Szerintetek mikor lesz Európában valódi liberális vezetés?
Soha nem lesz.
Most a radikális nemzeti vezetések következnek.
Pont ezért van n ennyi korrupció,csalás,a nemzetek miatt.
Egységes európa kellene,ahol nem lehetne magán célokra lopni az eus pénzeket.
Én ezt értem utolsó,de mikor jön el ez az idő?
Nyugaton is többnyire tájékozottak az emberek,pl németországban is,de ott is ilyen van hatalmon,hogy keresztény.aminek a felvilágosodáshoz semmi köze.
De mi a jó a nemzetieskedésben.
Lásd Ukrajna,Oroszország,Magyarország.
Az emberek szegények,az ország vezetői kizsigerelik őket,és mégis rájuk szavaznak,a saját megnOmorítójukra..
Nem épp jókor időzítetted az egységes Európa melletti nyavalygásodat. Pudingevőék most lépnek ki, s már a csehek és a labancok is foglalkoznak hasonló gondolatokkal.
Az egységes Európa eszméje - legalábbis ebben az impotens EU formájában - halott.
Éppen hogy a büszke, szabad nemzetekből álló Európának van létjogosultsága. Éppen azt látni, hogy a népek ragaszkodnak a függetlenségükhöz, kultúrájukhoz. Skótok, wales - iek, katalánok, tiroliak, baszkok stb.
Semmi jele nincs és jövője sem valamiféle Európai Egyesült Államoknak. Az EU nem Európa. Európa egy régi kultúrális és földrajzi egység, amely az Uraltól a Capo Da Roca - ig, a Nordkapp - tól Krétáig terjed. Nem egy brüsszeli székhelyű toleranciabajnok véleményterrorizmus.
Ez a merkelista - junckerista gittegylet csak egy rövid, de unalmas fejezet lesz a történelemkönyvekben.
"A nemzetek sok-sok kis élőködők,akik tartják a markukat a közösből,de beleadni nem akarnak semmit.
Főleg a kelet-európai ilyen leginkább"
Na ugye, akkor ugye nem is lesz nagy baj, ha kilépnek az EU - ból, ahová puszta szívjóságból fogadták be őket a fejlett és toleráns nyugati népek.
Szerintem most se állunk nagyon rosszul, mindennek ellenére! Nagyjából liberális az EU vezetése; persze, lehetne mit javítani, de nincs nagy baj.
Az erős liberális vezetés meg akkor várható, ha megszületik az Európai Egyesült Államok -azt liberálisok fogják főként megcsinálni, esetleg segítenek még hozzá baloldaliak is, de azok is már elég liberálisok lesznek. Én pozitív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!