Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy Gyurcsányon...

Hogy lehet, hogy Gyurcsányon és a DK-n kívül minden politikust és minden pártot játéki könnyűséggel ki tud csinálni a kormány?

Figyelt kérdés

Kicsinálta a Jobbikot, az MSZP-t, az LMP-t. A Momentumban is vannak Fidesz-es poloskák. Egyedül a DK az amelyik teljesen tiszta és összetartó. Nem rohasztják belülről mesterségesen.

Gyurcsányon kívül minden jelentős ellenzéki politikust bemocskoltak, ellehetetlenítettek, kicsináltak. (Tegnap éppen Karácsony Gerit)

Egyedül egy embert nem tudnak bemocskolni, mert már eleve "mocskos", emiatt leperegnek róla a hazug vádak is, ez Gyurcsány Ferenc. Ő az egyetlen ember a gáton a rendszerrel szemben.

Tényleg nincs más választás? Ha kormányváltás, akkor csak Gyurcsány?


2019. szept. 27. 22:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Csak Gyurcsány. Gyurcsány Ferencné is őt választotta.
2019. szept. 27. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom hogy észre vetted-e, de sokszor nem is kell a Fidesznek semmit tennie, mert saját magukat ássák el. Például a most kiszivárgott új MSZP-s hangfelvételt se a Fidesz szolgáltatta ki hanem a 444. Ez pedig egy az egyben Gyurcsány Ferencéknek is kedvez. Látható hogy az ellenzékben megy a hatalmi harc, és ennek a harcnak a DK a nyertese. Ez nem meglepő, mert voltak akik tudták, és selytették mi van a dolgok mögött, csak akkor még senkinnem hitt nekik!
2019. szept. 27. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
5%
Gyurcsányt is bemocskolta azorbán az öszödi beszéd kiforgatásával azorbán csicska komandójának mindegy hogy kibe köt bele mert mindenkiről kiderít valami kompromitálót igaz hogy ezek általába hazugságok de ezt nem mindig látják az emberek és elhiszik amit a fideszes lakáj média beléjük sulykol.
2019. szept. 27. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

Csak Gyurcsány maradt. A naiv emberek még álmodoznak arról, hogy majd megjelenik egy "komoly ellenzék", ez azonban a szegény bolondok álma. Egy tök új pártot fel mell építeni. A régi Jobbiknak kb. 10 évbe telt egy 1 milliós táborral rendelkező pártot fel tudott építeni. Akkor az álom pártjuknak mennyi idő kellene az építkezéshez?


Gyurcsány Ferenc megérdemelné a miniszterelnöki széket. Úgy tűnt, hogy 2006-ban vége a politikai karrierjének. Eltűnhetett volna, mint Medgyessy, Bajnai stb... Vagy vlogolhatna, mint Vona. De nem adta fel, hanem felépítette a legerősebb ellenzéki pártot. Ki lett volna erre képes azok után, hogy egy ország gyűlölte? Én ezért tisztelem.


Hajrá, DK!

2019. szept. 27. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:

Az az érzésem, kissé messziről vizsgálod, miféle fák vannak az erdőben. Ahonnan te nézed, minden egyformának látszik.

1. Kicsinálni és ezt mondani az kettő. Sőt, kicsinálni és ilyennek látni is kettő.

2. Nagy könnyedséggel megtenni és ezt mondani vagy látni meg különösen nem ugyanaz.

3. Poloskák mindenütt vannak. Az azonban kérdés, mindenütt beszélünk-e róluk.

4. A DK és a többi közötti különbség nem ez. A különbséget a Fidesszel való összehasonlításban lehet észrevenni. A Fidesz alapvetően egyszemélyi vezetéssel rendelkező rendkívül szigorúan hierarchikus párt. A DK ugyanez, csak a hierarchia nem annyira erős, az egyszemélyi függés nem annyira erős. A hasonlóság a két vezető hasonló mentalitásából következik, az eltérés pedig abból, hogy az egyik egy egészséges, amásik pedig egy beteg személyiség.

Ehhez képest a többi párt (meglehetően eltérő mértékben, de ennyiben mégis hasonlóan) nem rendelkezik ilyen karizmatikus és főként ilyen igényekkel fellépő vezetővel. Egy csoport életére és működésére drasztikus hatással van az, hogy a vezető mennyire emelkedik ki a közegből és miért. GYF és OV rendkívüli mértékben kiemelkedik, ebből a közöttük lévő hasonlóság. A többiek ehhez képest sokkal kevésbé emelkednek ki. A különbség pedig abból adódik, ami GYF és OV személyes céljai közötti különbség. De még ennél is erősebben a két ember módszeri közötti különbség. A többiek sem ilyen célokkal, sem ilyen módszerekkel nem élnek.

2019. szept. 27. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
8%

"Gyurcsányt is bemocskolta azorbán az öszödi beszéd kiforgatásával azorbán csicska komandójának mindegy hogy kibe köt bele mert mindenkiről kiderít valami kompromitálót igaz hogy ezek általába hazugságok de ezt nem mindig látják az emberek és elhiszik amit a fideszes lakáj média beléjük sulykol."


Nem akarlak kioktatni de Gyurcsány utoljára a beszédről azt mondta hogy idézem" ő saját maga szivárogtatta ki hogy elterelje a lakosság figyelmét a megszorító intézkedésekről"

2019. szept. 27. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
10%

Miért is bántaná a fidesz gyurcsányt ? Ő biztosítja a fidesz hatalmának folytonosságát. Amig gyurcsány politizál a fidesznek biztos a választási győzelem.

Miért is van ez így ?

A DK-nak van egy stabil 10-15 százalékos szavazótábora

Ez önálló kormányalakításra édes kevés.

Ha beveszik egy összefogásba a DK-t lehet hogy amennyit hoznak a DK szavazatok, annyit veszít is az összefogás a gyurcsány utálat miatt, tehát nullszaldós lesz az üzlet.

Ha meg kihagyják akkor az ő 10-15 százaléka amit elvisz garantálja az összefogás bukását.


Hajrá DK !

2019. szept. 27. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Micsodaaaa??? A Gyurcsányt nem csípom! Gizda és rafinált!
2019. szept. 27. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez is megvan a háttérből taktikázva, hogy így legyen... Minden esetre érdekes a két ellentét ismételt találkozása.
2019. szept. 28. 00:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 A kérdező kommentje:

"Miért is bántaná a fidesz gyurcsányt ? Ő biztosítja a fidesz hatalmának folytonosságát. Amig gyurcsány politizál a fidesznek biztos a választási győzelem."

Milyen jól hangzik az elméleted, csak kár hogy rohadtul nem állja meg a helyét a valóságban. Ha varázsütésre eltűnne Gyurcsány a magyar politikából, akkor aztán bukna a Fidesz, mi? Fenét. Akkor még kilátástalanabb lenne az ellenzék helyzete. Így legalább van még valami parányi remény.

2019. szept. 28. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!