Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akkor most lőttek az Angliába...

Akkor most lőttek az Angliába költözésnek, ott tanulásnak?

Figyelt kérdés
Vagy valaki magyarázza már el egy politikához nem értő személynek, hogy mik a kilátások a fent említett témában...

2016. jún. 24. 08:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
19%

29esnek

hiaba fizeted ott az adot ha nem vagy allampolgar.

semmi jogod a dontesek meghozatalaban es addig maradhatsz ott amig a britek igenyt tartanak rad vagy a munkadra.

ha nem kellesz nekik tovabb akkor mehetsz hiaba fizettel adot naluk .

2016. jún. 24. 11:58
 32/37 tetro ***** válasza:
94%

11.58

azért ez elég kegyetlen. dolgozol, kiépíted az egzisztenciád, adózol, kialakítod az életed, aztán mehetsz ha már nem kellesz? ennek azért nem így kellene működnie.

2016. jún. 24. 12:10
 33/37 A kérdező kommentje:

Hol mondtam én hogy elvárom, hogy befogadjank? Épp arra akarok időben felkészülni, hogy teljesíthessem az Ő elvárásaikat!

Különben meg ha nekem olyan tudásom van ami nekik nincs akkor teljesen jogosan kaphatom meg én azt a munkát helyettük. És ha ott élek, akkor ugyanúgy hozzájárulok az országuk jólétéhez, mint ők. Nem mindenki a segílyek miatt megy oda és a britek között is van sok semmirekellő naplopó segélyen élő, akik nem segítik elő az országuk haladását. Én viszont azért megyek oda mert őszintén, saját döntésemből szeretem azt a helyet és nem azért mert kolbászból lenne a kerítés. És mivel anglisztikát is tanulok, puszta szeretetből, más hasznosabb dolgok mellett, megkockáztatom hogy vannak olyan britek akiknél többet tudok az országukról.

Az Erasmusszal vagy a külfödi tanulással meg főleg nem értem miért lenne bárkinek is baja.

2016. jún. 24. 12:19
 34/37 A kérdező kommentje:
Ja és jelen állás szerint pár év alatt állampolgár lehet valakiből, utána meg aztán főleg nem értem mi a bajod.
2016. jún. 24. 12:20
 35/37 anonim ***** válasza:
2%

de így kell, mert te ott mindig is csak egy megtűrt vendég leszel.

Soha senki nem fog angolként rád nézni, hanem csak egy vendégmunkásnak. Az a kisegér aki istállóban születik sem lesz soha ló. Én megértem h ezt nem nézik jó szemmel.

Más volna a helyzet ha saját hazádban adóznál..

De ugye itt egyeseknek nem megfelelőek az igények.

Tudnátok ti mi az a szegénység... nem az hogy pár hónapot kell gyűjtögetni hogy megvehess egy UHD tévét, nagyon nem az..

2016. jún. 24. 12:59
 36/37 anonim ***** válasza:
97%
De miért lennénk mi kisegerek? Pont az a lényeg, hogy ugyanúgy lovak vagyunk, csak egy másik istállóból!
2016. jún. 24. 13:19
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt allitja, hogy angliaban segelyekbol meg lehet elno, az nagyon el van tevedve.

Milyen segelyekrol beszeltek? Munkanelkuli segely? Par honap munkaviszony UTAN kapod limitalt ideig azt a heti 50-60 fontot (nem tudom pontosan, 2013ban volt utoljara, hogy olyannal beszeltem, aki munkanelkulin volt), de csak akkor, ha regisztralva vagy egy munkakereso hivatallal, es folyamatosan viszed bizonyitani, hogy te voltal allasinterjun, de nem vettek fel sehova!

Gyerektartas? Ha semmi munkaviszonyod nincs, Akkor az osszeg, amit kapsz, az £20 / Het! Ha munkaviszonyod volt, es elmennel gyesre, akkor vagy heti £139 a gyes, vagy az atlag fizetesed 90%-a, azt kapod, amelyik a ketto kozul KEVESEBBRE jon ki.

Allamilag tamogatott hazat nem kapsz, ha csak kivetelesen rossz helyzetben nem vagy! Egyik ismerosom terhesen munkanelkulikent es minimalberert dolgozo parjaval probalt igenyelni, de a council szerint nem voltak rossz helyzetben, nem kaptak lakast.

Kapsz adokedvezmenyt gyerekenkent, HA DOLGOZOL, az igaz. Viszont nem sokat. Es megis hol koltod el azt a penzt, amit kapsz az allamtol? Persze, hogy az angol elelmiszerboltban, ruhaboltba , kavezoban, szorakozohelyen, es persze hogy itt koltod lakberre.

Ugyhogy hagyjuk ezt az eloskodest, europai allampolgar NEM tud CSAK segelybol megelni.

Konnyebben megelnek segelybol, ha mar van gyerekuk, es MELLETTE dolgoznak

2016. jún. 24. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!