A Britek kilépése milyen hatással lesz majd azokra a Magyarokra, akik a követező években akartak volna kimenni?
Figyelt kérdés
Nos én pl 3 év múlva szerettem volna vègleg kiköltözni, de még csak most kezdtem az egyetemet itthon (amit direkt nem államilag támogatott részen végzek, a pénzt magam kerestem meg rá) Az országba semmi képpen nem szeretnék maradni.2016. jún. 24. 15:00
1/19 anonim válasza:
vízum? miért ha kanadába akartál volna menni akkor hogy oldottad volna meg?
2/19 A kérdező kommentje:
Kanada a fő cél, ezért kellett/kellene a brit állampolgárság majd, mert magyaroknak nem nagyon adnak Kanadai vízumot :)
2016. jún. 24. 15:06
3/19 anonim válasza:
Ha Anglia bennmarad az EEA-ban (a közös piacban), akkor gyakorlatilag semmi sem fog változni.
4/19 A kérdező kommentje:
Meg a vízum nem jogosít fel annyi "szabadságra" úgymond mint ami most van... meghatározhatnak benne dolgokat (pl hogy mennyi időre mehetsz ki, milyen célból stb stb )
2016. jún. 24. 15:17
5/19 anonim válasza:
Látom le lettem pontozva, szóval kifejteném: az EEA-nak, vagyis a szabad európai közös piacnak a szabad munkaerő mozgása is része, tehát ezután is lehet továbbra is munkát vállalni, tanulni Angliában. Arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal Skócia valószínűleg kilép, és EU tag és Nemzetközösségi tag lesz.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem én szavaztalak le..
2016. jún. 24. 15:33
7/19 anonim válasza:
Tanulj meg németül és menj Németországba, Ausztriába vagy Svájcba.
8/19 A kérdező kommentje:
Az nem opció nálam! :)
2016. jún. 24. 16:00
9/19 anonim válasza:
Miért akarsz kimenni? Tehetségtelen vagy tán?
10/19 anonim válasza:
Sokunknak nem elég indok az, hogy itt születtünk, hogy életünk végéig tizedannyiért robotoljunk, mint itt Nyugaton
Üdv, egy már külföldön lakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!