Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mikor lesz Európáb...

Szerintetek mikor lesz Európában valódi liberális vezetés?

Figyelt kérdés
A konzervatív,kereszténydemokrácia már bebizonyította,hogy nem tud irányítani.
2016. júl. 1. 15:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
49%

Soha nem lesz.

Most a radikális nemzeti vezetések következnek.

2016. júl. 1. 15:07
 2/23 A kérdező kommentje:

Pont ezért van n ennyi korrupció,csalás,a nemzetek miatt.

Egységes európa kellene,ahol nem lehetne magán célokra lopni az eus pénzeket.

2016. júl. 1. 15:13
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Soha, arra nincs igény.
2016. júl. 1. 15:14
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
Akkor, ha az emberek többsége elég művelt és tájékozott lesz ahhoz hogy ne lehessen átverni populista, érzelmekre ható dumával.
2016. júl. 1. 15:16
 5/23 A kérdező kommentje:

Én ezt értem utolsó,de mikor jön el ez az idő?

Nyugaton is többnyire tájékozottak az emberek,pl németországban is,de ott is ilyen van hatalmon,hogy keresztény.aminek a felvilágosodáshoz semmi köze.

2016. júl. 1. 15:23
 6/23 anonim ***** válasza:
54%
Remélem soha !
2016. júl. 1. 15:24
 7/23 A kérdező kommentje:

De mi a jó a nemzetieskedésben.

Lásd Ukrajna,Oroszország,Magyarország.

Az emberek szegények,az ország vezetői kizsigerelik őket,és mégis rájuk szavaznak,a saját megnOmorítójukra..

2016. júl. 1. 15:27
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem épp jókor időzítetted az egységes Európa melletti nyavalygásodat. Pudingevőék most lépnek ki, s már a csehek és a labancok is foglalkoznak hasonló gondolatokkal.

Az egységes Európa eszméje - legalábbis ebben az impotens EU formájában - halott.

Éppen hogy a büszke, szabad nemzetekből álló Európának van létjogosultsága. Éppen azt látni, hogy a népek ragaszkodnak a függetlenségükhöz, kultúrájukhoz. Skótok, wales - iek, katalánok, tiroliak, baszkok stb.

Semmi jele nincs és jövője sem valamiféle Európai Egyesült Államoknak. Az EU nem Európa. Európa egy régi kultúrális és földrajzi egység, amely az Uraltól a Capo Da Roca - ig, a Nordkapp - tól Krétáig terjed. Nem egy brüsszeli székhelyű toleranciabajnok véleményterrorizmus.

Ez a merkelista - junckerista gittegylet csak egy rövid, de unalmas fejezet lesz a történelemkönyvekben.

2016. júl. 1. 15:41
 9/23 anonim ***** válasza:
64%

"A nemzetek sok-sok kis élőködők,akik tartják a markukat a közösből,de beleadni nem akarnak semmit.

Főleg a kelet-európai ilyen leginkább"

Na ugye, akkor ugye nem is lesz nagy baj, ha kilépnek az EU - ból, ahová puszta szívjóságból fogadták be őket a fejlett és toleráns nyugati népek.

2016. júl. 1. 15:55
 10/23 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem most se állunk nagyon rosszul, mindennek ellenére! Nagyjából liberális az EU vezetése; persze, lehetne mit javítani, de nincs nagy baj.

Az erős liberális vezetés meg akkor várható, ha megszületik az Európai Egyesült Államok -azt liberálisok fogják főként megcsinálni, esetleg segítenek még hozzá baloldaliak is, de azok is már elég liberálisok lesznek. Én pozitív vagyok.

2016. júl. 1. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!