, az a sok romániai magyar is mit ugat bele az itteni választásokba, ugye?
tetro a mellébeszélés koronázatlan császára
senki nem mondta azt, hogy a magyar bevándorlók ne lennének sokkal jobbak, mint mondjuk akiket így elosztogatna az unió szíriából
arról beszélt, hogy ha kirakja a "semmire nem jó" kelet európaiakat anglia akkor a fonthoz hasonló 30 éves mélypontra számíthat
10.22
"arról beszélt, hogy ha kirakja a "semmire nem jó" kelet európaiakat anglia akkor a fonthoz hasonló 30 éves mélypontra számíthat"
erről ki és melyik kommentben beszélt itt, ha már mellébeszélést emlegetsz?
10.23
szóval aki liberális az nem brit, de valószínűleg meleg?
tetro
Ahelyett, hogy mellébeszélnél hozhatnál érveket is. Én továbbra is azt mondom, hogy egy egyénnek sincs joga nemzetek véleményét semmibe véve odaköltözni ahová csak akar.
"Pont, hogy a buta prolirétegek akarják az EU-ban maradást meg a sok bevándorló."
A közvéleménykutatások ennek pont az ellenkezőjét mutatják. Vagyis hogy a fiatalabb korosztály illetve a magasabb képzettséggel rendelkezők azok, akik többségében maradnának.
Bevándorlók, nem-brit állampolgárok pedig értelemszerűen nem szavazhattak, szóval a mondatod vége pedig konkrétan értelmetlen a népszavazás kérdéskörét tekintve.
"erről ki és melyik kommentben beszélt itt, ha már mellébeszélést emlegetsz?"
az értelmesebbik fele, mielőtt elkezdtétek széttrollkodni
"Én továbbra is azt mondom, hogy egy egyénnek sincs joga nemzetek véleményét semmibe véve odaköltözni ahová csak akar."
Ha én Londonban fizetem az adót, ugyanúgy, mint egy brit, akkor miért van kevesebb jogom, mint egy britnek? Csak azért, mert az anyakönyvi kivonatomban az áll, h nem ott születtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!